ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

invazie tataro-mongol nu a fost?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

MApN membrii Gia ai consiliului de personal cunoştinţă cu locuitorii din Mongolia, care a fost surprins sa aflat despre ea a afirmat că au avut loc 300 de ani de regula peste Rusia, desigur, de ştiri a fost umplut cu mândria naţională mongoli, dar au întrebat: "Cine a fost Genghis Khan" ?
de la "Cultura vedică № 2"


În analele Staroverov ortodoxa despre "-mongol jugul tătarilor", a declarat fără echivoc: "Nu a fost Fedot, dar nu unul. Să ne limba drevleslovenskomu. Croitorie caractere runice percepţiei moderne, obţinem: un hoţ - inamicul, hoţul Mogul-puternic; jugul - comanda. Se pare că "hoţii şi Aria (din punctul de vedere al efectivului creştine GCAP) cronicari au fost numite" tătarii ", 1 (Nu există un alt sens:" Tata "- tatăl său -. Tătarilor Tata Aria, adică părinţii (sau strămoşii ) Aria) puternic - mongolilor, şi jugul - 300 de ani, pentru mai mari la putere, pentru a opri un război civil sângeros care a izbucnit pe baza de botez forţată a Rus - "svyatomuchenichestvom. Horde - derivate din ordinea cuvintelor, în cazul în care "sau" - vigoare, dar o zi - în timpul zilei sau pur şi simplu "lumina". În consecinţă, "Ordinul" - puterea luminii, şi "Hoarda" - Force Lumina. Deci, aceste forţe de slavi lumină şi arieni, condus de zei şi strămoşii noştri: Rod, Svarog, Sventovitom, Perun oprit războiul civil din Rusia, pe baza hristianzatsiii violente 300 ani pentru a menţine ordinea de putere. Şi dacă negricios Hoardei, indesat, negricios, cu nas coroiat, înguste cu ochii, cu picioare strâmbe şi supărat foarte războinici? Au fost. Echipa de mercenari de diferite naţionalităţi, care, ca în orice altă armată, condus în fruntea conservare de pierdere în fruntea slave-ariene trupele majore.

Greu de crezut? Uita-te la "Harta Roussy în 1594", în Atlas de Gerhard Mercator-o ţară. " Toate ţările scandinave şi Danemarca au făcut parte din Rusia, care a prelungit numai la munte, şi Principatul Moscovei demonstrat un stat independent, nu membri ai Rus. În est, dincolo de Urali prezinta principatul Obdora, Siberia, Yugoria, Grustina, Lukomorye, Belovodie care au fost parte din puterea Antic a slavilor şi a arienilor - Mare (Marea), Tartarus (Tartary - teren a avut loc sub auspiciile lui Dumnezeu Tareha Perunovicha si Zeita Perunovny Tara - Fiul şi fiice ale lui Dumnezeu Cele mai înalt "Perun" - strămoşul slavi mea şi arienilor).

Am o mulţime de minte pentru a face o analogie: Mare (Marea) = Mogul Tartary Tartary + = "mongol-tătară? Nu avem nici o imagine de calitate numit model, există doar "Harta Asia de 1754g .." Dar este chiar mai bine! A se vedea pentru tine. Nu numai în data de 13, dar înainte de secolul al 18-lea Grand (Mogul) Tartary nu este la fel de real ca aceasta este acum un chip RF.

"Pisarchuki istoriei" nu toate au fost în măsură să denatureze şi ascundă de oameni. Ei au repetat darned şi patched "haina Trishkin" pentru a acoperi adevărul, şi este de rupere la cusături. Prin golurile biţi adevărat de biţi atinge conştiinţa contemporanilor noştri. Ei nu au informaţii credibile, atât de des confundate în interpretarea acestor sau altor factori, dar în general ştiu sigur: faptul că profesorii de şcoală au învăţat zeci de mai multe generaţii de ruşi - înşelăciune, şi calomnie falsitate.

