ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Interzis trecuteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Interzis trecute Ortodoxă ascunde ştiinţa faptul de a originii divine a omului

Viaţa a apărut pe Pământ cel mult 3 miliarde de ani. Maimuţe apărut pentru prima dată 40 milioane ani în urmă, primul umanoide - 6 milioane de ani, oameni ca noi - un maxim de 150 de mii de ani. O astfel de imagine ne oferă un darvinist - o echipă unită şi influent ştiinţei ortodoxe. A confirmat dacă adevărul adepţii lui Darwin de probe non-refutabil? E ca un auto-evident, dacă ne uităm despre retrase din circulaţie fapte despre exilat la muzee magazin descoperiri incomod despre înregistrările frauduloase sau distruse de expeditii. Dar fără ele, informaţiile arheologice sunt incomplete, imagine din trecut - istorie denaturată - fals. Această concluzie a fost cercetător american Michael Cremo şi Richard Thompson, după 8 ani de săpături din Pamant "cronologică bytopisaniya praf.


Mysterious descoperire

Ce sa întâmplat cu o colecţie de unelte de piatră, găsite Principal de Stat geologul profesor Ribeiro din Portugalia? El a determinat vârsta de descoperiri în 20 de milioane de ani. În timpul vieţii de colectare Maitre a fost o perla Muzeul de Arheologie din Lisabona. După moartea lui geologul cea mai mare parte de colectare a fost eliminat din vedere, dar pe acele exponate care au fost în ferestre, a schimbat etichetele. Acum, aceste axe de siliciu datează Paleoliticului superior, adică sunt cu vârsta sub 20 de milioane, dar numai 20 mii ani!

În cazul în care este custodele a raportului expeditie de la Muzeul Regal de Istorie Naturala de la Bruxelles, Henri Ryuto, care au găsit în secolul al XX-lea din Ardeni belgieni de împrăştiere a cuţite de piatră, nicovale, dălţi, raclete, exerciţii şi aruncat pietre? Maitre determinat de vârsta lor la 30 de milioane de ani. După moartea lui lumina custode de arheologie Europene, a declarat: "Ea nu poate fi, deoarece acest lucru nu se poate întâmpla", şi a distrus cea mai mare parte a documentelor.

Deveniţi detectivi autentic, Mihai Cremo şi Richard Thompson escroc pătruns în cele mai întunecate colţuri ale magaziilor muzeu, şi a călătorit în cele mai îndepărtate colţuri ale arhivelor. În cartea sa Povestea Necunoscut al omenirii ", raport de faptele ei, care nu mai poate fi redus la tăcere. Munca lor a emotionat oamenii de ştiinţă, dând un nou impuls la reflecţiile şi evoluţioniştii kosmogonistov.

Arheologii, desigur, fără să aibă o părere despre vârsta de topoare din piatră, vârfuri de săgeţi, găsite Ribeiro, Ryuto, alţi oameni de ştiinţă. Dar ceea ce, spune-le să se gândească la mingea de metal misterios cu crestături, care este de aproximativ 2 miliarde 800 milioane ani? Este dincolo de competenţa profesioniştilor. Crescatorii de aceste obiecte misterioase, care se află în ultimele decenii, minerii din Africa de Sud, printre arheologi doar nu.

Bilele sunt de două tipuri: unul solid, din metal albăstruie solide cu flecks albe, în timp ce altele sunt goale, umplute cu spongioasă albă. Vorbind limba prudent de oameni de stiinta arata ca bile, dacă acestea nu de oameni. Ei bine, dacă spunem deschis, acest lucru este, fără îndoială, crearea de mâinile unor creaturi inteligente, calificaţi şi tehnic armate ... a trăit pe Pământ 2800000000 ani în urmă. Recunoască faptul că suporterii darwinismului, cu siguranţă, nu poate, pentru că Homo sapiens atribui numai ultimii 150 de mii de ani de istorie.

Dar cum atunci să explice constatările, care Cremo şi Thompson a reamintit lumii? Cum să înţeleagă traseu purtarea picioare, de vârstă este de aproximativ 550 milioane ani? Ce 340 milioane ani în urmă, au băut de la cluburi de fier, care sa turnat într-o piatră? lanţ de aur cui învelită într-o bucată de cărbune, format 280 milioanee ani în urmă?

