Italienii au considerat copaci lor.

/ Vizionări: 6652

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Copaci Expertii au calculat: dacă toţi copacii din Italia împărţite între italieni, că, în medie, a primit 200 de persoană. În general, peninsula Apenini este în creştere 12 miliarde de copaci. Aceste cifre sunt rezultatul unor estimări din Padurea Serviciului de Stat din Italia.

cel mai "verde" parte a ţării a fost recunoscută de regiunea Emilia-Romagna. Densitate medie de pădure există 1816 de pomi pe hectar. În întreaga ţară media este de 1360 de pomi pe hectar. Cel de toate copaci în zona muntoasă din Valle d'Aosta şi Sicilia. La peninsula Apenini copac cele mai comune privind estimările specialiştilor, este de fag - numărul de arbori din această specie mai mult de un miliarde de euro şi poate fi găsit aproape peste tot.

În numărarea toţi copacii din Italia care implică 400 de oameni care au folosit datele pentru această observaţie prin satelit şi sisteme GPS, a declarat şeful serviciului de stat italian Cesare titularii de pădure. Potrivit lui, în pădure este în continuă creştere, dar pentru a le conserva pentru generaţiile viitoare, necesită eforturi constante din partea omului.

Experţii estimează că "lumina verde" Italia va permite ţării pentru a salva mai mult de două miliarde de euro ca de sancţiuni în conformitate cu Protocolul de la Kyoto. Sub acest acord internaţional, din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră ar trebui să se deduce valoarea de lemn de toţi arborii situate în întreaga ţară. Astfel, datorita padurilor de Italia se poate baza pe "reducere" de 25 de milioane de tone de carbon.


Sursa http://www.ami-tass.ru/