ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Istoria Ziua Tuturor ruso-a familiei, dragostea şi credinţaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Toată ziua, familie, dragoste si loialitate stabilit în Rusia, la iniţiativa a locuitorilor oraşului Murom în memoria Sfinţilor Petru şi soţii / soţiile Fevronia au trait fericiti şi a murit într-o singură zi - 7.08.1228. Ideea de această sărbătoare a fost susţinută de către Duma de Stat a Federaţiei Ruse şi în 2008, festivalul a primit statutul de guvernul oficial. Soţia preşedintelui a treia Rusia Svetlana Medvedev a sugerat face un simbol margarete de vacanţă.

Noştri ruşi de vacanţă noi "Toată ziua, familie, dragoste şi credinţă" istorie de dragoste şi de viaţă al lui Petru si Fevroniya ne-a spus de la adâncimi de secole de valori pe care nici o putere acum. De asemenea, a vorbit despre cultura relaţiilor dintre bărbat şi femeie, suschestovavshey secol în urmă.

Toate am văzut în ultimii ani în Rusia şi în alte multe ţări, împreună cu apariţia unui număr mare de "escorta" produse (inimi, cadouri, cărţi şi alte nimicuri aura okutanoy de sex) a venit o zi de sărbătoare noi - Ziua Sf. Valentine, a declarat Ziua Îndrăgostiţilor St. Cu toate acestea, puţini au cerut eu întrebarea: cum St Valentin, în 1969, retras din calendarul liturgic al Bisericii Catolice, împreună cu alte romane sfinţi, datorită faptului că informaţiile despre viaţa lor sunt controversate şi incerte, a fost patron al tuturor iubitorilor de? Putem spune ca pusti de introducere pe piaţă a lucrat. Am vandut doar un alt culoarea wrapper gol cu inscripţia "Love", în interiorul căreia a găsit nimic. Dar cine este de vina pentru faptul că oamenii, atât la propriu si la figurat, pentru a cumpara tot ce ieftine şi, pe de previzualizare frumoasa. A cui vina este ca oamenii nu cred, chiar cu privire la sensul de dragoste, casatorie si fidelitate.
Cred că acum este posibil de a declara o zi de Sf. Ziua Îndrăgostiţilor aiureală, nu se frământă mintea şi gândurile.

Şi atenţia cititorilor noştri o grabă de a prezenta "Povestea lui Petru şi Fevronia.
Tatiana Dombrovska
19 07 2009


Ermolai-Erazm
Povestea lui Petru şi Fevronia


Povestea de viaţă muromskix noi sfinţi lucrătorilor miracol, blagovernogo, şi Rev şi demnă de laudă prinţului Peter, numit în monahală David si sotia sa, pe jumătate mai bine, şi reverendul şi demnă de laudă Fevronia prinţesă numită în călugăr Euphrasinia. Binecuvântează-mă, tată.
Multumesc lui Dumnezeu Tatăl, şi fiinţele veşnică cuvântul lui Dumnezeu Fiul şi Duhul şi dătător de viaţă Duh, unită şi de natura lui Dumnezeu este început, împreună la Treime laudat, şi lăudat şi slăvit, si venerat, şi aderenţă lor, şi profesat, în care credem şi pe care să-i mulţumesc, fondatorul şi creatorul invizibile şi de nedescris, de la începutul pe cont propriu cu toate, în înţelepciunea lui se face, şi să creeze şi să educe, şi preamărirea cei care aleg pe cont propriu. Mai întâi de toate, el a creat îngerii lui în ceruri, băuturi spirtoase şi slujitorilor lui, un incendiu de ardere, gradele de îngeri, gazda trup, prin care este imposibil pentru a descrie toate aceste lucruri invizibile pentru noi a făcut, de aceea este de neînţeles faptul că mintea umana. A creat cerurile şi elemente vizibile: soare, lună şi în stele. În acelaşi teren din cele mai vechi timpuri a creat omul în propria imagine Lui şi, ca divinitate trehsolnechnomu lui, cele trei calităţi dăruit pe el: mintea, vorbirea si mintea. Şi mintea umană este ca un tată de cuvintele sale şi Cuvântul provine din minte, aşa cum tatăl său a trimis pe fiul său, cuvântul, de asemenea, trebuie să restul spiritul, deoarece buzele de fiecare om de cuvânt, fără spiritul nu va putea să spun, dar cuvântul vine de la spiritul şi mintea direcţionează. Da, terminat cuvântul despre esenţa omului şi a reveni la ceea ce a început.