Articolele sunt din S.M.I. "Invazia tătară-mongolă nu a fost" - yarky exemplu în acest sens. Comentariu ei un membru al consiliului de nostru Editorial Gadilina EA a vă ajuta, dragi cititori, la punctul «I».
Violetta Basha,
Toate ruso-ziarul "Familia mea"
№ 3, ianuarie 2003. p.26

Principala sursă pe care noi putem judeca despre istoria antică Rusia, considerate a fi Radzivilovskuyu manuscris: "Povestea Ani apuse". Povestea Varyags schimbare citarea în Rusia este luat de la ea. Dar ea poate avea încredere? O copie a fost adus la începutul secolului al XVIII Petru 1 din Koenigsberg, apoi în Rusia şi a fost original. Am dovedit căacest manuscris fals. Prin urmare, nu, cunoscut pentru anumite ceea ce sa întâmplat în Rusia înainte de începutul secolului al XVII, care este, până la urcarea din dinastia Romanov. Dar de ce casa a familiei Romanov rescrie istoria noastră? Nu mai târziu pentru a arăta dacă un rus, că acestea au fost mult timp în subordinea Hoarda şi nu sunt capabile de autonomie, care este destinul lor - beţia şi ascultare?

Comportamentul straniu al principilor

Versiunea clasica de "invazia mongolilor-tătară să Rus multe cunoscuta inca din liceu. Se pare ca asta. La începutul secolului al XIII-lea în nomazilor stepa mongolă a lui Ginghis Han a adunat o armată uriaşă, subordonată disciplina de fier, si conceput pentru a cuceri lumea. Având în China sa terminat, armata lui Genghis Khan s-au grabit la vest, şi în 1223 a ajuns la sud de Rusia, unde prinţii ruşi copleşit poliţiştilor de la râul Kalka. In timpul iernii 1237 tataro-mongolii au invadat Rusia, şi ars multe oraşe, şi a invadat apoi Polonia, Republica Cehă şi a ajuns la ţărmurile Mării Adriatice, dar brusc sa întors pentru că le era frică să lase în urmă în ruinat, dar încă periculos pentru ei Russ. În Rusia a început jugul tataro-mongol. Imens Hoardei de Aur a avut de frontieră de la Beijing la râul Volga şi colectate de la prinţii ruşi tribut. Hana principi ruşi au fost acordate etichete să se pronunţe şi terorizat populaţia de atrocităţi şi jafuri.

Chiar şi în statele versiunea oficială că mongolii erau o mulţime de creştini şi unii principi ruşi legate cu khans Hoardei de relaţii foarte cald. Unul mai ciudat: c de către trupele al Hoardei de unii domni menţinut pe tron. Căpeteniile s-au apropiat foarte relaţiile cu khans. Şi, în unele cazuri, Rusă luptat de partea Hoardei. Nu este o mulţime de lucruri ciudate acolo? Este că modul de a trata ar trebui să aibă ocupanţii ruşi?
Câştigat puterea, Rusia trebuie să reziste, şi în 1380, Dmitri Donskoi a învins Hoardei de Aur Khan Mamaia, pe teren Kulikovo, şi un secol mai târziu sa întâlnit trupele Mare Cneaz Ivan al III-şi tătarilor Akhmad Khan. Oponenţii lung tăbărît pe părţi opuse ale râului Ugra, după care Khan a dat seama că el nu a avut sansa, el a dat ordinul să se retragă, şi a mers la Volga "Aceste evenimente sunt considerate a fi sfârşitul" jugul tătarilor ".

Secretele de Dispărute cronici

În studiul de cronicari al Hoardei de care oamenii de stiinta au multe întrebări. De ce zeci cronici au dispărut în timpul domniei lui Romanov? De exemplu, "Povestea Ruin a terenului ruse", potrivit istoricilor, ca un document din care îngrijit eliminat în toate, care ar fi demonstrat jugul. Ei au lăsat doar fragmente, a spune despre unele probleme ", care au abătut asupra Rusiei. Dar nici un cuvânt despre "invazia mongolilor.
Există multe ciudăţenii. În poveste "despre tătari rău" han al Hoardei de Aur să execute ordinele de prinţ rus de creştin ... pentru refuzul de a pleca la "zeu păgân al slavilor" Si! în unele cronici conţine expresii uimitoare, cum ar fi urmatoarele: "Oh, Doamne!" - a spus Khan, si a trecut el însuşi, călare la inamic.

De ce suspiciunea tataromongolov printre mulţi creştini? Da, şi descrieri ale prinţilor şi războinici vi se pare ciudat: Cronicile spun că cei mai mulţi dintre ei au fost de tip Caucasoid, nu au fost înguste, şi ochii mari gri sau albastru şi părul blond.

Un alt paradox: De ce prinţii ruşi în bătălia de la Kalka să se predea "condiţionată" reprezentant al străinilor în numele Ploskinya, şi că ... pupici cruci? Deci, era al lui Ploskinya, Ortodoxă Rusă şi, în afară de o familie mare!

