ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Kit complet boabeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/2nov07_malina/p1.jpg Zmeură
Este bun şi în stare proaspătă, şi gem. Puteţi face gem brut, şi poate fi congelat pentru iarna. Puterea de vindecare şi în frunze şi ramuri, şi chiar în rădăcini. Utilă în avitaminosis şi hipertensiunea arterială, ateroscleroza si diabet (dar un pic!) Boli de piele, şi hipercoagulabilitate (ca un substitut pentru aspirină), chiar şi atunci când tumorile. Şi cum ca zmeura coapte în produsele cosmetice!

Cum a plantelor
zmeura care alăptează nu necesită pur înmulţite rădăcină fraieri aproape - se taie doar otplodonosivshie da muguri de legare tineri. Cu toate acestea, în veri uscate necesită udare aprofundate, astfel încât fructele au fost completate şi lăstarii tineri au crescut. Sfat: loc o zmeura plante la o distanţă de nu mai puţin de un metru, concediul de numai 2-3 puternică de substituţie lăstarii nu se potrivi cu jungla, va simplifica intretinerea si vor primi fructe mai mari. Şi mai mult: moderne, noi soiuri de randament bogat recolte mai mult, dar ... mai puţine fructe gustoase şi cu miros plăcut.

Cum să utilizaţi
În hipovitaminozele, anemie deficit - 1 / 2 ceasca de suc de 2-3 ori pe zi (acest lucru nu este de dorit să se ia preparate de calciu, care împiedică absorbţia fierului).

În aterosclerozei şi a prevenirii acestuia, precum şi hipertensiune arterială şi potenţă redusă - o jumătate de pahar de fructe de 2-3 ori pe zi, între mese.
La ARI, raceli, gripe - 4 linguri de fructe sau 2 linguri de muguri cu frunze se toarnă 3 căni de apă de fierbere, insista 2 ore, tulpina. Ia un pahar de fierbinte, este extrem de 3 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de masă.

Notă: în caz de apendicită cronică, să se implice într-o zmeura nu merita, mai bine să beţi suc.

/ Articles/2nov07_malina/p3.jpg Redcurrant
Este important pentru organism şi de acid folic rare, biotină, un conţinut ridicat de iod, mai degrabă. coacăz Culoarea este cel mai des utilizate pentru prelucrarea, deoarece acestea acid (cu excepţia alb). Ei sunt instruiţi şi suc, pe bază de gelatină şi zahăr, pot fi congelate, se adaugă compoturi din fructe proaspete sau fructe de padure, pentru juneberry exemplu. În condiţii de siguranţă pentru a mânca coacăze colorate util în diabet, obezitate, tulburări ale metabolismului mineral, constipatie cronica, mai ales la persoanele în vârstă, raceli frecvente, boli ale glandei tiroide.

Aşa cum reiese
Propagate de stratificarea coacaza: prikopat nevoie de creanga, să consolideze flyere, periodic udare, după rădăcinile unei puieţii plantaţi permanentă. Îi place zonele luminoase, soluri fertile, de irigare bine.
Pest - verde Caterpillar mici - apare în mijlocul verii, acesta este un mâncăcios, mesteca frunze de doar câteva zile. Ajută pulverizare Intavirom.

Frumos de a avea o varietate de culori diferite şi de maturizare.

/ Articles/2nov07_malina/p2.jpg Cum să utilizaţi
În diabetul zaharat, precum şi apetit scazut - 1/3-1/2 ceasca suc de 1-2 ori pe zi înainte de mese.
Cu o, febril rece - un pahar de fructe de padure se fierbe în 3 căni de apă, insista oră, tulpina şi materialelor de presa. Îndulci şi lăsaţi pacient în loc de lichid.
În constipatie cronica 3-5 linguri de fructe tocat şi se toarnă un pahar de apă fiartă, insista oră, tulpina şi materialelor de presa. Ia 1/4-1/3 ceasca Este foarte de 2-3 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de masă cu o dieta (mai multe fructe şi legume în meniu).

Pentru tenul gras se confruntă cu o frecaţi suc diluat de ajutor de 2-3 ori, în plus, curata, albeşte, hrăneşte şi tonifică pielea.

Notă: o contraindicaţie, ca în cazul de zmeura.

Vineri, 02 noiembrie 2007
Vizualizări: 3190

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
314
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
479
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
356