Dumnezeu nu este un început, la creat pe om, l-a onorat - mai presus de tot ceea ce există pe pământ, a făcut rege şi iubitoare în rasa umană toţi sfinţii, păcătoşii ar putea fi mai simplu, A vrut să salvaţi toate şi să aducă în adevăratul sens. Din ce binecuvântările din proprie iniţiativă şi cu ajutorul Duhului Sfânt unul din Treime - Fiul lui Dumnezeu a fost nimeni altul decât Dumnezeu - cuvânt, fiul, tatal, a binevoit să se nască în trup de pe pamant din pură Fecioara Maria şi Sa făcut om, fără a pierde divinităţii sale, şi în timp ce pe teren mers pe jos, el a fost plecat otchih subsolului. Şi când a luat chin, esenţa divină nu era supus la suferinţe. Şi nu de lipsa de pasiune că este imposibil să se determine, precum şi orice alegorie exprima, cu nimic pentru a compara, pentru că totul este creat de el, şi în crearea de lipsa lui de pasiune este - pentru moment, în cazul în care un copac de pe pământ şi soarele straluceste pe ea, şi în acest moment se pare că se va ivi un copac, şi acest lucru este suferinta lui, difuzat apoi o închise însorită, în ea, din aceasta nu va disparea, mai ales, nu pieri de copac, nu suferă.

Vorbind de soare şi de copac, pentru că este creat, ca si Creator si Creatorul acestui cuvintele umane nu poate fi determinată. El a suferit pentru noi trup, păcatele noastre răstignit pe cruce, ne-răscumpărat de la diavol în detrimentul sângele lui justă. Acest lucru se datorează faptului că Dumnezeu a zis: de a alege Pavel: "Nu va fi sclavi de oameni, pentru cei răscumpăraţi scump. Dar după răstignire, trei zile mai târziu, Domnul nostru Isus Hristos a înviat, şi în ziua a patruzecea suit la cer şi aşezat la dreapta Tatălui, şi ziua a 50-a va de la Tatăl a trimis Duhul Sfânt ucenicilor lui sfânt şi apostoli. Ei au luminat întregul univers al credinţei, botezul sfânt.

Iar cei care au fost botezaţi în numele lui Hristos, trebuie să servească Hristos. Şi, dacă eşti Hristos, Să nu se îndepărteze de poruncile Lui şi nu a trăi ca fraudelor şi mincinoşi, după botezul uitat poruncile lui Dumnezeu, şi a atras de tentaţiile acestei lumi, dar a trăit profeţii sfinţi şi apostoli şi martiri şi pe toţi sfinţii, pentru Hristos a suferit , aducând durere şi mizerie şi asuprire, şi rănile au fost în închisoare, nedecontate în viaţă, în munci, în privegheri, în posturi, în pocăinţă, în procesul de reflecţie, îndelungă răbdare, prin bunătate, prin respectarea în Duhul Sfânt, prin dragoste neprefăcut , în cuvintele adevărului, în puterea lui Dumnezeu - ei toţi ştiu Cel care cunoaste toate secretele inimii. Ei terenurilor Domnul lumineze şi decorate place cer cu stele, pentru a onora darul lor de minuni - unul pentru rugăciuni şi pocăinţă, şi munca lor, alţii - pentru duritatea lor şi umilinţă, precum şi a celor sfinţi glorificat, care va fi povestea noastră.

Eu
Nu este un oraş rusesc numit teren Moore. Regulamentul în ea o dată pios numit Printul Paul. Diavolul este, cine urăşte rasa umană din vremuri imemoriale, a făcut în aşa fel încât răul, de fapt, ca oamenii să-şi imagineze că primite de şarpe cu aripi a început să zboare la soţia de placere domnitorului. Şi magia propriu, în faţa ei, el a fost aşa, cum a fost principele însuşi şedinţei cu soţia sa. Pentru o lungă perioadă de timp să urmărească această obsesie. Dar soţia lui nu a ascunde şi a vorbit despre tot ce sa întâmplat cu printul ei, soţul ei. Şi puterea şarpele rău posedat de aceasta.

Print început să se gândească ce să facă cu sarpe, dar a fost nedumerit. Şi spune apoi sotia sa: "mirat, soţia mea, dar nu pot da seama ce a învinge acest ticalos?" Eu nu ştiu - cum să-l omoare "Când el va vorbi cu tine?, Intreaba-l, măgulitoare-l despre următoarele: ştie dacă ticălosul însuşi - de la Ce este moartea lui ar trebui să se întâmple "Daca afla despre asta şi să ne spuneţi?, vom lansa, nu numai în această viaţă de respiraţie zlosmradnogo şi sâsâi el, şi toate acestea cinism, care este chiar ruşine să spun, dar într-o viaţă viitoare, fără ipocrizie judecător, Hristos, pentru a îmblânzi . Cuvântul de soţia soţului ei ferm imprimat în inima sa, şi ea a crezut ca: "trebuie să facă acest lucru."