Să nu mai menţionăm faptul că istoricii numărul de cai de război ", şi, astfel, soldati din trupele Hoardei de iniţial, cu o mână uşoară a familiei Romanov, a fost evaluată în trei sau patru sute de mii. nu ar fi putut atât de mulţi cai, nici nu se ascundă în pădure, şi nici nu subzistă în condiţii de iarnă prelungită! De-a lungul secolului trecut, istoricii au redus întotdeauna numărul de trupe mongole şi a ajuns la treizeci de mii. Dar o astfel de armata nu a putut deţine în subordineadelegate toate popoarele de la Atlantic la Oceanul Pacific! Dar ar putea servi de uşor ca şi de colectare a impozitelor şi a restabili ordinea, care este, servesc ca un fel de poliţie.

Nici o invazie nu a fost!

O serie de oameni de ştiinţă, inclusiv academician Anatoli Fomenko, a făcut o concluzie senzaţional, pe baza analizei matematice de manuscrise: Nu a fost nici o invazie a teritoriului Mongoliei moderne! Şi a fost războiul civil din Rusia, prinţii s-au luptat unul cu altul. Nici unul a venit la reprezentanţii Rusia mongoloid rasa nu exista o urmă. Da, trupele au fost unele tatari, dar nu şi străinilor, şi rezidenţilor la est de Volga, a trăit alături de lungă Rusă înainte de notorii "invazie".

Ceea ce se numeşte "invazia tătară-mongolă, a fost, de fapt, lupta de descendenţii lui Vsevolod" Mare Cuib "cu rivalii sai pentru puterea unic asupra Rusiei. Faptul de război între principi recunoscute, din păcate, s-au alăturat Russ puţin o dată, destul de puternică şi conducătorii s-au luptat între ei.

Dar, cu care a luptat Dmitri Donskoi " Cu alte cuvinte, cine este mama?

Horde - numele armatei ruse
Eră a Hoardei de Aur a fost diferită, deoarece, împreună cu puterea laică, a existat o mare putere militară. Acesta a fost doi conducători: seculară, cunoscut sub numele de Prince, şi militar, este numit Khan, şi anume "Warlord". În analele pot fi găsite la ea: "Au fost, împreună cu tătarii şi roamers, şi magistraţii au avut cutare", care este, Hoardei de forţele conduse de generalii! Un roamers - o suită rus liber, predecesorii al cazacilor.

oamenii de ştiinţă au concluzionat că reputaţie Hoardei - numele trupelor ruse regulate (la fel ca "Armata Roşie"). Şi tătarii şi mongolii - Mare Rusia în sine. Se pare că el nu a putut "mongolilor", şi anume ruse au cucerit un teritoriu vast de la Pacific la Oceanul Atlantic şi din Arctica a Indiei. Că trupele noastre sunt obligaţi să tremure Europa. Mai degrabă, este frica de rus puternic şi a fost motivul pentru care germanii au copiat istoria Rusiei şi a atras umilire lor naţionale - în propriile noastre.

De altfel, cuvântul german "Ordnung" ("Ordinul"), probabil provine de la cuvântul "hoardă". Cuvântul "mongol", probabil, au venit din latinescul "megalion" care este "mare". Tartary de la cuvântul "Tartarus" ("iad şi de groază"). Un mongol-tătară (sau tătarilor Megalion ") poate fi tradus ca" Marea Teroare ".

Câteva cuvinte despre nume. Majoritatea oamenilor din acea vreme a avut două nume: unul în lume, iar celălalt a primit la botez sau nickname militare. Potrivit oamenilor de ştiinţă, sugerează această versiune, sub numele de Ginghis Han şi Batu servi Cneaz Iaroslav şi fiul său, Alexandru Nevski. sursele antice descriu Ginghis Han de mare, cu o barbă lungă de lux, cu "râsul", cu ochii galben-verzuie. Reţineţi că oamenii mongoloid rasă, în general, nu există bărbi. istorici persană addin Hoardei Rashid scrie ca familia lui Ginghis Han, copiii "s-au nascut mai ales cu ochii gri şi părul blond."

