ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Kvashnin numit Siberia de a crea case de rudenie.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

case ancestrale a propus crearea Siberians emisar prezidenţiale de la Districtul Federal Siberian Anatoly Kvashnin. Potrivit acestuia, 30% dintre cetăţenii trebuie să trăiască în afara oraşului, pentru a scuti de orasele supraaglomerate.

"Fiecare familie care locuiesc în oraş, în plus faţă de apartament, trebuie să fie ţara-house", - a declarat Anatoli Kvashnin, vorbind pe 6 iunie, la sesiunea plenară a Congresului II de constructori în Siberia, în Centrul Expo "Siberia. Potrivit lui, "va permite generaţia mai în vârstă să se pensioneze de a trăi în afara oraşului, obţinerii unui tânăr plat.

"Fiecare familie ar trebui să aibă două puncte de locuinţe în schimb timpul lor de familie ar putea aduna mosia familiei. Ea trăieşte peste tot în Europa, şi aşa trebuie să trăim", - a spus Kvashnin. Kvashnin a spus că mulţi rezidenţi vor să trăiască în Siberia în fiecare locuinţe. "Păstrează o locuinţă decentă o persoană într-un singur loc. În Siberia trebuie să pună bazele de case, ancestral, care ar fi cimentat în relaţia de familie", - a subliniat trimisul.

Potrivit Kvashnin, principalul lucru care poate contribui la acest lucru în Siberia - terenul resurse enorme. "Avem mai puţin de jumătate teritoriul populate, avem loc pentru a construi locuinţe", - remarcat trimisul.

El a recomandat, de asemenea, că şefii de regiuni din Siberia stabili în bugetele lor pentru anul 2008 construcţia-tech casele private de mare în fiecare dintre localităţi. "Avem nevoie de a arăta săteni cum să trăiască o viaţă decentă, fără a părăsi oraşul.. În Siberia, 30% din populaţie trăieşte rurale în zonele lor case eşantion sec 19, precum şi cu o toaletă din afara. Şi chiar de case noi sunt construite acum în sate, am păzit calea tehnologice vechi ", - a spus Kvashnin.

El a sugerat că bugetele de regiuni create în fiecare sat, o casă în stil care corespunde cerinţelor moderne de dezvoltare. "De exemplu, Teritoriul Krasnoyarsk bugetul nu este o sumă mare - în regiunea de 500 de aşezări" - a subliniat oficialul.

Vineri, 13 iulie 2007
Vizualizări: 5179

Citiţi de asemenea

«Noua paradigmă științifică: modele posibile ale viitorului Rusiei și a lumii globale» - așa se numește studiul efectuat...
28
Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
158
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
140
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
169