Şi odată, când a venit să-i acest şarpele rău, ea a respecta cu stricteţe în inima cuvintele soţului ei, se referă la acest ticalos cu discursuri măgulitoare, spunand ca despre un alt, şi, în sfârşit cu respect, laudă el şi la întrebat: "O mulţime de lucruri Ştii, după cum ştiţi despre moartea ei - ceea ce ea va şi de la ce? " Şi el a fost un inselator rău, despre înşelatinseala stitelnym credincios soţiei, pentru că, dispretuieste faptul că acesta se deschide misterul, a declarat: "Moartea pentru mine este sortită de la umăr şi Petrov de la sabie Agrikov." Şi femeia auzit aceste cuvinte, le amintesc ferm în inima lui, şi atunci când au părăsit răufăcător, a spus prinţul, soţul ei, că ea a spus şerpi. Prinţ, pe Auzind acestea, întrebat - ceea ce înseamnă: moartea de la umăr şi Petrov de la sabie Agrikov?

Dar domnitorul a avut un frate pe nume Peter. După ce Pavel l-a chemat la ea şi a început să vorbesc cu el despre cuvintele sarpe, care a spus soţia sa. Printul Petru, auzind de fratele său, de asemenea, numit de şarpe, de la mâinile cărora el ar trebui să moară, numele său a început să se gândească, fără ezitare sau îndoieli în ceea ce-l omoare pe sarpe. Doar un singur lucru l-deranjat - nu stia nimic despre sabia Agrikov.

A fost Petru în obiceiul de a mers pe jos numai în biserici. Dar în afara oraşului se afla intr-o biserica manastire de Înălţarea Sfintei Cruci şi onest. El a venit la ei o rugăciune. Şi astfel tânărul a apărut cu el, spunând: "Kniazhe" Vrei să-ţi arăt Agrico sabia? " Şi el a fost încercarea de a executa planul său, a răspuns: "Da, am vedea unde este!" Băiat a spus:
"Vino după mine". Şi el a arătat prinţ în peretele altarului de decalajul dintre plăci, dar este o sabie. Apoi pios prinţului Peter a avut ca sabia, sa dus la fratele său şi ia spus despre tot. Şi din ziua aceea a început să caute o ocazie potrivită de a ucide sarpe.

În fiecare zi, Petru a mers la fratele său, în drept şi lui, pentru a le da un arc. Odată ce el sa întâmplat să vină în sala de la fratele său, şi imediat de la el a plecat la în drept, în alte spaţii, şi am văzut că fratele său, ea stă. Şi, mergând de la spatele ei, a alergat unul din slujitorii fratele său şi ia spus: "Am ieşit la fratele meu în dreptul de-a mea, dar fratele meu a rămas în sferturi, iar eu, nu oprire, a ajuns repede la camera pentru a-mi în dreptul şi nu înţeleg şi nu e de mirare, cum este fratele meu sa trezit în faţa mea în camere în mine legea? " Omul ia spus: "Domnule, oriunde dupa ce ai plecat nu lasă fratele tau din apartamentele lor! Atunci Petru a aflat că acest maşinaţiunile rău de sarpe. Şi a venit la fratele său şi ia spus: "Când aţi venit aici" Pentru mine?, Atunci când afară te din aceste camere au plecat, şi niciodată oprire, şi a venit să se odihnească la nevasta-ta, te-am vazut de zi cu ei şi au fost surprins de cât de ai venit înainte de mine şi, aşa că am venit aici din nou. niciodată, oprindu-se, tu, de asemenea, nu înţeleg cum, calea de urmat de mine înainte de am ajuns aici? " Pavel a spus: "Nu există nicăieri I, frate al acestor camere, după ce ai plecat, nu merg afară şi aibă nevasta lui nu a fost." Apoi, prinţul Petru ia zis: "Frate, maşinaţiunile rău de un şarpe - tu la mine este că eu nu îndrăznea să-l omoare, crezând că tu ai fost - fratele meu" Acum., Frate, aici du-te nu mai departe, dar am de gând acolo pentru a lupta cu balaurul Sper că, cu ajutorul lui Dumnezeu, va fi ucis de rău că şarpele.