Ginghis Han, potrivit oamenilor de ştiinţă - este Cneaz Iaroslav. E doar faptul că el a avut un al doilea nume - prefixate cu Ginghis Han ", însemnând" comandant ". Batu - fiul său Alexandru (Nevsky). În Manuscrisele pot găsi următoarea propoziţie: "Alexander Nevski, poreclit Batu. Apropo, descrierea contemporanilor, Baty a fost blond, cu ochi albaştri, uşoare şi! Se pare că Khan Hoardei învins Crusaders la Lacul Peipsi!

După examinarea record, oamenii de stiinta au descoperit ca mama şi Ahmad au fost, de asemenea, un mare senior, în funcţie de legătura dinastice între familiile ruso-tătară nu aveau dreptul la Marele Principat. În consecinţă, "Mamay" şi "în picioare pe Ugra" - episoade din războiul civil din Rusia, lupta pentru putere de naştere princiare.

La ce Russ a fost Hoarda?
În analele cu adevărat spune, "Hoarda a mers la Rusia." Dar, din secolele XII-XIII, Rus numita zona relativ mici în jurul KievChernigov, regiunea Kursk, în apropierea râului Ros, Seversk teren. Dar moscoviţii, sau, să zicem, Novgorod au fost deja rezidenţi din nord, care, potrivit aceleaşi dosare vechi, adesea de la Novgorod, Vladimir, sau "au fost mergi la Rusia! Aceasta este, de exemplu, la Kiev.

Deci, în cazul în care Prinţul de Moscova a fost să merg la război împotriva aproapelui său sud, ar putea fi numit "invazia Rusiei" a lui "hoarde" (trupe). Nu e de mirare la hărţile din Europa de Vest pentru o lungă perioadă de timp ţinuturile ruse au fost împărţite în "Moscovei" (nord) şi "Rusia" (sud).

Grand falsificare
La începutul secolului al XVIII-lea Petru 1 a stabilit Academiei Ruse de Ştiinţe. La departamentul de istoric al Academiei de Ştiinţe pentru 120 de ani de existenţă, au existat 33 istoric academice. Dintre acestea, doar trei din Rusia, inclusiv MV Lomonosov, restul - de germani. Istoria antică Rusia înainte de secolul al XVII, a scris germanii, iar unii dintre ei chiar nu ştiu limba rusă! Acest fapt este bine cunoscut pentru istoricii profesionişti, dar ei fac nici un efort pentru a citi cu atenţie ceea ce istoria scrisă de germani.
Este cunoscut faptul că MV Lomonosov a scris o istorie a Rusiei şi că a avut constant dispute cu universitari germani. După moartea lui arhivele Universităţii dispărut. Cu toate acestea, lucrările sale au fost publicate pe istoria Rusiei, dar sub redactor de Miller. Între timp, Miller este organizat persecutarea MT Universitatea în timpul vieţii sale! Publicat de Miller lucrări despre istoria Lomonosov Rusia - falsificare, el a arătat o analiză calculator. De la Universitatea le puţin stânga.

Ca urmare, nu ştim istoria lor. Germanii au fost Romanov drummed în cap că nimic ţăranul rus pentru nimic. Că "nu ştia cum să lucreze ca era un beţiv şi un sclav perpetuu.

Gladilin Eugene A.,
Preşedinte al Consiliului de fondatorii Krasnodar
Fundaţia Regională Veteranilor de caritate
Airborne "Patria şi" Onoare, Anapa


Autorul face o încercare de mai multe pentru a transmite cititorilor moderne episoade reale ale istoriei Rusiei. Totul ar fi fost frumos daca ea a încercat să se uite la cel puţin la prima mână, acesta este criticat. Aş dori să cred că acest lucru sa întâmplat prin nechibzuinţă, şi nu cu intenţia de malware. Pur şi simplu au plecat la drum, Zubritskaya descrise în "Istoria Rusiei Chervonoi": "Mulţi au scris istoria Rusiei, dar ca acesta este imperfect! - Cât de multe evenimente inexplicabile, câte pierdut mult denaturat! Pentru cea mai mare parte copiate de la un altul, nimeni nu a vrut: a scormoni în jurul sursei, deoarece implică găsirea calea cea mai grea. Scribii încercat doar despre a flash bogat, minciuni îndrăzneţe, şi chiar indraznet pentru calomnie strămoşilor lor "Unii oameni de ştiinţă modernă sunt criticate cu succes munca din personalităţi marcante ale istoriei naţionale!. Această activitate în rezultatele sale similare cu munca de mecanism de notorietate, o femeie în vârstă de pană, care, fiind distrus clădiri vechi. În mecanismul de lucru de viaţă distructiv se înlocuieşte cu munca creatoare ale constructorilor. În cazul în care noua structura plac ochi, bucuria din jur ceea ce sa întâmplat, dacă site-ul a cladirilor fostei construit ceva incredibil, oamenii care trec prin, au un sentiment de amărăciune şi resentimente.

