ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Joel Smalley: statistici mortale ale vaccinării contra COVID-19

Autorul acestui articol este reputatul savant rus Valentin Catasonov, pronosticurile căruia privind situația cu pandemia coronavirusului și vaccinarea, de regulă, se adeveresc. Articolul abordează probleme actuale și pentru țara noastră.

***

Campania de vaccinare masivă contra coronavirusului, pornită în la finele anului 2020 - începutul lui 2021, are o asigurare statistică bună, chiar foarte bună. Cu mici excepții, toate țările lumii (chiar înapoiate economic) au sisteme de evidență statistică a vaccinării contra COVID-19.

Operativ, se prezintă ultimele date privind numărul dozelor de preparate injectate oamenilor; numărul celor vaccinați parțial și deplin (de regulă, două doze); proporția celor vaccinați în raport cu populația totală a țării. Uneori se mai face și diferențierea pe grupe de vîrstă și vaccinuri injectate.

Anumite organizații acumulează și consolidează datele statisticii naționale privind vaccinarea, apoi destul de operativ formează tabloul general în lume și regiuni. Universitatea John Hopkins (SUA) este unul dintre cele mai autoritare centre de acumulare și procesare a informației statistice privind pandemia de COVID-19 și vaccinarea contra acestui virus.

Informația statistică privind pandemia și vaccinarea este acumulată în cantități gigantice, dar din păcate avem foarte puține analize serioase a acestor masive de date.

Continuare: noi.md

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 30 noiembrie 2021 9:20
Vizualizări: 451

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
31
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5813
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38247
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7014