Şi el a luat sabia, numit Agrikov, el a venit să se odihnească în dreptul ei şi a văzut un şarpe în imaginea de fratele său, dar ferm convins că fratele meu nu este sa, şerpi şi trădătoare, la lovit cu o sabie. Serpent, despre transformarea în forma sa naturală, sa cutremurat şi a murit, iar el a presărat binecuvântat Petru prinţ de sânge. Petru din pernicioase de sânge a fost acoperită cu cruste, şi a apărut pe răni trupul său, şi a acoperit bolii sale grave. Şi el a încercat mulţi medici în averile lor în căutarea lor pentru vindecare, dar nici nu-l vindecat.

II Petru auzit că, în multe medici Ryazan, şi ia spus să mă ducă acolo - din cauza unei boli grave a sta pe un cal nu ar putea. Şi când l-au adus în Riazan, apoi a trimis-o aproximative toate lor de căutare pentru medici.

Unul dintre tineri domnesti rătăcit în sat, numit cu drag. El a venit la poarta o casă, şi am văzut pe nimeni. Şi a intrat în casă, dar nimeni nu a ieşit să-l întâlnească. Apoi a intrat în cameră şi am văzut o privelişte uimitoare: un război de ţesut şedinţe într-o fată singură şi hârtie împletit, în faţa ei de echitatie un iepure.

Şi fata a spus: "Este rău atunci când casa fara urechi, iar camera a fost fără ochii!" Tînărul, nu înţeleg aceste cuvinte, el a cerut fata: "Unde este stapanul meuaceastă casă "La asta?, ea a răspuns:" Tatăl meu şi mama mea a mers de împrumut să plâng, ca fratele meu a trecut prin picioarele de deces în ochi privirea.

Tineri nu înţeleg cuvintele fata întrebat, văzând si auzind aceste minuni, şi a întrebat fata: "Eu am venit la tine şi te-am văzut tkesh, dar înainte de a vă sare iepurele, şi am auzit dintr-un discurs gura ta şi ciudat Nu pot să înţeleg ce vrei să spui "La început. aţi spus: este rău atunci când o casa fara urechi, fara ochi, şi o cameră. Despre acelasi tata şi mama a zis s-au dus de împrumut să plângă despre fratele meu a spus -" prin picioarele holbează morţii " . Şi nu un singur cuvânt, de-a ta eu nu înţeleg! "

Ea ia spus: "Şi aceasta este ceva ce nu poate înţelege Aţi venit în această casă şi în camera mea a venit! Şi ma găsit într-o formă unstripped. Dacă aş fi în câine casa noastră, ar fi simţit că aţi venit până la casa şi a început să latre la tine: este vorba - urechile mele de acasa. Şi dacă aş fi în camera din faţă de copilul meu, apoi, văzând că merge în cameră, m-ar fi spus despre ea: este - ochii casei. Şi ce ţi-am spus despre tatăl şi mama şi despre fratele meu, tatăl meu şi pe mama sa dus la împrumute plânge - care s-au dus la o înmormântare şi ei jelesc mort, Şi atunci când moartea vine să le, altele vor lamenta: ea - împrumut plâns.. Despre fratele acelaşi ti-a spus acest lucru deoarece tatăl meu şi fratele - drevolazy in padure printre copaci colectare miere. Şi astăzi, fratele meu a mers bortnichat, şi cînd urcă copac, se va uita prin picioarele pe pământ, să nu cadă de la înălţime. Daca cineva cade, că de fapt viaţa despărţit. De aceea am spus că el a trecut prin picioarele de deces în ochi privirea.
Ea spune tinereţea ei: "Eu văd o fată că eşti înţelept Spune-mi numele tău.". Ea a răspuns: "Numele meu este Fevronia. Iar tanarul ia spus: "Eu sunt sluga Prinţul Peter Murom printul meu serios bolnav., Este bolnav, este acoperită cu cruste de sânge a unui şarpe înaripat rău că el a ucis mâna ei.. În principatul său, el a fost în căutare de leacuri pentru mulţi medici, dar nimeni nu l-ar putea vindeca. Prin urmare, el a poruncit sa aduca aici, pentru că am auzit că există mulţi medici Dar nu ştim numele lor. sau în care trăiesc, de ce şi a întrebat despre ele. " Pentru aceasta ea a răspuns: "Dacă cineva a cerut el însuşi principele dvs., el putea să-l vindece." Tînărul a spus: "Ce vrei să spui - care poate cere printul meu propriu" Dacă cineva l-ar vindeca de Prinţul bogat sa va rasplateasca!. "Dar numele-mi un nume de un medic care el este şi în cazul în care casa lui." Ea a răspuns: "Adu-prinţ dvs. aici. Dacă el este sinceră şi umilă, în cuvintele sale, acesta va fi bine!"
Tânărul sa întors repede la prinţul său şi ia spus despre tot ce a văzut şi auzit. Fericiţi ca Printul Petru a poruncit: "Aduceţi-mi de unde fata asta". Şi l-au adus în casa în care locuia fata. El a trimis unul dintre servitorii lui, că el a întrebat: "Spune-mi, fată, care vrea sa ma vindece, să le vindeca şi de a primi o răsplată bogată." Ea a răspuns răspicat: "Vreau să-l vindece, dar premii nu aceasta nu este obligată Asta e cuvântul meu să-l:. Dacă nu mă duc la soţia sa, nu este dreptul de a-mi trata si acesta." Iar omul sa întors şi a predat printul ei l-au spus fata.