Pornind de la intrarea în neoizvratiteley stil istoria Nosovskiy naţionale şi Fomenko, autorul informează cititorul fără nici o dovadă de falsificare Radzivilovskoy manuscris. Doresc să informez că textele de cronici de Prinţul Radziwill, prinse în bibliotecă, istoria ţării Keningsberga acoperă perioada până în 1206, conform cronologiei creştine. În consecinţă, în acest cronica S-ar putea să se reflecte evenimentele în Rusia înainte de 17. Prin urmare, trimiterile la acest record atunci când se analizează mitic invazia tătarilor la Rus (datată de obicei la 1223 ani) doar inadecvat. Ar trebui remarcat faptul că multe dintre evenimentele înainte de 1206, astfel cum se reflectă în ei foarte asemănător cu interpretarea Laurentiana şi Tver cronici.

În "comportament ciudat de principi", autorul menţionează în Bătălia de la Kalka, dar nu încearcă să analizezeovat cum vin la luptă rusesc () trupe?. Cum pot ei, după un antrenament lung de trupe, construirea a mii de unităţi ale flotei turei jos Nistru la Marea Neagră, până Niprului la praguri şi după opt zile de la oraşe jafuri şi sate pentru a satisface armata tătarilor pe râul Kalka (nord-vest a oraşului modern din Doneţk) ? Nu pare ciudat la tine o modalitate de a proteja libertatea lor în teritoriul de azi al Italiei? Aceasta este distanţa necesară pentru a depăşi forţele Mstislav trei (Chernigov, Kiev şi Volînia), fără nici un rezultat "proteja" terenul lor de la avansarea rapidă "străini" trupe. Şi dacă distrugere a avut loc în Italia deja menţionate, apoi, a cărui jug s-ar putea să apară?

În 1223 principat de frontieră de la Kiev a avut loc pe Nipru, astfel încât ţara poate uita faptul că navigabile menţionate prinţii sa mutat întâi pe Nistru. Ar putea găsi acest lucru în doar un singur caz: flota a fost pregăteşte în secret, deci vecinii nu a putut vedea la pregătirile pentru război. În timp ce malul stâng al Niprului locuit încă nu convertit la creştinism, deoarece, în cronicile de bug-uri mult mai târziu, a menţionat în mod repetat, tatari (Tata Ra ("Tata" - Părinte, "Ra" - Shining Dumnezeu emis Yariloy-soarelui), adică heliolater)., gunoi-poogni (incendiu-adoratori), spre deosebire de creştini ruşi care ştiu "adevarata" Dumnezeul lui Israel. La patch-uri recente cronici menţionează faptul că, în Cronica Laurentiana supravieţuit această propoziţie: "Crearea unui mare rău în pământ Suzhdalskoy, Tu nu era de la botez, a fost dat la fel cum este acum, dar apoi pleacă." Cum se poate observa, şi creştinismul nu este întotdeauna considerată bună, chiar şi în cronici oficiale. Nici una din cronicile nu menţionează mongoli, în acel moment în Rusia nu ştiu încă. Chiar şi la sfârşitul anului 19. în Biserică - un dicţionar istoric protoireya editat Petrova a declarat: "Mongolii - la fel ca tătarii - ugrice trib, locuitorii din Siberia, stramosii maghiari, fondatorii Ungaria sau Rusia, ruteni maghiaro-populate.

Faptul că războaiele au fost caracterul religios al creatorilor de manualele de istorie nu le place să se răspândească. Se pare că nu avem nici o informaţie despre istoria acesteia. Între timp, doar o cronica Radzivilovskaya conţine multe articole şi 617 miniaturi colorate. Creatorii de ideologia câştigătoare smulge unele cupoane corespunzătoare pseudo-istorie, nu observe cea mai mare parte a faptelor. În poveste "despre distrugerea legiunile Kiev principi unsprezece", a raportat evenimentul în 1169, atunci când domnitorii Pereyaslavl Dorogobuj, Smolensk, Suzdal, Chernigov, Ovruch, etc Vyshgorod asediu stabilite la Kiev, care a decis Mstislav II din Kiev (fiul Izjaslava Mstislavich). După capturarea de la Kiev în acest "Infernal Polovtsi" (Polovtsi - denumirea comună de la cuvântul "egalitate".

