ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Inventatorii de boli
Изобретатели болезнейSe pare că mafia medicală este principalul producător de boli, nu de sănătate! Pentru ca mereu să cumpărăm medicamente și servicii, medicii constant ne infectează cu noi maladii și ne forțează să plătim în continuu...

O situație paradoxală: cu cât este mai performantă medicina, cu atât mai mare e lista de afecțiuni. Reprezentanții farmacologici susțin că medicii deja au inventat o mulțime de sindromuri pentru ele. Diagnostice în nomenclatura modernă a bolii pot fi mai multe de 23.000, adică câte un diagnostic pe zi timp de viața unui om. Dacă rezumăm, vom constata că fiecare dintre noi, în medie, trebuie să aibă vreo 20 de afecțiuni diferite. Și, cu toate acestea, noi sindrome, patologii și boli specialiștii inventează cu regularitate. Și cel mai important în acest proces – este crearea unei boli noi sau scăderea pragului de boală.
Cele mai ”la modă” ”neafecțiuni” inventate sunt celea infecțioase: la urma urmei, viruși și bacterii există atât de multe (și ele sunt atât de des întâlnite la oameni), că, practic, pentru fiecare din ei se poate atribui orice proprietăți specifice.
Un exemplu proaspăt de boală inventată este ”pneumonia atipică”. Răspîndirea virusului care provoacă "pneumonia atipică", a încetat fără a provoca o epidemie, chiar de dimensiuni mici. Cu toate acestea, ONU și Uniunea europeană la semnalul MS "au manifestat îngrijorarea" și au finanțat generos oamenii de știință și medicii, implicați în elaborarea vaccinului pentru această "boală". Medici cu succes au asimilat banii atribuiți și zgomotul în jurul "problemei" s-a potolit.
Apoi, la locul ei, a apărut "gripa aviară". Și medicii, care au anunțat că vaccinul "este pe cale de a fi inventat", din nou au primit contribuții financiare. Și nimănui nu-i pasă de sănătatea oamenilor  - ei sunt îngrijorați de un posibil reflux a pacienților, și în cele din urmă, de insuficiența de bani în medicină și industria farmacologică. Mai mult decât atât, inventate sunt nu atît bolile, cât consecințele acestora pentru sănătate. Oamenilor li se acordă doar o singură rețetă - plătește pentru tratament și vei fi mântuit!
Adică, există un interes economic a instituțiilor farmaceutice și medicale, care obțin profit din vânzarea de vaccinuri și medicamente împotriva unor astfel de "amenințări"! Prin urmare, specialiștii independenți și oamenii de știință cu renume mondial de mult timp se întreabă: oare nu sunt create aceste probleme în mod artificial, cu scopul de a obține venituri mari? Pentru că, la declararea MS despre ”amenințări” de ordin global, bugetele statelor din toate țările cu generozitate oferă bani celor, care promit să ”dea o șansă”. Iar "salvatorii" - sunt iarăși MS și producătorii de droguri.
Lista bolilor inexistente e destul de mare.
De exemplu, celulita. Conform denumirii, este o boală inflamatorie. De fapt, nu există nici boală, nici inflamație, există doar obezitatea. Nu este nevoie de liposucție, și de o dietă echilibrată și exerciții fizice. Nu există și astfel de boală, ca disbacterioza. Ea a fost inventată pentru a crește piața producătorilor de probiotice. Osteohondroza e de asemenea, patologie inventată. Este o normă de vârstă, tipică pentru toți cei care au peste 50 de ani.
Osteopenie (scădere a densității osoase insuficient de gravă pentru a fi clasificată ca osteoporoza) anterior nu a fost considerată ca o boală, dar acum se consideră. Starea de " prediabetă" sau "prehipertonie", de asemenea, sunt exemple mai noi cu praguri scăzute pentru tratament. Iar în urmă cu câțiva ani, medicii au început cu insistență să repete că o treime din populația lumii suferă de depresie, sindromul oboselii cronice și de boli psihice. De unde s-au luat aceste cifre? Aceasta este o mare enigma, dar oamenii le-au crezut și au început să se trateze de aceste "boli".
Noi toți am auzit de mai multe ori că colesterolul este nociv pentru sănătate și trebuie să reducem nivelul lui, dar, de fapt, el susține structura celulelor și producerea de hormoni necesari pentru viața normală de zi cu zi. Dar, cu toate acestea, manifestările de boală ischemică: angină pectorală (dureri de inimă), aritmie (bătăi neregulate ale inimii), atac de cord, potrivit medicilor, - sunt doar o consecință de "înfundarea" arterelor coronariene (care alimentează inima) cu plachete aterosclerotice, care apar din cauza excesului de colesterol "rău".