Printul Petru a reacţionat cu dispreţ la cuvintele ei şi a crezut că: "Ei bine, după cum puteţi - fiica prinţului drevolaza de a se căsători!" Şi a trimis la ei, a declarat: "Spune-i - i lasa sa se vindece mai bun ca el poate. În cazul în care vindecă, voi o ia de soţie." Ei au venit la ea şi a predat aceste cuvinte. Ea a luat o farfurie mica, a umplut-o aluatul de pâine, a suflat la ea si a zis: "Să căldură până la prinţ baie şi lasă-l ungi pe toate corporală atunci când există răni şi ulcere. Dar sa le lasi un nepomazannym crustă Şi acesta va fi bine. !
Şi au adus prinţul acest unguent, şi-a spus ca o baie de căldură. Fata a vrut să încerc să răspundă - dacă este înţelept, aşa cum a auzit despre ea de la discursurile robul lui. El a trimis-o la unul dintre agenţii săi, un mic buchet de in, spunând: "Fata asta vrea sa fie sotia mea de dragul de înţelepciunea lui. Dacă ea este atât de înţelept, să facă acest lucru mi o cămaşă cearşafuri, îmbrăcăminte, şi taxelepentru o vreme, până când voi fi în baie "robul a scos pachet Fevronia de in. şi predat-o la ei, a dat mandatul domnitorului Şi ea a zis sluga:" urcat pe cuptor noastră, scoase din domeniul busteni, aduce. aici. "El de a asculta la ea, a adus polentse. Apoi a masurat-un interval, a declarat: "Aceasta este tarata de la polentsa" El a cedat.. Ea îi spune: "Luaţi bontului busteni, du-te şi dă prinţul departe de mine si spune-i:, pentru moment, până când am ocheshu acest pachet de in, să vă prinţul face acest ciot război de ţesut şi restul aborda pe ce s-ar tese stofa pentru el ", robul a scos la ciot polentsa prinţ. şi-a dat cuvintele ei. prinţul a spus:" Du-te spune o fată care este imposibil, deoarece un astfel de churochki mici pentru un astfel de perioadă scurtă de timp a face ceea ce cere? "Funcţionarul a venit şi ia spus cuvintele domnului Fata a răspuns:". Este cu adevarat posibil - un mascul adult de la un pachet de in, pentru întreprinderile mici în timp ce acesta va fi într-o baie să vă spălaţi, pentru a face o cămaşă, şi rochie şi un văl? "Funcţionarul a mers şi a dat cuvinte la prinţ. prinţ minunat de răspunsul ei.

Apoi, prinţul Petru sa dus la baie să se spele şi cum să-i pedepsească pe fată, uns cu un unguent ulcere şi râia proprii. Şi într-o crustă stânga nepomazannym ca ea mi-a spus. Şi când am ieşit din baie, nu simt vreo boală. În dimineaţa acelaşi aspect - trupul curat si sanatos, doar unul în stânga spărgător de grevă, pe care el nu a fost uns ca fata pedepsit. Şi el minunat la o astfel de vindecare rapidă. Dar el nu a vrut să se căsătorească cu ea din cauza originii ei, şi a trimis cadouri ei. Ea nu este adoptată.

Printul Petru a mers la fief sale, oraşul Moore, care a recuperat. Numai rămas acolo un spărgător de grevă, care nu a fost uns prin poruncă de fata. Şi din nou crustele s-au cruste pe tot corpul de la zi, a plecat în curtea lui. Şi din nou a fost acoperit cu cruste şi răni toate, la fel ca prima dată.

Şi încă o dată întors la prinţ la un tratament dovedit pentru fata. Şi când a venit la casa ei, apoi el a trimis-o ruşine, cerând pentru vindecare. Ea este, nimic din furie, a declarat: "Dacă soţul meu ar fi vindecat." El a dat cuvântul lui că ea o va lua de nevastă. Iar ea, din nou, ca şi mai înainte, de acelaşi tratament l-au identificat despre ce am scris mai devreme. Dar el a vindecat repede, a luat-o de soţie. Deci asta e asa a fost prinţesă Fevronia.