trib slav-ariană cu pleava culoarea parului) jefuite şi arse bisericile creştine şi Mănăstirea Peşterilor. La scurt timp inainte de 1151 Izyaslav Mstislavich a fost rănit în luptă în domeniul apărării de la Kiev din Polovtzy condusă de Yuri si a ramas intins pe campul de lupta. Kievans condus de boier numit Volinia (!) Au găsit prinţul lor, încântat şi a proclamat: "Kyrie eleyson!". În 1157 după moartea lui Iuri Dolgoruky (numită astfel din cauza iubirii de cineva proprietatea altcuiva si nevestele altora) de la Kiev a avut loc o revoltă şi distrugerea bisericilor crestine. În poveste "despre victoria lui Prince Mstislav Izyaslavich peste Polovtsy" prinţul gura a spus pierderii controlului asupra rutelor comerciale: greacă (teren pe malul Niprului dreptul la Constantinopol), sare (la Marea Neagră), Zaloznaya (Marea Azov) şi o excursie pe jos de nouă zile în interiorul Polovtsian Teritoriile în 1167. "Şi o mulţime de captivitate a luat toate că soldaţii ruşi într-o abundenţă a moştenit şi captivi, precum şi captivi, precum şi copiii lor, şi funcţionarii, şi vite şi cai. (Legende ale Federaţiei Ruse, cronici "Casa Tatălui".. M.2001) Ca răspuns la această campanie în 1169 la Kievşi a fost devastat de legiuni de principi unsprezece. Rusă, sau mai degrabă Rosskimi numit aici Kyivers numai de frontieră din apropiere pentru a principatului Ros râu.
În decembrie 1237 la Kiev, Iaroslav Vsevolodovich dispare. Cu câteva zile de la forţele terestre Polovtsian a început o campanie de Batu în Riazan, care, împreună cu Kievul şi Vladimir a fost un Marelui Ducat. În Novgorod, care a fost considerat mai recent, o republică comerciant-boierului, un an mai devreme Jaroslav plantate în timpul domniei fiului său Alexandru cincisprezece ani. În Vladimir, mare cneaz Iuri a fost Vsevolodovich fratele Iaroslav. Aici nelinişte recent populare care au cuprins un număr de vasal al Principatelor minore. După înfrângerea rapidă a trupelor Ryazan tătarii tătarii (-slave-Aryan gazdă, nu a acceptat creştinismul), a cucerit oraşul-vasal al lui Vladimir, asediat de capital din Marele Ducat, care a parasit-Iuri (alias George al II), deşi este numit în analele Gyurgen. După căderea fiii lui Vladimir Gyurgenya retragere la domiciliul tatălui său pe râul City. Aici, 4.03.1238 au fost învinşi trupe Iuri-Gyurgenya, principele însuşi a fost ucis. În ziua următoare, 05 mar mare cneaz de Vladimir a fost ales Iaroslav. În acest caz, nici un istoric nu este deranjat de faptul că sărace şi subjugat Vladimiro în ziua următoare reuniunii este de a alege un nou Marele Duce, care a sosit în oraş pentru un transport mai puţin cunoscută de mare viteză de la Kiev.

Iaroslav dobândirea Riazan, Vladimir, Kiev pierdut. Curând după Cneaz Iaroslav a fost convocat la sediul Batu şi le-a trimis în Mongolia, Karakorum, unde viitoarele alegeri hanului suprem ... Baty nu sa merg in Mongolia, şi a trimis ca reprezentant al Cneaz Iaroslav. Şederea în prinţ rus în Mongolia este descris Plano Carpini. Deci Carpini a spus că, în loc de Batu Han în alegerile din Suprem soseste pentru un motiv oarecare, nu print rus Iaroslav (vrei, să zicem, Batu personal implicat în astfel de alegeri importante). Ipoteza de istorici mai târziu că ar fi avut Baty trimis în locul lui Iaroslav a fost foarte asemănătoare cu o intindere slab, realizate numai în scopul de a reconcilia dovezi Carpini cu numai gândul că într-adevăr personal Batu trebuie să participe la alegerile din Khan Suprem. De fapt, acest fapt este documentat dovezi că Batu Khan şi Jaroslav sunt una şi aceeaşi persoană. Realizând acest adevăr, se poate înţelege cu uşurinţă de ce istoricii locale, nu există nici o claritate şi de explicare a acţiunilor de Marele Duce, precum şi aproape de eşecuri evenimente inexplicabile biografia lui Iaroslav.

