ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Internet rapeste oameni în cea mai săracă ţară din Europa.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În fiecare zi, sute de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova roam reţea. Unii se fac, încearcă să facă bani, alţii - de dragul de divertisment. Dar se că, poate, sufletul, a pierdut drumul în World Wide Web - este realitatea din Moldova.

Mai mult de o jumătate de milion de oameni folosesc în mod regulat Internet din Moldova. Lor de vârstă medie: ot19-lea la 23's. Potrivit psihologilor, zeci de mii de utilizatori devin dependenti de Internet. În capitala există chiar şi centru, care este angajată în reabilitarea unor astfel de oameni. Ei s-au apar în cadru nu ca noi, au convenit să discutaţi cu unul din psihologii de la Centrul.

- Odată cu apariţia de cafenele internet, precum şi, în general, pe Internet, această problemă a devenit una dintre principalele probleme ale tinerei generaţii. Dependenţele pot fi diferite, dar toate au un impact negativ asupra dezvoltării personalităţii şi succesul în viaţa copilului, - spune psihologul Maria Potter.

Cu doar câteva lei intra în World Wide Web poate fi un internet cafe-numita asa. După cum spun expertii, este preţul scăzut al acestui serviciu este unul dintre motivele pentru care adolescentii întocmite astfel în ea.

- Se consideră că, în loc să bea, fuma sau de a face alte prostii, ei pot fi mai bine online. Dar, dacă luăm la impactul pe care dependenţele diferite au pe corp şi identitate în procesul de dezvoltare, vom vedea că, în realitate ele sunt mici, ceea ce este diferenţa - remarcat psiholog Maria Potter.

Anne 24 de ani. Prieteni apel ei "fata de la reţea". Acesta - unul dintre cei mai loiali de Internet din Moldova. Anterior, ea a petrecut în spaţiul virtual cel puţin 12 ore pe zi. Ea a trăit în camere de chat şi site-uri matrimoniale - căutarea de dragoste. Şi, în sfârşit, a fost găsit. Acum, ea îşi petrece mai puţin timp pe World Wide Web. Internet - iluzia este plictisitor.

La Universitatea sa alăturat numai de către un bărbat tânăr, cu care sa întâlnit de asemenea prin intermediul internetului. El a sfătuit-o să uite virtuale despre viaţa. Mai târziu, ea a dat seama că oferă o realitate mult mai interesante.

Potrivit experţilor, cea mai mare parte din cetăţenii Republicii Moldova sunt în căutare de matrimoniale anunturi online. În a găsi partenerul perfect că sunt pregătiţi pentru on-line de zile.

- Există oameni care zi de zi în şedinţa de Internet. Părinţii sunt rugaţi să le-au schimbat modul lor de viaţă. Am avut, de asemenea, să vorbesc personal cu această persoană să-i reamintească faptul că, în plus, există o reală şi viaţa virtuale - pune accent pe dezvoltarea unui expert pe site-urile de internet Roman nick-ul «Ştirbu». Md.

La cealaltă parte a monitorului sunt cei care creează Internet din Moldova. Pentru ei, reţeaua a încetat de mult să fie distractiv. Acest lucru este foarte paianjeni care în fiecare zi ţesut o reţea de zi a următoarei victima sa. Consecinţele nu au fost îngrijoraţi. Ei fac acest lucru pentru bani. Pentru o gramada de bani.

Odată cu creşterea numărului de utilizatori creste si profiturile. Fiecare a pierdut în reţea - aceasta este o câţiva cenţi.

Viteza cu care Internetul se dezvolta în Republica Moldova, este uimitor. În contrast cu drumuri pavate, spaţiu de internet au atins deja şi la sate. De exemplu, în Sirets sat, situat în zeci de kilometri de capitala, un localnic a deschis Internet cafe. El spune ca nu o fac pentru bani.

- Pentru tineri, mai ales - pentru tineri, la fel ca în sat nici un profit nr. Acest lucru nu este un oraş. Am fost sigur de el însuşi - spune proprietarul cafenelele internet, Andrew Reylyanu.

copiii din mediul rural sunt fericit că acum au acces la Internet. Pe Web pot calatori chiar cu picioarele goale.

Calin Gabriel, Moise Vitaly KUTSU Yuri

Luni, 23 iulie 2007
Vizualizări: 4275

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
143
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
122
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
148
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
381