Şi au ajuns la fief lor, oraşul Murom, şi a început să trăiască o viaţă evlavioasă, în nici un fel încalcă poruncile lui Dumnezeu.

III
După o perioadă scurtă de timp, Printul Paul a murit. Fericiţi ca Printul Petru după ce fratele său a fost un autocrat în felul lui.
Boierii, la îndemnul soţiile lor nu ca Printesa Fevronia, pentru că ea a devenit o printesa nu este cu privire la originea sa, Dumnezeu este glorificat pentru ei viaţa ei bune.

Odata ce cineva de la executorul său a ajuns la prinţul Petru, şi ia spus: "De fiecare dată - a spus el - ce a terminat o masă, nu după ordinea din tabelul merge: Înainte de a sta în picioare, să strângă firimiturile în mâna lui ca şi cum de foame ! Si apoi, pios prinţul Petru, care doresc să o încercare, a poruncit ei pentru a lua masa cu el la masă. Şi când a fost de peste cina, ea, după obiceiul lui, s-au adunat firimiturile în mână. Apoi, prinţul a luat mâna Fevronia Petru şi a deschis-o, a văzut tămâie parfumat şi tămâie. Şi din acea zi el nu au prezentat niciodată înainte.

Au trecut un timp considerabil, şi o zi a venit la prinţ boieri sale în furie şi a spus: "Printul, suntem dispuşi de a servi cu credinţă tine, şi aveţi o autocrat, dar nu vreau printesa Fevronia dictează de soţiile noastre. Daca vrei sa fi un autocrat, trebuie să aibă un o altă prinţesă. Fevronia similară, ţinând avere cum îi place, lasă-l să meargă oriunde-i place! " Ferice de Petru, obiceiul de care a fost bun de nimic să fie supărat, dar cu blândeţe a răspuns: "Spune-mi despre ea Fevroniya auzi ceea ce spune ea."
boieri violente, a pierdut ruşine, imaginat o sărbătoare. Ei au început să sărbătoare, şi apoi, când în stare de ebrietate, a început să efectueze discursul lor neruşinată, cum ar fi câinele care latră, refuzarea lui Dumnezeu dAl Sf. Fevronia vindeca, pentru care Dumnezeu a dat-o şi să moară. Şi se spune: "Miss Prinţesa Fevronia" Oraşul întreg şi boierii vă întreb: să ne, pe care am să vă întreb! " Ea a răspuns: "Ia-o, rugaţi pe cineva!" Ele sunt aceleaşi ca şi cu o singură voce, a declarat: "Suntem, stimată doamnă, toţi vrem să vadă Prinţul Peter a domnit peste noi, şi soţiile noastre nu vrei tu să se pronunţe asupra acestora Luând fel de mult ca vrei avere,. Merge mult mai vreau!" Apoi ea a spus: "Te-am promis că orice veţi cere - Acum vă spun:". Promitem să-mi dea o voi cere. " Ele sunt aceleaşi personaje negative, nespus de mult, nu ştiu ce îi aşteaptă, şi a promis: "Orice ai spune, apoi, imediat, sa neconditionat. Apoi ea a spus: "Nimic altceva nu cer, doar soţul meu, Printul Peter!" Ei au răspuns: "Dacă el vrea să, nu un cuvânt nu spui. Enemy întunecată mintea lor - toată lumea credea că, dacă nu există nici Petru Prince, au pus un alt autocrat: un fapt în minte, fiecare dintre boieri au sperat să devină un autocrat.

Fericiţi ca Printul Petru nu a vrut să încalce poruncile lui Dumnezeu de dragul domniei în această viaţă, a trăit de poruncile lui Dumnezeu, le observarea ca bogoglasny Matei în emisiunile de Evanghelia Sa. Se spune că dacă cineva va conduce soţia lui nu, acuzatiile de adulter, şi se căsătoreşte cu altul, el comite adulter. Acest domn aceeaşi binecuvântată a Evangheliei a: ignorat domniei sale, la poruncile lui Dumnezeu nu se sparge.
boierii infideli sunt pregătite pentru aceste nave pe râul - la acest oraş este fluviul, numit Oka. Şi aşa au navigat pe raul către instanţele judecătoreşti. Într-un vas cu Fevronia plutea un bărbat a cărui soţie era în aceeaşi barcă. Şi acest om, ispitit de un diavol viclean, privit cu gânduri sfinte. Ea imediat după gândurile sale rele, a denunţat-o, spunându-i: "veţi tragă apa din râu în continuare pe această latură a navei acest lucru. El a atras. Iar el ia poruncit sa bea. El a băut. Apoi, ea a spus din nou: "Acum va tragă apa din cealaltă parte a navei." El a atras. Iar el ia poruncit sa bea din nou. El a băut. Apoi ea a întrebat: "ca apa sau o dulce decât celelalte?" El a răspuns: "Idem, doamnă, apa." Apoi ea a spus: "Asta-i de sex feminin, cât natura ce nu ai, uitând despre soţia lui, concepe altcineva?". Şi acest om, realizând că ea are darul de previziune, nu mai îndrăznea să se deda la astfel de gânduri.
Când a venit seara, le-am pus de ţărm şi a început să se cocoţa. Fericiţi ca Printul Petru meditat: "Ce se va întâmpla acum, când am voie refuzat să domnească?" Predivnaya acelaşi Fevronia îi spune: "Nu întristare, prinţ, induratoare ale lui Dumnezeu, creatorul şi protector al tuturor, nu ne lăsaţi în necazuri!"

