ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Interesant de istorie: De ce a domnitorului Oleg a mers la Constantinopol.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Atunci când, cu cine şi unde a început să vândă Rusiei, eu nu pot spune nimeni. Cel mai probabil, pe malul Mării Negre, în cazul în care au apărut cu mult înainte de Hristos feniciene în primul rând, şi apoi Milet, care este grec, colonii care au succes comercializate cu triburile învecinate. Colonia cumparat paine, piele, lana, inul şi lemn (stejar, ulm, frasin), răşină, ceară şi miere, şi a vândut vin, ulei de măsline, ţesături din lână, îmbrăcăminte, ceramică de lux şi diferitele articole.

Apoi a venit bunuri grec la Marea Baltică, şi a condus-le ca grecii înşişi, şi slavii, care au ocupat în secolul IX, bazinele de Nistru, Nipru, Dvina de Vest, Bugului de Vest, Ilmen lacului şi râul Oka superior. Prin acest timp, slavii de Est au fost unite sub principele putere, au fost deja formidabilă forţă militară, şi au început propriile lor dictat în mare măsură punctul de vedere al comerţului şi Bizanţ şi Cazărilor, a cărui ieşire mandatului împiedicat comerţul Rusiei la Marea Caspică.

Avocat principale ale comerţului şi politica externă a intereselor antică Rusia a fost la acel moment, prinţul Oleg, cunoscut popular profetic, care este, magician, vrajitor, magician. Iniţial, Oleg - Prinţul din genul Ryurikov - normele în Novgorod, şi apoi, după ce au colectat o armată de normanzi şi slavi, sa dus la Kiev, care domina pe drumul diverse triburi slave. Capturarea Kiev, Oleg nu a fost zdrobitor doar Cazărilor, şi în 907 a întreprins o campanie împotriva grecilor. O armată compusă din normanzi, Ilmen slavi, Chud, kryvichy, Mary, poieni, populaţiile din Nord, Drevlyane, Radimichi şi alte triburi care populează antice rus terenuri atunci. Potrivit cronicarului, navele de la Oleg a fost de 2000, şi pe fiecare navă pentru 40 de persoane. Să creadă în acurateţea absolută a cronica estimări, desigur, nu neapărat, dar chiar şi cu anumite modificări se dovedeşte că prinţul a fost capabil să colecteze considerabile la momentul armata.

Când se apropie rus la Constantinopol (în Rusia este cunoscut, de obicei numit Constantinopol), grecii au închis în oraş şi au blocat intrarea în port. Apoi, prinţul a spus să lase totul pe ţărm şi de a distruge inamicul ochii peste tot în jurul. Psihologul Oleg a fost cu adevărat remarcabile. Cronicile spun despre uimitor în acele zile de operaţiuni militare. Print ordonat să navele lor pe roţi şi naviga mutat la oras. Vă puteţi imagina ce impresie un astfel de atac neobişnuite făcute de apărătorii.

Contemporanii rar ma gandesc la asta pentru care au fost război vechi. Răspunsul, aşa cum este însemnat: de dragul de producţie, terenuri, glorie. Toate acest lucru este adevărat, dar incomplet. Chiar şi în acele zile nu mai puţin valoroase şi comerţului alianţe politice. Strămoşii noştri au fost cu mult mai înţelept decât ne imaginăm, uneori ei. Ingenios Printul Oleg forţat bizantinii nu numai de a plăti un tribut imens, dar, de asemenea, să semneze un contract care a dat dreptul de a comerţului în rusă bizantine duty-free.

Cronica descrie în detaliu stadiul negocierilor. Rusă cererea iniţială a fost după cum urmează: toate au venit din Rusia la Constantinopol, în plus faţă de liber schimb ar putea lua pentru aprovizionarea cu alimente pe luna, pentru a se scălda în baie, iar pentru dus-întors la materialul până la regele grec de ancore, frânghii, vele, şi altele asemenea. Împărat bizantin a acceptat condiţiile, dar cu modificarea: toate aceste privilegii se aplică numai la oameni de vanzari, nu toate rusă. În plus, ruse au promisiunea de a nu să jefuiască satele din jur, de a trăi în oraş este compact în acelaşi loc că împăratul a fost întotdeauna capabil să trimită funcţionarii să rescrie numele sosit comercianti nou. Intrarea în oraş rusesc a avut doar printr-o poartă, fără arme, şi însoţite de către funcţionarii imperiali şi nu mai mult de 50 de persoane simultan.

