Infuzia de accident vascular cerebral

/ Vizionări: 3806

Настой от инсульта

 

Când acum doi ani am avut un accident vascular cerebral, medicii nu erau siguri că voi fi vreodată capabil să merg și să vorbesc în mod normal. Dar un an mai târziu au revenit la mine capacitatea de a vorbi și mobilitatea în jumătatea dreaptă a corpului.

Pietre la rinichi: remedii naturiste
Pietre la rinichi: remedii naturiste

Și totul datorită perseverenței mele și păpădiei obișnuite.

Această plantă este absolut indispensabilă în tratamentul și recuperarea după accident vascular cerebral, deoarece reduce nivelul de colesterol din sânge, normalizează metabolismul, tonifică sistemul nervos și cardiovascular. Am luat o infuzie de frunze de păpădie uscate: 1 lingură la un pahar de apă clocotită. Se toarnă 1 cană de apă clocotită și se lasă pe 2 ore, după ce se filtrează și se bea 1/4 de pahar de 3 ori pe zi, chiar înainte de masă.

Soția mea a pregătit pentru tratament gogoașe din păpădie: 50 de grame de rădăcini uscate, măcinate într-o râșniță până la o pulbere fină și amestecate cu miere florală în raport de 1:1. Apoi cu o linguriță ea făcea din acest amestec gogoașe pe care le păstra în frigider. Am consumat aceste gogoașe de 3 ori pe zi, înainte de mese, absorbindu-le încet după infuzie de păpădie. Desigur, în afară de păpădie eu am făcut exerciții speciale pentru picioare și am lucrat cu un logoped.

Primele rezultate ale tratamentului am observat o lună mai târziu, și după un curs de trei luni de tratament am revenit treptat la starea normală de sănătate.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137