ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Kubo — scuter electric de marfă și de pasageri (+Foto)
 

Cum vă place un scuter electric, ecologic curat și aproape fără zgomot, pentru  transportarea dvs., genții cu laptop și cutiei cu produse alimentare în același timp?
În cazul în care cel mai nou proiect de la compania LitMotors va colecta suficienți bani (reieșind din progresului actual, acesta are toate șansele pentru succes), vom vedea aceste mini-camioane cu două roți călătorind pe drumuri în viitorul apropiat.
LitMotors de mult timp face "valuri" in domeniul transportului electric urban cu o motocicletă închisă de auto-echilibrare. Cu toate acestea, motocicleta are prea multe de la un vehicul, inclusiv un preț ridicat pentru cei care doresc un transport personal mic, liniștit, ecologic curat și la prețul accesibil.
Kubo poate fi o alegere perfectă pentru deplasarea proprietarului și transportarea, de asemenea, a tot felul de lucruri, cum ar fi cumpărături la supermarket , fără a avea nevoie de le plasa într-un rucsac pe spate.

Грузопассажирский электроскутер kubo

Inițial, proiectat și dezvoltat ca un proiect individual, Kubo s-a născut din cauza "incapacității de a găsi un scuter electric foarte bun".

Acest scuter electric la 100 % arată un pic ciudat pe fundalul altor scutere și motorete de design tradițional la care s-a obișnuit ochiul uman. Însă el a fost proiectat și construit să facă mai mult decât să transporte o singură persoană.
 

Грузопассажирский электроскутер kubo

Compartimentul pătrat de portbagaj are 22 de inch ( 56 cm ), în interiorul cadrului de scuter sunt inele, cârlige și elemente pentru a fixa sarcina în timpul transportării. Kubo are o capacitate de încărcare de 136 kg (pilot plus marfă) .

Грузопассажирский электроскутер kubo

Грузопассажирский электроскутер kubo

Viteza maximă a scuterului este de 72 km / h, iar rezerva de energie ajunge pentru o distanță de 80 km. Scuterul se încarcă de la orice priză standard "în câteva ore" , se menționează în descrierea oficială.

Грузопассажирский электроскутер kubo

Conform tradiției, pentru proiecte noi compania LitMotors a recurs la kraudfanding pe site-ul kickstarter, și în prezent scopul ei este de a obține 300 000 de dolari până la 20 decembrie. Toți cei care vor investi 5000 de dolari,  vor fi  primii care vor primi propriile lor Kubo; potrivit producătorului, această sumă va fi mai mică decât prețul de vânzare. Începerea producției de serie este programată pentru luna aprilie 2014 în cazul de finalizare cu succes a campaniei de colectare a banilor.

Caracteristici tehnice:
Viteza maximă - 45 mile / h (72,2 kilometri pe oră)
Distanța parcursă pe o singură încărcare - până la 50 de mile (80 km)
Capacitatea de încărcare - 300 de funți (136 kg )
Diagonala compartimentului de marfă - 22  de inch (56 cm), în interiorul cadrului scuterul are inele, cârlige și diferite elemente pentru fixarea bagajului
Încărcător de board. Timp de încărcare - câteva ore de la orice priză.
Scaun reglabil după înălțime pentru amplasarea confortabilă a pilotului de orice  înălțime – 1,5 – 2,15 m
Sertar mic cu încuietoare care este ideal pentru stocarea coardei de protecție, telefonului mobil în timpul călătoriei, etc.
Vitezometru digital încorporat cu indicator de kilometraj și voltmetru (indicator de încărcare)
Lumini din față și din spate cu LED-uri
Suspensie reglabilă din spate
Motor de cuplu mare de 3 kW, încorporat în roata din spate, cu frâne recuperative integrate
Frâna de disc din față
Scuterul a fost proiectat și fabricat în San Francisco, California

Sâmbătă, 07 decembrie 2013
Vizualizări: 3396

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
35
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
91
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
72
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
202