În iulie-august 1240, în Pskov şi Novgorod teren cruciaţilor atac. "Mongol-tătarii din Rusia" istorici "(se presupune că proprietarii nominală a terenurilor din Rusia) sunt silentioase. De la 5.09 a început asediul, şi pe 6 decembrie trupele Batu capturat Kiev. Alexander Iaroslavici respins cu succes atacurile de către cruciaţi. Baty se deplasează în Ungaria şi Polonia catolic. Toate indicaţiile sunt că locul de fronturi diferite masive aliate.

În 1242, Alexandru învinge Cavalerilor Teutoni. Baty, învingându-Regatul Maghiar, provocând o serie de înfrângeri armatele ţărilor din Europa de Est, sa întors dintr-o campanie şi creează în zona de stepă a Nistrului la marele stat Irtysh - Hoardei, Hoardei solicită curajos prinţul Alexandru, a salutat-l cu mare cinste şi să merg cu cadouri mari, predarea eticheta de pe Marele Principat. În urma înapoi Hoardei de Jaroslav Vsevolodovich, au fost etichetate pe timpul domniei lui Vladimir, care este cronica recunoască în mod oficial mai multe Marele Ducat. În cele din urmă, nu chiar din lume mult-asteptatul - timp de trei ani a terenurilor rus ştiu război. În 1245, Alexandru Nevski înfrânge lituanienii care au invadat terenul Novgorod. Brigada Daniel Galitsky învins trupele polono-ungare în Bătălia de la Iaroslavl.

V1246 a fost pe cale sa de a ucide Hoardei de Marele Cneaz Iaroslav Vsevolodovh. Batu Han a început la rândul lor, să se recurgă la pariurile lor principi ruşi şi le face să se supună ritual de purificare prin foc. Această procedură este descrisă în detaliu în legenda omorului de o hoardă de prinţul Mihail din Chernygov şi boiereşti lui Fedor »:«.. A fost rege al Batu acest obicei.. Când cineva a venit pentru a aduce omagii el, apoi nu a dat doar să-l el, dar a dispus în primul rând preoţii de tartru să-l prin foc şi să se închine la soare, Cousteau (în acest caz - Arborele Sacru ca un simbol al arborelui genealogic al slavilor şi arienilor - fraţi în sânge, indiferent de religie), şi (idolii în acest caz - statui de zei şi strămoşii, ca un simbol al slavilor rudenie şi arieni nu sunt dependente de religie). Şi de toate darurile pe care sunt aduse la rege, a luat o parte din preoţii şi aruncat în foc şi a dat apoi rege. Şi numeroşi principi ruşi şi boieri au trecut prin foc (pe care tu şi gunoi-poogni) şi sa închinat la soare (pe care tu şi Tata Pa). şi arbuşti, precum şi idolii, şi a cerut eu la fiecare posesia. Şi ei le-a dat dreptul de proprietate - ceea ce au vrut. (Legende ale Federaţiei Ruse, cronici biblioteca Ortodoxă Rusă Tatălui House. MA,. 2001) După cum puteţi vedea., Purificarea urâciune religioase străine şi reafirmare a tradiţiei vedice antice. "Defunct" Jaroslav apărut în Hoardei, atunci când a fost impusă de circumstanţe.

Singurul caz de fanatism religios afisate Mihail din Chernygov, Prinţ de Kiev, care a refuzat să se închine la zei şi strămoşi: "Tu, imparate se închine, pentru că aţi pus Dumnezeu să domnească în această lume (pe care tu şi recunoaşterea legitimităţii puterii regale în modelul creştin - nu cea mai buna a alegerilor cele mai bune, şi "numirea" de prinţ rus a reprezentantului său autorizat în ţara rusa a evreilor de către Dumnezeu, Domnul Savaot-, Iehova-Savaot (Domnul-lui Iehova - întruparea pământească Czernebog)). Şi pentru a face ceea ce doriţi să se încline în faţa idolilor cult dvs. "Nu există - o tradare prinarodnoe directă a acestuia zei nativ slave-ariană şi strămoşii, condus de Dumnezeu în favoarea progenitoare Dumnezeu străin tribale!. Sa întâmplat pe 20 septembrie 1246.