Pe plajă, în timp, la cina prinţului Peter fierte. Şi bucătar-l separa copaci mici să stea vase lor. Şi când am terminat cina, printesa Fevronia sfânt, care a mers pe uscat şi vadă de buşteni dintre acestea, el le-a binecuvântat, zicând: "Da, acestea vor fi în dimineaţa zilei de copaci mari cu crengi şi frunze. Şi aşa a fost:-am trezit în această dimineaţă şi a găsit buturugi în loc de arbori mari, cu crengi şi frunze.

Şi atunci când oamenii sunt de gând să navă de pe mal la lucrurile nave, au venit de la cetatea cea mare a Murom, spunând: "Alteţei Sale Prinţul" Din toate nobili şi locuitorii oraşului am venit la tine! Nu ne lasă orfani tău, vino înapoi la domnie . După toate, nobilii au fost ucise în oraşul de sabie Fiecare dintre ei a vrut să domine, şi în distribuţia unul de celălalt ucis.. şi toţi cei care au supravieţuit, împreună cu toţi oamenii se roaga pentru tine: printul meu, Doamne, deşi mâniat şi a rănit o vom face voi care nu a vrut Printesei Fevronia dictează soţiile noastre, dar acum, cu toata casa lui, noi suntem robii tăi şi vrei să te văd şi te iubesc, şi rugaţi-vă că aveţi ne-a părăsit, slugile lui! "

Fericiţi Printul si Printesa Petru binecuvântat Fevronia întors în oraşul său. Şi a domnit în oraşul în care, respectând toate poruncile şi învăţătura Domnului perfect, rugându-besprestannşi caritatea fac la toate persoanele aflate sub autoritatea lor, ca philoprogenitive tatăl şi mama. Toate mănâncă aceeaşi dragoste, nu dragostea de cruzime şi lăcomie, au cruţat avere perisabile, dar bogată în bogăţia lui Dumnezeu. Şi au fost adevărat pentru pastori oraşul lor, nu ca mercenari. Un oraş al său a reuşit cu echitate şi umilinţă, nu cu furie. Wanderers a luat foame umplut, imbracat pe cei goi, pe cei săraci din nenorocirile cruţat.

IV
Când timpul sosit pios le repaus, au rugat pe Dumnezeu să moară în acelaşi timp ei. Şi la lăsat moştenire le-a pus atât într-un mormânt, şi a spus să facă o piatră două sicrie, având între ele un perete despărţitor subţire. La un moment dat au luat jurămintele monahale şi au fost îmbrăcaţi în haine monahale. Iar numele a fost în grad monahale binecuvântat Petru, Principele lui David, şi Fevronia reverendul în grad monastic a fost numit Euphrasinia.
Într-un moment sfânt şi binecuvântat Fevronia, logodită Efrosin brodat chipuri de sfinţi în aer pentru a Sfintei Fecioare Maria Catedrala, reverendul şi binecuvântat Petru, Principele, logodnica lui David a trimis pentru ei să spună: "Sora Efrosinia O" Este timpul la moarte, ci să aştepte pentru tine să plece împreună cu Dumnezeu. " Ea a răspuns: "Stai, domnule, până la aer doshyu în Sfânta Biserică." Este a doua oară, el a trimis să spună: "Nu pentru mult timp nu pot aştepta pentru tine." Şi a treia oară, a trimis să spună: "Ei mor şi eu nu pot să aştept nici mai mult!" Acesta este în acest moment a aerului de broderie sfânt finit: numai o manta sfânt încă nu termin, dar persoana a fost deja brodate, şi sa oprit şi sa blocat acul în aer şi îl scutură din jurul firului, care este impodobit. Şi a trimis cuvânt la binecuvântat Petru, mireasa lui David, că el a fost pe moarte cu el. Şi, având în rugat, amandoi au dat sufletul sfânt în mâinile lui Dumnezeu în ziua a douăzeci şi cincea a lunii iunie.