În mod evident nici o explicaţie bună de tipul celei care a dat darwiniştii pistă de aşa-numita tanzanieni - un lanţ de picior uman imprimă într-un strat de cenuşă vulcanică, vârste cuprinse între 4 milioane de ani. Presupune că au lăsat urme maimuţele care au fost exact ca umane, pentru că ea a mers, inghesuite degetele de la picioare. "Dar nu este grav!" - Spune Cremo.


Derzhimorda de ştiinţă

Elitele ştiinţei mondiale argumentele desenate nu par să se îngrijire. Ea este gata sa faca orice pentru a evita revizuirea cronologiei bine stabilite. Comunitatea ortodoxă se dedică pentru a filtra anumite cunoştinţe de oameni de ştiinţă convingere, astfel de "ofiţerii de poliţie de la" ştiinţa, a cărui sarcină principală - "drag si nu da drumul." Cream nu este experimentat doar metodele lor de pe sine. Când vorbea despre arheologie "interzis" pe canalul NBC, darwiniştii a îndemnat guvernul SUA pentru a pedepsi producători şi creatorii, pentru ordinea de televiziune să-mi cer scuze pentru poporul american şi pentru a recupera de la NBC milioane de dolari în amenzi.

"Sunt bucuros să vă informez că guvernul nu a făcut, ci faptul că încercările au fost făcute, a spus că lupta grave", - a spus Cremo la Moscova, vorbind la Academia de Ştiinţe, înainte de corpuri de iluminat de arheologie rus, antropologie şi paleontologie. Unele dintre giganţii părăsit camera. Dar cel mai ascultat încă Cremo, şi el considerat acest lucru ca pe un mare succes. După toate împotriva lor cu Thompson, atunci când a luptat întreaga lume ortodoxă ştiinţifice, pentru a păstra puritate de predare a darwinismului.

Întrebării integritatea această învăţătură este atât de gravă încât este sub supravegherea constantă a evolutionistilor influente informale club internaţionale. Preoţii să decidă dacă sunt periculoase darwinismului noile descoperiri arheologice şi fapte ştiinţifice şi, dacă da, să facă un verdict "interzice", astfel se nega istoria reală a omenirii.

Problema originii omului, este foarte dureroasă. Cu aceasta conectate serie de fraudă, de revelaţii şi scandaluri se întinde de la momentul Charles Darwin ceartă cu colegul său, Alfred Wallace. Sosesc în acelaşi timp cu Darwin la teoria originii speciilor prin selecţie naturală, Wallace apoi l-au respins şi a stat în opoziţie deschisă darwinismului. Dacă Darwin era clar că "omul - un descendent al lui o creatura păros, patruped coadă, se pare că a trăit în copaci" dacă acesta depinde de regatul său de origine animală, negând categoric dreptul omului la un statut special, că Wallace a gândirii sale unic de creaţie a lui Dumnezeu.

Fie ca suntem primate bipede cu dezvoltarea din cauza burta nesăţioasă a creierului, sau natura noastră este divin, cosmice - acestea sunt susţinători diferenţe de darwinism şi adversarii săi. Deci, dezbaterea asupra evoluţiei lui Homo sapiens - numai profesionişti ultima litigiilor. În primul rând este vorba despre un conflict de ideologii. Si din moment ce la intrebarea "cine sunt eu şi unde sunt eu?" Excita oameni mai mult decât orice, confruntarea se transformă foarte greu.


Numărătoare inversă

Dacă există o persoană rezonabilă de pe Pământ 150 de mii şi milioane sau chiar miliarde de ani, va trebui să facă ajustări la mai multe idei bine stabilite. Vom avea să fie de acord că antichitate nu este acelaşi salbaticia si modernitate - de civilizaţie. Recunoască faptul că ordinea lumii actuale - doar un aranjament posibil al vieţii de pe planeta care european sau nord-americani nu este neapărat superioară a vechii egipteni şi grecii (dacă nu este mai mare).

Este posibil să inverseze cont familiare istorice. El a fost introdus pentru prima dată James Churchward, în primul rând colonelul armatei britanice, apoi un cercetător neobosit al civilizaţiilor pierdute. Teoria ortodoxă deţine Churchward a scris o sută de ani în urmă, că omul a trecut de la starea de animale bolnave la nivelul sălbatic, din salbaticie - a crea o mainivel înalt şi aşa mai departe, până când a apărut civilizaţia. Dar reversul este adevărat: omul a fost creat într-o a fi civilizat. Ea nu este generată de salbaticia de civilizaţie şi sălbăticie - civilizaţie! Distrugerea patriei ancestrale ale omenirii a fost un dezastru ireparabil pentru cei care au supravieţuit şi sa stabilit în insulele sterpe rămase pe suprafaţa oceanului Dupa ce infloreste cu orase frumoase pe continent au dispărut pentru totdeauna.

