ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ivan Ohlobîstin, despre oamenii celebri contemporani

Sînt ultimul care ar trebui să acționeze în calitate de  denunțător civil, dar am făcut o excepție răspunzînd la întrebarea unui jurnalist din Țarigrad: de unde a apărut tendința oamenilor celebri de a vorbi fără respect despre ruși? Să-i numească proști pe cei cărora le datorează această faimă.

Voi spune așa: noi singuri am creat această tendință ridicând la rang de celebrități tîrfele și nebunii. Nu ne interesează lumea culturii adevărate, nu ne interesează oamenii normali, ne amuză ochii certurile, perversiunile și necazurile altora. Noi, de fapt, ne închinăm la oameni întîmplători fără merite, talente, principii și fără măcar vreun indiciu de inteligență. Copiii noștri copiază fetele ieftine de o zi, le admiră cît de bine s-a aranjat viața lor fără a avea anumite date și a depune vreun efort. Gigolo, proști și perverși polemizează de pe ecranele televizoarelor despre politică și cultură la egalitate cu experți respectabili, anulînd astfel autoritatea acestora. Boema a devenit la modă să-și crească public embrionii în corpurile cumpărate ale femeilor vii. Fetele de escortă învață mamele cu mulți copii despre viață. Vîrful acestui nebunii poate fi considerată povestea unei idiote de nouăsprezece ani care și-a vîndut virginitatea pe Internet. Bun venit în iad!

Sper că definiția președintelui pentru astfel de oameni drept "ciudați morali" va permite angajaților zeloși responsabili de mass-media să dea dovadă măcar de puțină ingeniozitate profesională și să găsească modalități eficiente de a proteja societatea de influența acestui hoit. Este foarte ușor de făcut acest lucru. De exemplu: la plîngerea reprezentanților LGBT, contul meu cu un milion de abonați pe Twitter a fost blocat pentru totdeauna, unde uneori îmi permiteam să amintesc o dată în plus despre păcătoșenia sodomiei. De pe Instagramul soției mele au fost extrase mai multe postări, unde ea a pus la îndoială inocent valoarea emancipării după ce a vizionat un film american. Dar dacă acest strigoi poate schimba lumea după el, ce ne împiedică pe noi să facem același lucru și să  scăpăm pentru totdeauna de opiniile lor?

Cîteva cereri din partea Procuraturii către conducerea rețelelor sociale menționate mai sus și acestea vor dispărea. Aceste broaște vor rămîne fără  mlaștina, unde își pescuiesc icrele. Acestea nu trebuie criticate în emisia canalelor federale și în materialele revistelor. Despre ele nici nu trebuie să ne amintim. Dar trebuie ca aceste canale și reviste să fie amendate pentru apariția în zonele lor de informare a unor subiecți antisociali, care distrug moralitatea publică. Doar persoanele care au cîștigat această onoare prin munca, inteligența și talentul lor au dreptul să influențeze un public numeros.

Există o piesă atât de minunată "A-l uita pe Herostrat". Morala ei este divin de simplă – nu ar trebui să judecăm rahatul.

Trebuie doar să-l uităm. Pentru totdeauna.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 04 ianuarie 2022 11:37
Vizualizări: 413

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2546
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
151
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5935
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38313