"În anul următor, numit Batu Hoardei de Grand prinţul Alexandru, fiul lui Iaroslav, şi a primit fief să se pronunţe cu tatăl său - Vladimir ... Doi ani mai târziu, în vara anului 1249, a revenit la printul Andrew, şi Alexander Yaroslavychi în sol ruse din Hoardei. Şi el a primit prinţul Alexandru Kiev şi tot pământul rus, şi Andrew se aşeză să domnească în Vladimir, pe scaunul de domnie al tatălui său, Jaroslav. Şi Alexander sa întors la Novgorod lui ... Trei ani mai târziu, în vara anului 1252, printul Andrew a refuzat să servească regele tătară (adică de fapt a încălcat angajamentul de credinţă şi a devenit un trădător) şi adus de departe de a scăpa cu toţi nobilii şi propria prinţesei. Rusia a ajuns la tătari cu voevoda Nevryuem (de la sintagma "Eu nu sunt mincinoase", adică Nu ma mint) nu este foarte tătarilor (în sensul modern al cuvântului) numele, şi poziţia, împotriva lui Andrew, şi el urmărit şi el a preluat în apropierea oraşului Pereslavl. Printul Andrew produc rafturile lor, precum şi un carnagiu violente. Si a castigat tătarii Printul Andrew. Dar Dumnezeu a cruţat, şi a fugit la printul Andrew de mare, în sol suedeză. De ce ascunde prinţ rus pentru catolici, dacă nu deveni aliatul lor, adică un trădător de interesele Rusiei?

"În acelaşi an a crescut din nou Alexandru Jaroslawich Hoardei. Şi sa întors la Stolny Vladimir şi-a început domnia pe tronul tatălui său. Şi acolo a fost bucurie şi în Vladimir Suzdal, şi în toată ţara Rusă. În acele zile a venit la ambasadorii Marele Duce Alexander laroslavich de la Papa, cu discursul următorul text: "Am auzit din ţara noastră că eşti demn şi glorios prinţ, şi ţara ta este mare. De aceea te-au trimis doi cardinali raţional - a asculta instrucţiunile lor "Vedem ambasadori discursul găsit sol fertil, când Alexandru a început să-i asculte!. După mai mulţi ani pe drumul de la Hoardei, Alexandru ia o formă specială de Gorodets monahismului pentru VIP-uri numit Alex şi pe moarteT "pentru pace în vârsta de patruzeci de ani. Doi ani mai devreme în Hoardei de sub Khan Berge acceptat creştinismul şi a stabilit dioceza episcopului Chiril pentru circulaţie tătară. După adoptarea creştinismului, "erou-erou" tătară Buga în 1262 a început creştinarea în masă a terenurilor tătară la sud de partea europeana a Rusiei moderne. Cultura Vedică eradicate prin foc şi sabie. Unii oameni, care fug din extinderea creştine, convertit la islam. În 1380 domeniul Kulikovo, în conformitate cu bannere negru cu oasele stânga Dimitri Ivanovici din Moscova. Khan Regele a fost sub steagurile roşii şi bannere alb. Bătălia a avut loc în ţinuturile din Riazan, terenuri Polovtsian the Zadonshchina Cronica. Într-un moment dificil mama mea a fost înconjurat de boierii lui, şi căpitanul se întoarse spre dumnezeii lor "Perun" şi cai, şi susţinătorii Salavat şi a lui Mohammed.

După moartea fiului său tată-Khan a intrat în serviciul Marele Duce al Lituaniei, a primit titlul de Principe Glinsky, şi fiica sa în căsătorie, care a devenit mama lui Ivan Groznîi. "Acest mătură de fier împăratul a condus duhurile necurate din tara rus, pentru care nu-i plăcea urmaşii istoria distorters. Toate acestea, din pacate, nu pentru a aduce acest lucru la cititorii nostri Violetta Basha.

Şi tu, dragi cititori, aş dori să se aplice sursele originale. Din fericire, la fel ca în timpurile sovietice au fost eliberate mult cu speranţa de lene intelectuală cetăţeanul de rând al ţării noastre vaste. Calculul pare a fi justificată. Cu toate acestea, nu contează, este fixable,!

http://www.slavyanin.info/node/40?page=0, unABONAȚI-VĂ
Joi, 03 iulie 2008 10:19
Vizualizări: 4687

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
67
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9204
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
232
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9987