Însă această versiune se referă doar parțial și doar la persoane mai în vârsta, care au ateroscleroza a arterelor coronare, ce poate deveni un obstacol important în calea sângii spre inimă. La persoanele relativ tinere, decedați de la atacuri de cord, patologii nu observă nici o cauză aparentă de infarct miocardic, sub formă de plăci foarte mari sau cheaguri de sânge. Adică ateroscleroza, de fapt, nu este întotdeauna cauza stenocardiei, aritmiei, și infarctului miocardic.
De fapt, principalul motiv a bolii "neaterosclerotice" ischemice, precum și hipertensiunii "nemotivate" – este hipertonia arterelor si arteriolelor mici, în care colesterolul nu se acumulează ...
După cum vedem – iarăși cauză principală a bolii a fost inventată.
Și speculațiile în jurul problemei de HIV/Sida – sunt cea mai mare farsă de pe piața medicală. La urma urmei, starea imunității scăzute, adică imunodeficienței umane, este cunoscută de medici din cele mai vechi timpuri. Și această problemă a ieșit la nivel ”mondial” acum nu din cauza virusului mitic, și datorită faptului că societatea modernă, ​​în activitățile sale a creat un număr foarte mare de factori care au un efect de supresie asupra sistemului imunitar.
Există motive sociale a imunodeficienței - sărăciA, malnutrițiA, dependența de droguri, diferite boli și multe altele. Sunt motive ecologice: ultrasunete de înaltă frecvență și emisie radio, radiația, excesul de arsenic în apă și în sol, prezența altor substanțe chimice toxice, expunerea la doze mari de antibiotice, etc.
Dar nu există nici un virus SIDA, cu care "luptă" medicina!
De fapt, virusul imunodeficienței niciodată nu a fost evidențiat! Despre asta știu și "descoperitorii" săi Luc Montagnier (Franța) și Robert Gallo (SUA). La câțiva ani după ce HIV a fost "deschis", Robert Gallo a fost nevoit să admită că nici o descoperire, de fapt, nu a fost. Gallo a recunoscut că el nu a avut nici o dovadă, nu numai că HIV provoacă SIDA, dar, de asemenea, și că HIV este un virus în general. Această "descoperire" a fost denaturarea faptelor, și nu era prima pentru Gallo. Ca urmare, în 1992, R. Gallo a fost condamnat pentru un delict antiștiințific de Comisia de cercetare a Institutului Național de sănătate din SUA. (Deși, venereologistulul englez James Sil, susține că virusul SIDA era obținut de către dezvoltatorii de arme biologice prin inginerie genetică).
Fapta că pentru mai mult de 20 de ani nu se creează un vaccin, ne spune doar un singur lucru - virusul din care vaccinul poate fi obținut - nu există! Aceasta este o dovadă directă de falsitatea teoriei impuse pentru întreaga lume! Și, ca consecință, a fi ”infectat” de SIDA - în sensul convențional al cuvântului "infectat" - este imposibil. Iar răspândirea imunodeficienței la narcomani, se datorează drogurilor, care sunt foarte toxice pentru celulele imune. Și nici un  ”virus de imunodeficiență” nu este de vină.
Medicina contemporană și-a epuizat de mult posibilitățile sale din cauza lipsei de bază științifică reală și concentrației asupra sănătății. La urma urmei, diagnosticarea și tratarea bolii, ca afecțiunii luate separat, e ca și cum să cauți cauza de ploaie într-o baltă. Prin urmare, această medicină e demult pe cale de faliment, dovada fiind incapacitatea sa de a trata măcar răceala și gripa, nu mai vorbim despre boli mai grave.
Bolile ”inventate” sunt o mare problemă a sănătății publice contemporane, consecința negativă a acestei abordări pentru restabilirea sănătății sau tratament este reprimarea mecanismelor naturale genetice de auto-reparare. Ca urmare, rezolvarea unor probleme în organism duce la dezvoltarea problemelor noi ...
 

Sursa

Vineri, 29 august 2014
Vizualizări: 2847

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
18
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
54
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
68
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
150