Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/catterapia/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Koshkoterapiya
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

KoshkoterapiyaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Patru-vindecători normalizarea tensiunii

Koshkoterapiya ca o metoda de tratament şi profilaxie aplicat într-un kibbutz, în nordul Israelului. Am vorbit cu ghid de laborator aplicata koshkoterapii medic-reflexologie.

- Cum ai venit cu aceasta idee?
- În Orientul Mijlociu a fost mult timp tratate cu şerpi care pune un om. Se crede că vedere şi atinge un şarpe în om activat toate mecanismele de protecţie. Acest lucru este de la strămoşii lui sa dus omul acela - maimuţe. Dar dacă sarpe la om o reacţie negativă, atunci o pisică - este pozitiv. Acest lucru se datorează faptului că pisicile, ca om, viziune binoculară. Botul ca pisicile faţă umană. Se pare că mulţi pot "fata" pentru a distinge o pisica de la o pisica. Am inceput sa lucrez cu animale strada. Le treptat învăţat. Lucru pare a fi simplu - o minciuna si toarce. Dar nu toate fac. Masculii, de exemplu, sunt prea nerăbdători să lucreze, nu este potrivit, numai pisici, si chiar si atunci nu toate. Pentru mine, uneori, oamenii vin în, mei - ia pisica mea de a lucra. Dar noi nu iau acasă. Acestea sunt prea rasfatata. Street - un alt lucru. Ea ştie că în caz de abateri sau a îndeplinirii necorespunzătoare, ea se transformă rapid pe strada.

- Puteţi să faceţi fotografii?
- Niciodată! Fotografie, nu ne permite. Am încercat deja. Animalele sunt nervos, s-ar putea fugi, du-te caute pentru ei mai târziu.

- Cum este procesul?
- Proprietarii de pisici ştiu că atunci când o persoană este bolnavă, pisica vine şi se află în jos pe un spot în gât. Koshkokompressy, koshkomassazhi, cred eu, va deveni în curând metoda uzuală de fizioterapie. Medicii vor prescrie koshkoterapiyu împreună cu masaj si stimulare electrică. Cred că chetverolapye lucrătorii noştri să înţeleagă faptul că aduc beneficii pentru oameni. evaluate client special angajaţi toarce. Dar nu toate pisicile au această capacitate.

- Comprimare - acest lucru este de înţeles, şi masaj?
- Ia pisica patru picioare, conduc corpul clientului. Din nou, nu toate animalele sunt potrivite pentru acest lucru. Unii pacienţi sunt foarte incantati de acest lucru, este necesar să pună capăt procedurii.

- Cât de multe de lucru personal cu clientul?
- De la patru la şase pisici pune pe spate, două - pe fiecare parte, două - pe picioarele lor. Total - până la 10 persoane, îmi pare rău, pisica persoană. Oamenii care l-au experimentat, se spune că efectul este nimic pentru a compara este imposibil. Temperatura corpului de pisici - 38 de grade, astfel încât pacientul simte caldura.

- Si accidente se intampla? - Pentru a scăpat de origine animală, zgâriat client? Nu, acest lucru nu se intampla aici. Avem un concurs - 10 pisici în loc. Pentru a obţine un loc de muncă bun toata lumea vrea, dar nu toate au competenţe adecvate. Şi pumn nu ajuta. Indiferent care a cerut, oferind protejatul lor, principalul lucru pentru noi - calităţi de lucru al animalului. Am fost adesea vizitat de reprezentanţi ai Societăţii pentru protecţia animalelor. Totul este deschis, un medic veterinar inspectează cu regularitate. Ei locuiesc în camere confortabile, hrană, locuinţă, îngrijirea - toate aşa cum ar trebui. Femeile gravide primi concediu pentru îngrijirea copiilor. Generaţiei tinere, desigur, de a implica lucrul cu copiii mici. Avem deja a treia generaţie este de lucru.
- Un pensionar? - Afacerea noastra este tanara, încă nu au fost astfel de cazuri. Dar, pe strada, desigur, nu va urmaririi. Nu va fi live pe deplină securitate.

- Şi dacă o persoană doreşte o casă este de a organiza?
- Lucrări cu pisici destul de laborioasă şi lung. În principiu, acesta poate fi învăţat să mintă nemişcat. Totul depinde de natura animalului.

- Efectele secundare sunt acolo?
- O persoană cu o alergie la blana pisicii la noi nu vor veni. tratamentul convenţional, medicii nu o poate înlocui, vom carte de această dată a avertizat. Cu toate acestea, regulat clienţii noştri revenind la nivelul normal de zahar in CD-ulJVI, presiune, imbunatateste viata de ansamblu a unui organism. Oamenii de ştiinţă au arătat că pe oamenii care au animale de casă, rar se imbolnavesc. Utilă în special pentru pisici sunt cei cu boli cardiovasculare. Din punctul de vedere al ştiinţei efect terapeutic asupra pisici aceeaşi ca o soţie bună, dacă nu chiar mai mult. Pisicile nu le place scandaluri, nu necesită cadouri scumpe, nu gelos.

- Direcţia de medic este necesară pentru tratamentul dumneavoastră?
- Oh, ce direcţie. Firma noastra este înregistrată, să plătească toate taxele. Noi credem abonament pentru a intra. Am fost, de fapt, din toată ţara vor veni, dar acum nu sunt pacienţi din Egipt, Iordania, Turcia. Recent, un membru al familiei regale din Iordania a sosit. Noi facem mai buni angajati a contribuit. Ea a fost foarte fericit, a declarat gazda este organizat. Dar eu nu cred cu adevărat.

- De ce?
- În Iordania, la fel ca în orice altă ţară musulmană, nici un cult al animalelor domestice, care nu ţine pisici şi câini. În Ierusalim Talpiot-Mizrah un străzile laterale - casele noastre, şi pe un alt - un sat palestinian. Deci, pisici şi câini noastre în Palestina nu merg la adolescenti care au aruncat cu pietre până la moarte. drivere evreiască, văzând modul în care un câine sau o pisică, încetini. Şi naedet arabă. Prin urmare, drumul spre zonele arabe presărate cu cadavre zdrobit animale. Cum în astfel de circumstanţe să te trezeşti în pisici Arabe dragostea pentru umanitate? Procedurile noastre ar trebui să aducă bucurie şi de pacienţi, şi pisici, deoarece o diferenţă importantă de la clinica de pisică obişnuită este că oamenii sunt încântaţi să vină aici şi ei vor veni cu placere din nou.

chaskor.ru

Duminică, 17 mai 2009
Vizualizări: 2136

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
250
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152