ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Kennedy Jr., privind criza asistenței medicale și vaccinarea obligatorie

Actorul american Robert De Niro a avut o conferință de presă pe 15 februarie în colaborare cu activistul civic, Robert Kennedy Francis, și a oferit un premiu bănesc celui care va putea dovedi că vaccinurile sînt sigure.

Robert Kennedy Jr. și Robert De Niro: Declarăm o recompensă de 100 de mii de dolari și o oferim oricărui jurnalist sau oricărei persoane care poate prezenta cel puțin un studiu existent în care se spune că este sigur să pui vaccinuri pe bază de mercur copiilor mici și femeilor gravide cu dozele care sînt conținute în vaccinurile antigripale...

Reporter: ...Deci, nu demult ați organizat o conferință de presă la care ați anunțat o recompensă de 100 de mii. Puteți rezuma pe scurt motivul pentru care ați decis să dați o sumă atît de mare? După cum înțeleg, lansați o provocare pentru mass-media.

Kennedy: În prezent, ne aflăm în perioada cu cele mai multe boli pediatrice pentru copii, tulburări mintale, boli autoimune, anafilaxii, alergii alimentare, astme. Potrivit Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, fiecare al 6-lea copil american are o afecțiune în dezvoltare. 43% dintre copiii americani au o anumită boală cronică. Acest lucru nu este normal. Copiii nu ar trebui să fie atît de bolnavi. Aceasta este a doua generație din istoria țării noastre. Creșterea numărului îmbolnăvirilor a început în 1989. Potrivit studiilor recente, a fost un an critic, după care toate aceste boli au început să se înmulțească. Acesta este anul în care amploarea vaccinării a crescut foarte mult...

Eu am fost vaccinat cu trei vaccinuri, iar copiii mei au primit 69 de injecții din 16 tipuri de vaccinuri. Cantitatea de mercur care a intrat în organismele acestei generații a depășit limita, de sute de ori mai mare decît normele Agenției pentru Protecția Mediului. Și acești copii au fost afectați.

Această epidemie a îmbolnăvirilor este, într-o oarecare măsură, un simptom al neglijenței jurnalistice. Jurnaliștii nu pun întrebări, nu desfășoară investigații în domeniul cercetării științifice. În schimb, ei îndeplinesc rolul de garant al securității pentru Centrul de Control și Prevenire a Bolilor. Centrul a confirmat deja în mod repetat că au conflicte de interese murdare. Cercetătorul lor principal m-a contactat și m-a informat. El a spus că ei au mințit au ascuns fapte științifice zeci de ani și, au distrus datele. Le-a fost dat ordinul pur și simplu "să le arunce în toaletă", în ciuda faptului că studiile au indicat asupra relației dintre vaccinuri și autism și alte consecințe negative.

Reporter: Vă ocupați cu mercurul. Aluminiu este un alt neurotoxin găsit în multe vaccinuri. După ce înlăturați mercurul din vaccinuri, vă ocupați și de aluminiu? Se spune că are aceleași efecte ca și mercurul și poate afecta creierul.

Kennedy: Da, desigur. Dar aluminiul nu este la fel de neurotoxic ca mercurul. Cu toate acestea, este un neurotoxin distructiv. Este provoacă, de exemplu, nu numai demență dobîndită, cu multe afecțiuni neurologice, dar și crize alergice. Acum are loc o creștere explozivă a alergiilor alimentare și se pare că aluminiului este principalul vinovat. Problema constă în faptul că orice metale grele sînt greu suportate de creierul copilului și trebuie să găsim calea de a face vaccinurile mai sigure.

Mercurul este foarte dăunător creierului, el ar trebui eliminat. Nu constituie un component necesar. Aluminiul va fi mai greu de înlăturat. Este folosit ca substanță auxiliară.

Opțiunea ideală ar fi o contribuție bună la cercetare, dar noi nu le avem. Avem nevoie de cercetări independente, de oameni care caută adevărul, și nu de cei care primesc din timp rezultatele necesare pentru a convinge publicul că nu există nici o problemă. Avem nevoie de cercetări reale pornite de la zero.

Reporter: Ar putea exista și un alt motiv pentru birocrația în rîndul persoanelor care activează în instituțiile de stat, dar care lucrează, în același timp, și pentru marile companii farmaceutice și viceversa.

Kennedy: Știți, acesta este un așa fenomen... Eu îl numesc fenomenul de acaparare a agențiilor. Ele sînt acaparate de industria pe care sînt obligați s-o reglementeze. Ele au devenit o marionetă în mîinile industriei. În opinia mea, în ultimii 30 de ani, a avut loc o acaparare a multor agenții. Unul dintre cele mai grave exemple ar fi Departamentul de Protecție a Mediului din Virginia. Dar eu nu cred că există ceva mai rău decît unitatea de vaccinare a Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Problema nu constă doar în birocrație și formarea finanțării, precum și în modul în care aceasta este controlată de congres și de popor. Problema Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor este unica deoarece foarte mulți oameni din unitatea de vaccinare fac bani pe vaccinuri prin reglementarea și promovarea distribuției lor. Centrul în sine este o companie de vaccinare. El deține 56% din brevetele pentru vaccinuri. Și el vinde vaccinuri în valoare de 4,1 miliarde de dolari pe an. Sechestrarea agențiilor este cuprinzătoare. Există multe mecanisme din care cauză se întîmplă acest lucru.

