ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

înregistrare terenuri şi imobile în Rusia va fi acum onlineAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Accelerarea şi simplificarea înregistrării funciare şi imobiliare va permite unui sistem unificat de înregistrare de stat a drepturilor, care va câştiga în 2010. Cetăţenii nu trebuie să poarte un document de la un serviciu la altul, acesta va fi suficient să se prezinte documentele necesare pentru împărţirea teritorială Rosreestra şi de urmărire on-line stadiul de aplicare. Adevărat, această stare agenţiile responsabile pentru baze de date şi la înregistrarea drepturilor de proprietate, trebuie să fie acelaşi. Pentru a realiza unificarea pot fi doar câţiva ani.

Din 2009, responsabil de contabilitate şi de înregistrare a terenurilor şi imobiliare a devenit Serviciul Federal de înregistrare de stat, cadastru si cartografie - Rosreestr. Acest birou un an în urmă o fuziune a celor trei structuri - Serviciul Federal de Înregistrare, şi Rosnedvizhimost Roskartographya. Trei structuri au fost angajate în esenţă, aceeaşi muncă. unirea lor, planul, ar trebui să reducă drum lung din momentul de proprietate în registrul cadastral înainte de înregistrarea drepturilor de proprietate, atât pentru cetăţeni şi pentru persoane juridice.

Acum, cu declaraţia privind cadastrul şi înregistrarea cererii de proprietate, se adoptă în Rosregistratsia şi Rosnedvizhimost separat. De la 1 ianuarie 2010, solicitantul va fi suficient să treacă un Rosreestr toate documentele necesare, iar o lună mai târziu pentru a obţine paşaport şi cadastrale şi certificatul de înregistrare a drepturilor de proprietate. nu va trebui să efectueze personal documentele de la un departament la altul. Acest lucru va reduce în mod semnificativ ceea ce priveşte serviciile, simplificarea şi eliminarea necesităţii de paşaport cadastrale atunci când solicită înregistrarea drepturilor. Toate informaţiile vor fi incluse într-un inventar unic. Acum, potrivit experţilor, timpul de înregistrare şi de înregistrare de proprietate asupra terenului nu este mai mică de două luni.

, Spus ministrul adjunct al Dezvoltării Economice Igor Manylov 7.12 la conferinta online în RIA Novosti, un singur cadastru pot fi relevante nu numai pentru proprietari, pentru care mai puţine bariere administrative. registrul funciar şi a proprietăţii ar putea fi utilizate structurile de stat, cum ar fi proiecte naţionale la planificarea sau impozitul evaluate pe imobiliare "de piaţă" valoarea proprietăţii, precum şi pentru nevoile de zi cu zi a cetăţenilor, de exemplu, pentru a obţine un împrumut cu garanţii imobiliare.

Potrivit lui Igor Manylova, avute în vedere că, după un inventar unic electronic, orice cetăţean poate obţine un certificat sau o declaraţie de interes pentru proprietăţile obiectului său, indiferent de locul sau regiunea pentru a găsi obiect. Volumul de informaţii eliberat un certificat, un oficial nu a fost precizat. Cu toate acestea, utilizarea de informaţii poate fi la o dată. Această posibilitate va fi de la 03.1.2010, şi înainte de 1-01-2013 de servicii trebuie să fie disponibile pentru locuitorii din toate regiunile Rusiei. Cu toate acestea, în 22 de regiuni au intrat deja exploatarea de testare a sistemului electronic de pregătire a documentelor şi a implementat un sistem automatizat de interacţiune cu clienţii Rosreestra.

În Europa, de exemplu, pentru o mică taxă, un cetăţean poate achiziţiona terenuri în Camera locale a informaţiilor cu privire la orice bucată de pământ. Funcţionarii emis un hărţi digitale şi informaţii exacte despre utilizatorii terenurilor, de relief, de comunicaţii, denumirea ţintă, zona de preţ zonă. Această informaţie este deschisă şi poate fi obţinut în format electronic.

Oficialii speră că reforma în curs de desfăşurare va rezolva problema de facilitatori "umbra", oferind în mod activ serviciile lor la ITO şi autorităţile administraţiei terenurilor. gosuslugah Despre pot fi găsite pe guvernul viitoarea UnitePortalul-lea a serviciilor publice. În plus, site-ul Rosreestra vor fi disponibile formularele necesare cererii, şi pot fi urmărite la stadiul de o analiză online a cererii sale.

Mai mult, săptămâna trecută a început procesul de "despachetarea" video, care nu este primul an în funcţie de la primirea documentelor, a declarat Igor Manylov. Anterior, această facilitate folosit pentru a coordona activitatea numai capete Rosreestra. "Acum, orice vizitator poate utiliza acest serviciu pentru a vedea cu ochii mei ce se întâmplă în birou, dacă există o listă de aşteptare, care este modul de funcţionare a birourilor şi alte informaţii utile - explică oficiale. - Acesta nu este doar convenabil pentru utilizatori, dar şi disciplina angajatii nostri. "

Din nou, online, va fi capabil de a primi informaţii despre corupţie. "Orice solicitant va fi capabil de a plasa informaţii într-o secţiune specială a site-ului a faptelor specifice de acest gen şi să obţină răspunsul unităţi concepute pentru a combate corupţia", - Igor promite Manylov.

Experţii cred că, de asemenea, crearea unei baze de date unificate va permite în viitor pentru a reduce în mod semnificativ întârzierile în obţinerea drepturilor imobiliare.

Dar este destul de perspectivă îndepărtată, a declarat Yuliya Gracheva, senior manager al BDO juridice în Rusia. "În viitorul apropiat, în plus faţă de logistica si personalul va trebui să rezolve problema privind incoerenţa registrelor de date de cele trei departamente în comun, care se confruntă în practică", - spune Iulia Gracheva. Aşa cum va fi abordat această problemă, în practică, nu este clar încă, dar nu ar dori ca decizia sa a fost pus pe umerii proprietarilor, a adăugat ea. Potrivit Duma de Stat, Boris Grizlov Vorbitor, reorganizarea şi de andocare a bazelor de date va avea un alt trei-patru ani.

Sursa vpomestie.ru

Duminică, 13 decembrie 2009
Vizualizări: 1580

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
136
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
113
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
135
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
375