ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Joel Smalley: statistici mortale ale vaccinării contra COVID-19

Autorul acestui articol este reputatul savant rus Valentin Catasonov, pronosticurile căruia privind situația cu pandemia coronavirusului și vaccinarea, de regulă, se adeveresc. Articolul abordează probleme actuale și pentru țara noastră.

***

Campania de vaccinare masivă contra coronavirusului, pornită în la finele anului 2020 - începutul lui 2021, are o asigurare statistică bună, chiar foarte bună. Cu mici excepții, toate țările lumii (chiar înapoiate economic) au sisteme de evidență statistică a vaccinării contra COVID-19.

Operativ, se prezintă ultimele date privind numărul dozelor de preparate injectate oamenilor; numărul celor vaccinați parțial și deplin (de regulă, două doze); proporția celor vaccinați în raport cu populația totală a țării. Uneori se mai face și diferențierea pe grupe de vîrstă și vaccinuri injectate.

Anumite organizații acumulează și consolidează datele statisticii naționale privind vaccinarea, apoi destul de operativ formează tabloul general în lume și regiuni. Universitatea John Hopkins (SUA) este unul dintre cele mai autoritare centre de acumulare și procesare a informației statistice privind pandemia de COVID-19 și vaccinarea contra acestui virus.

Informația statistică privind pandemia și vaccinarea este acumulată în cantități gigantice, dar din păcate avem foarte puține analize serioase a acestor masive de date.

Continuare: noi.md

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 30 noiembrie 2021 9:20
Vizualizări: 561

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
275
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
284
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
478
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
290