După cum a spus Congresul privind Centrul de Prevenire a Bolilor, "Toate unitățile de vaccinare este un subsistem al matricei privind creșterea vînzărilor vaccinurilor". Dacă sînteți un om de știință și sarcina dvs. este de a demonstra siguranța și eficacitatea unui vaccin, constatările dvs. sînt automat părtinitoare. Nu veți spune nimic rău despre acest lucru și nu veți dezvălui rezultatele reale, deoarece atunci oamenii vor înceta să le folosească, și astfel veți continua să le spuneți că vaccinul este complet sigur.

Reporter: Acest lucru s-a întîmplat și cu dvs. atunci cînd ați încercat să contactați mass-media?

Kennedy: Am contactat mass-media, dar dacă n-ar fi fost cu mine Robert De Niro, nu m-ar fi lăsat să vorbesc despre aceste probleme. Multe dintre interviurile pe care le oferim nu apar niciodată în emisie, deoarece presa americană, rolul pe care îl joacă, este o încălcare extremă a încrederii. Ei se justifică prin faptul a nu pot spune nimic despre vaccinuri, deoarece oamenii vor înceta să se vaccineze. Rolul jurnaliștilor într-o societate democratică este altul. Voi nu puteți lua astfel de decizii, trebuie să spuneți adevărul. Desigur, în istoria noastră există cazuri cînd, din motive de securitate a statului, jurnaliștii au acceptat să nu critice guvernul sau să nu spună nimic. Dar nu s-a întîmplat niciodată un caz în care o minciună să fie difuzată zeci de ani. Acest lucru nu este corect. Din acest motiv, au loc mai puține cercetări, iar industria farmaceutică comite acțiuni din ce în ce mai iresponsabile și nesăbuite. Ei știu că nimeni nu-i urmărește, atît din partea autorităților de reglementare, cît și a Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Corespondent: Ultima mea întrebare este despre decizie. Dacă Trump v-ar cere să conduceți Comisia pentru siguranța vaccinării, ce ați face în primele 100 de zile în această funcție?

Kennedy: Cred că este o perioadă foarte scurtă. Recomandările ar fi foarte simple. De exemplu, dezvăluirea bazei de date privind siguranța vaccinurilor. Acesta este cel mai mare depozit de informații despre vaccinuri. El conține dosarele medicale ale 9 milioane de copii și cartelele lor de vaccinare. Datorită acestui fapt vom putea obține toate răspunsuri la toate întrebările. Dar Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor nu vor permite nimănui să afle aceste date. Agenția Națională de Toxicologie a încercat să desfășoare un test de toxicologie al tiomersal în 2006. Agenția pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a blocat această testare, spunînd că nu doresc ca medicamente să fie testate la toxicitate. El așa și nu a fost niciodată testat pentru siguranță. Însă a început să fie folosit în vaccinare fără cercetările de rigoare.

În opinia mea, Agenția pentru Controlul și Prevenirea Bolilor necesită o actualizare.

Corespondent: Am vorbit cu mulți medici și asistente, ei nu-și vaccinează copiii. În același timp, este interesant să urmărim cum aceștia promovează cu sîrguință programe de vaccinare. Am citit știri cu privire la cest lucru, la evenimente de mine se apropiau asistente medicale și-mi spuneau că nu-și vaccinează copiii. Cum s-a întîmplat că totul a mers atît de departe încît medicii se comportă atît de fățarnic?

Kennedy: Majoritatea medicilor și asistentelor medicale își vaccinează copiii, majoritatea lor cred în vaccinare. Ei cred că nu există nici o problemă. Adevărul este că plățile de asigurare pentru persoanele care au suferit în urma vaccinurilor constituie sute de milioane de dolari pe an. Vaccinurile ar putea fi îmbunătățite, făcute mai sigure. Nu trebuie de permis ca copiii să sufere în urma acestora. Nu există nici o scuză pentru asta, acest lucru nu ar trebui să se întîmple.

În această țară nu există decese de rujeolă, cel puțin în ultimii 10 ani. Însă în aceeași perioadă, au avut loc 69 de decese în rezultatul vaccinurilor.

Reporter: Acestea sînt doar cele care au fost demonstrate.

Kennedy: Sînt oameni care au reușit să se recupereze. Guvernul a confirmat că vaccinul a ucis acești copii...

Citiţi de asemenea

O gîscă salvată refuză să zboare de la bărbatul care i-a salvat viața cu mulți ani în urmă...
141
Agricultura este o parte integrantă a vieții planetei noastre. Ea oferă hrană și resurse societății noastre, dar impactu...
136
În fiecare an, în a treia zi de sîmbătă a lunii septembrie este marcată ziua mondială a curățeniei. Fundația ECODAVA s-a...
294
Singura parte solidă a corpului caracatiței este ciocul asemănător cu cel al papagalului. Restul corpului este extrem de...
490