Ce soartă calamitate teribil începutul omul civilizat? Se arunca cu capul în adâncuri ale continentului Mu, de origine legendarul ancestrală a omenirii? Sau reale? Există dovezi de un continent din Oceanul Indian, a dispărut în vremuri istorice. Aceasta firma a fost dată pe teren pod între Africa şi Asia de Sud. Pe această ipoteză sugerează natura florei si faunei din continentele actuale. Privind scufundarea continentului este menţionat în legende indiene. Tamils, de exemplu, numit "Kumari", în sursele lor, el a fuzionat cu India, Africa şi Australia şi a deţinut o mare parte din moderne din Oceanul Indian.

De la dispariţia de terenuri vaste respins "analiza inversă" de James Churchward. Asta e modul în gândurile lui. Evaluarea natura şi dezvoltarea civilizaţiei, oamenii de ştiinţă de azi acordă o atenţie deosebită săgeţile de siliciu şi suliţe. Ei susţin că, începând cu perioada neolitică off cu arme mai bune decât în timpul paleoliticului, oamenii neoliticului au fost mai civilizaţi decât paleolitic. Şi dacă inversă? Aţi putea spune că este ilogic? Departe. Presupunând că cruder şi mai primitive siliciu arma Uite, mai civilizate, cum au fost fabricate lor, nu era nimic greşit.

La urma urmei, este uşor să ne imaginăm că toţi cei care au pierdut ţara lor după moartea unui om cu mâinile goale încearcă să facă o piatră de un obiect ascuţit. Poate sălbatic nou apărut, neavând nici experienţa, nici cunoştinţele, şi demoralizată epuizat de a face ceva bun-simţ? Nu. Capacitatea şi experienţa dobândită numai la neolitic. Cu toate acestea, oamenii sunt din ce în ce creşterea musculară scufundate în salbaticie ...

Churchward au o istorie (nu este interzis, dar necunoscut), cronologie proprie. Potrivit contul său, tărâmul Maya, există deja 34 mii ani în urmă (care este foarte diferit de date de astăzi), Atlantis a fost tărâmul de 25.000 de ani în urmă şi sa scufundat 11500 ani în urmă, era de origine măreţie ancestrale, Mu a avut loc 50.000 de ani sau chiar mai devreme .

Churchward operează zeci de mii de ani, Cream - sute de milioane şi miliarde de ani. Din statul american Illinois, a spus el a găsit un schelet uman, care este de circa 300 milioane de ani. Şi acest lucru nu este limita. Este posibil ca implementeaza umane şi oase umane revelat în straturile geologice, care cuprinde mai mult de două miliarde de ani. Este la o astfel de adâncime se pot cufunda în trecut, se deplasează înapoi în cronologie, până la începutul zilei curente a lui Brahma, care spune cosmogonie hinduse. Casa lui, şi, de fapt inceputul timpului, aceasta se întâmplă la 2 miliarde 800 milioane ani. Doar la vârsta de sferele misterioase din Africa de Sud. Acum, că e limita.

Găseşte mai mari nu mai sunt posibile, pentru că până în ziua lui Brahma 4000000000 320 million years se intinde de noapte a lui Brahma, atunci când se manifestă lume, nu este nimic, dar noaptea. Lumea se manifestă numai în timpul Zilelor Brahma în aceeaşi perioadă de 4 miliarde 320 milioane ani. Zi urmează noapte, tura de noapte vine pe zi ... Aceasta este o suflare de Eternitate, în care a ascultat cu atenţie hindus cosmogonie.

Până atunci, urmată de Cremo şi Thompson - pentru Bhaktivedanta Institutul, legături între adresa componente ale ştiinţei moderne şi ideologia, ale căror principale dispoziţii sunt formulate în literatura indian antic. Este în rădăcinile tezei de ei pe antichitate de urgenţă a omenirii. Numedespre el a sugerat univers ciclic. Este gata să ia o ştiinţă imparţială moderne. Ea este, de asemenea, începe să asculte de respiraţie de Eternitate, traducerea în limba reprezentare hinduse.
Evgeny Panov

ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 ianuarie 2007 9:35
Vizualizări: 4989

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
74
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9211
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
238
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9988