Toate aceste preocupări s-au înţeles Oleg, şi, prin urmare, acceptat fără ezitare. Tratatul privind obiceiul timp sigilate de către notar. Bizantinii lalyalis pe cruce, şi Oleg jurat pe braţe şi Perun - zeitate supremă cu el. Pe drumul de bizantinii au trebuit să coase pentru toate navele Oleg mătase noi şi lenjerie de vele şi să permită Rusiei de a lovi un semn de victorie la porţile Constantinopolului scuturile lor. Oleg a revenit la Kiev, cu o pradă de vast: de aur, ţesături preţioase, exotice pentru Rusia, legume şi fructe, vin şi bijuterii. Şi mai presus de toate - un contract.

Acord de Comerţ din 907 a fost stabilit printr-un acord de politică şi, prin urmare, are nevoie de unele adăugiri. Deja în 911 Oleg trimis la Constantinopol Ambasadei pentru a specifica maxima a contractului: frecare inutile Rusă nu a vrut, pe relaţiile dimpotrivă, de bună vecinătate cu Bizanţul în Rusia a deschis posibilităţi mari.

Noul acord, un document de drept internaţional curios vechi, cu condiţia ca, printre altele, următoarele. În analiza cazul unei infracţiuni nu ar trebui să se bazeze pe auzite, ci pe valorile exacte. Dacă unul dintre participanţii la acţiunea în mărturia altora se îndoia că era obligat să jure credinţă ritualurile lor, ca martori sunt situate. Dacă rezultatul este că mărturia sincer, apoi ezitat executat. Această condiţie este facilitată în mare măsură rezolvarea problemelor controversate: viclean şi intrigi, au devenit periculoase.

Documentul prevăzut şi situaţii de urgenţă. Prevazute, de exemplu, că, în cazul crimei de ruşi sau greci, autorul (în cazul în care este prins pe loc) ar trebui să fie executată imediat. În cazul în care criminal să fugă de scena, atunci toate sale de proprietate (cu excepţia acţiunilor în favoarea anumitor fie soţia inculpatului nevinovat) intră rudele victimei. În cazul în care orice proprietate nu a fost scăpat de plecare, sa considerat de către instanţă şi în căutarea atât timp cât nu va fi prins şi executat. Contractul stipula că în cazul în care o fura rus de la greci - sau viceversa - şi va fi hoţ prins în flagrant, proprietarul unui furat, în cazul în care rezista hoţ are dreptul de a ucide cu impunitate. În cazul în care hoţul a renuntat fara rezistenta, cu el pentru furt a avut de trei ori mai mult. Sancţiunea prevăzută, chiar şi pentru o lupta regulat. În cazul în care autorul sau familia lui nu putea plăti stabilite, autorul dezbrăcat - ceea ce însemna că a dat recent. Toate aceste elemente să spun despre cât de serios de ambele părţi au ajuns la un acord, încercarea de a salva cât mai mult de pace şi armonie de la surprize neplăcute şi a neînţelegerilor.

Tratatul de vechi nu este mai puţin meticuloasă decât instrumentele moderne. Acordul a explicat chiar şi regulile de conduită ale celor două părţi în cazurile în care ceva se întâmpla cu navele lor comerciale. Prevede că: în cazul în care nava grec va fi aruncat la pământ cineva altcuiva, şi acolo va fi un număr de Rusia, acestea sunt obligate să protejeze nava cu o navă de marfă şi de a ajuta oferi un loc sigur. Rusă făcut, de asemenea, un angajament de a se retrage de pe navă greacă banc de nisip şi de a ajuta marinarii greci s-ar întâmpla în cazul în care o furtună.