După adormirea de oameni lor au decis corpul binecuvântat Petru prinţ îngropat în cetatea, biserica catedrala a Maicii Domnului, Fevronia este înmormântat în mănăstirea unei ţări, Biserica Înălţării Sfintei Cruci şi sincer, spunând că, deoarece acestea au fost calugari, unul nu le pot pune într-un sicriu . Şi au făcut sicrie lor separate, care au pus trupurile lor: corp de Sf. Petru, David, Elinor, şi a pus în sicriul lui şi a înfiinţat în dimineaţa în biserica oraşul Maicii Domnului, iar corpul Sfântului mireasa Efrosin Fevroniya puse în sicriul ei şi plasate într-o biserică din suburbii Înălţarea Sfintei Cruci şi onest. General de sicriu, pe care ei înşişi au cauzat să se tăia dintr-o piatră a fost lăsată necompletată în acelaşi oraş Catedrala Sfânta Fecioară. Dar în dimineaţa următoare au văzut că unele dintre sicrie în care acestea le-a pus, goale, iar trupurile lor sfinte găsite în oraşul biserica catedrala din Sfânta Fecioară Maria în mormântul lor comune, pe care le-au spus să facă pentru tine în timp ce încă în viaţă. Prostesc oameni ca în viaţă, şi după o justă adormirea lui Petru şi Fevronia a încercat să le distincte: din nou, le mutat în sicrie separate şi din nou tăiate. Şi din nou în dimineaţa sa dovedit a fi sfinţi în acelaşi mormânt. Si apoi, nu a îndrăznit să se atingă de trupurile lor sfinte şi la îngropat lângă biserica oraşului catedrala a Naşterii Maicii Domnului, aşa cum a poruncit ei ne - într-un mormânt unic, pe care Dumnezeu a dat la educaţie şi pentru a salva acest oraş: apoi a scăzut cu credinţa de cancer cu moastele lor generos câştig de vindecare.

Suntem pe puterea noastră de laudă, ci pentru a le face dreptate.

Bucură-te, Petru, pentru că ai fost dat de Dumnezeu puterea de a omori un şarpe care arborează feroce! Bucură-te, Fevronia, pentru că în cap de femeie de înţelepciune dumneavoastră, oameni sfinţi a fost! Bucură-te, Petru, pentru răni şi ulcere pe corp purtarea ei, a îndurat cu curaj toate agonie! Bucură-te, Fevronia, deoarece chiar şi o tânără fată posedat acest cadou de la Dumnezeu pentru a vindeca boli! Bucură-te, faimosul Petru, nu de dragul de a poruncii lui Dumnezeu de a părăsi soţia sa, a abdicat în mod voluntar! Bucură-te, minunate FevroniaIya, din cauza binecuvântarea ta pentru o noapte copaci mici au crescut mari şi acoperite cu crengi şi frunze! Bucură-te, liderii cinstit, în timpul domniei sale cu umilinţă, rugaţi-vă, milostenie, nu se agită trăit, pentru aceasta şi a făcut semnul lui Hristos voi cu harul său, astfel încât, după moartea corpului este inseparabil într-un mormânt sunt, şi spiritul să vă înaintea Domnului Hristos! Bucură-te, sfinţi şi preblazhennye, pentru că, după moartea vindeca invizibil cei cu credinţa vine la tine!

Vă rugăm, pe soţia preblazhennye, dar roagă-te pentru noi, cu credinţa că cinstesc memoria ta!

Te provoc la fel mine, pregreshnogo, care a scris tot ce am auzit despre tine, nu ştiu - ai scris despre de altă parte, mai multe cunoştinţe mine sau nu. În timp ce am fost păcătos, şi ignorantă, dar, pentru harul lui Dumnezeu şi generozitatea sa se bazeze pe rugăciunile voastre la Isus sperand am lucrat pe munca mea. În dorinţa de ai lauda pământ laudă, de mulţumire, acest lucru nu a fost încă atins. Vă doresc pentru domnia ta blând şi coroane de flori drepţi tese viata de dupa odihna lăudabilă, dar chiar nu au atins acest lucru. Pentru glorificat şi încoronat cu tine în cer, lauri adevărat nepieritoare suveran comun al tuturor Hristos. Se cade împreună cu Tatăl şi cu Eternul său sfânt, bun şi dătătoare de viaţă Duh toate slava, cinstea şi de cult acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Sursă
vpomestie.ru

ABONAȚI-VĂ
Luni, 03 august 2009 9:29
Vizualizări: 4298

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
513
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
940
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531