Gradul de încredere a crescut între indică rusă şi greacă, o prevedere a Tratatului de la 911: "Dacă se întâmplă rus sau grec să fie în orice ţară în care sclavii ar fi de ruşi sau greci, el trebuie să le cumpere şi pun în ţara lor, în cazul în care el va fi plătit răscumpărarea. Prizonieri de război şi sa întors acasă. În cazul în care prizonieri ruşi vor fi prezentate pentru vânzarea către greci, sau invers, atunci ele sunt puse la patria lor. Astfel de termeni nobile se aplică, cu toate acestea, numai părţile, şi aboliţionişti principială, nici grec, nici Rusia nu au fost. Documentul stipulează că: dacă un sclav fi furate sau fugi, dar stăpânul său ar plânge, biroul trebuie să fie returnat.

negustori ruşi au dreptul de a căuta un sclav la Constantinopol, oriunde. Cea a grecilor, care a refuzat să permită Rusiei pentru a face căutarea de start, în mod automat gasit vinovat de furtul unui sclav şi sever NACexercitată.

Deoarece mulţi negustori ruşi s-au reşedinţa la Constantinopol, iar contractul cu condiţia ca următoarea situaţie: dacă cineva din Rusia, sunt în Imperiul Bizantin, a fost pe moarte, în imposibilitatea de a dispune de bunurile sale, acesta trebuie să îl trimiteţi la rude în Rusia. În cazul în care angajat să livreze în proprietatea sa ascuns sau nu sa mai întors cu el în Rusia, plângerea rus, el ar putea fi fortat sa întors la patria lor. Exact aceeaşi regulă se aplică la grecii care se stabiliseră în Rusia.
Acest lucru a fost un document substanţială, semnat de oameni seriosi, cred că nu numai azi, ci despre ziua de mâine.

În aceste zile ruta comercială celebre din Vikings la greci, care este, din Scandinavia şi Marea Baltică a Bizantului prin ţinuturile slave, a fost foarte dificil. Pe partea de mijloc şi de sud ale modului în care istoricul bizantin Constantin Porphyrogenitus descrisă după cum urmează: triburile slave din lemn tăiat de iarna la munte şi bărcile de construit, inclusiv bărci, odnoderevki, care este, de la un portbagaj mare. În primăvară, atunci când gheaţa sa topit pe Nipru, pluteau instanţa de la Kiev. Această meserie "modernizate (oarlocks stabilite şi vasle de bărci vechi), produse de navă şi am aşteptat pentru alte nave de a avea o caravana mare protejate parcurs un drum lung râu în jos. Apropierea de praguri periculoase pe Nipru, majoritatea echipajului stânga la mal, iar restul cu şase sau Wade efectuate navă între pietre. În jurul pragului de al patrulea cel mai periculos, scrie cronica unei brigăzi militare ocupat poziţii defensive în mod necesar în cazul unui atac de nomazi - pecenegi, precum şi toate alte nave şi descărcate la o distanţă "6000 paşi", a transferat bunurile pe umerii lor. Ambarcatiuni de asemenea, târât sau târât pe mâini pe plaja. Apoi, instanţa din nou coborât în apă şi mărfurilor încărcate. Înotat până la insula Sf. Grigorie, a adus un sacrificiu pentru zei în semn de recunoştinţă pentru o traversare cu succes a praguri. La ajunge la gura Niprului, de obicei, caravana a rămas să conducă instanţa să dispună şi să se pregătească pentru trecerea de la Marea Neagră spre Bizanţ.

Şi aici este soliditatea vizibil şi pătrundere de afaceri, toate făcut cu mintea. Dacă într-adevăr, normanzii cu ale lor ", pentru" a ajutat, fie slavii vechi nu au fost ei înşişi o astfel de "murdar" oamenii par cronicar cuprinzator.

Este interesant faptul că prinţul Oleg, care a început să pună comerţul cu Bizanţul, a jucat un rol crucial în faptul că aceasta a devenit dominantă de religie ortodoxa din Rusia. Ca urmare a schimburilor comerciale între slavii şi grecii au început să facă schimb de o culturale şi ideologice. Cronicile arată că regia Oleg în 911 la Constantinopol, după finalizarea cu succes o parte din afaceri Negocierile au fost amânate la cererea unui împărat bizantin. El nu numai că le bogat dotate, dar şi "să-l pună oamenii care le-au condus la biserici, arată bogăţia şi expus învăţăturile credinţei creştine."

Deci, după cum vom vedea, drumul spre templu a avut loc prin intermediul pieţei.

Piotr Romanov
http://www.kievrus.com/index.php?action=razdel&razdel=17&subrazdel=87&art_id=38&lang=rus

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 29 ianuarie 2008 17:08
Vizualizări: 4776

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
69
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9206
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
234
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9987