ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La 100 km aproximativ un litru de benzină.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La 100 km aproximativ un litru de benzină. Potrivit comandantului, oricine este mai mult sau mai puţin familiarizaţi cu tehnologia, poate converti bine masina ta pe acelaşi principiu, ca el a rescris german vechi "Trabant". Secret Masini Cherniavsky că aceasta merge atât benzină şi electricitate. Dacă se doreşte, poate fi reîncărcat din priză.

Potrivit C. Cherniavsky, "schema de o maşină hibrid, a fost disponibil din Karl Benz in 1903." "Nici cu know-how-ul nu este aici.
Pe acelaşi principiu funcţionează locomotive, submarine.

Adevărul este că, înlocuind motorul pe benzina in masina, pe electric, puterea sa poate fi redusă la cinci sau şase ori.
"De exemplu, masina mea hibride cu un motor electric la 3,4 kilowaţi (mai puţin de cinci cai putere - Autor..) Pauzele, cu loc, chiar şi cu treapta a treia şi roţile sunt lustruite, în timp ce asfalt!" La urma urmei, spre deosebire de un motor pe benzina cu motor de cuplu maxim timpul este dat aproape imediat, mai degrabă decât atunci când o rotaţie de mare viteză. Cu alte cuvinte, motorul foloseste energie mult mai eficient, şi, prin urmare, mai puţin decât consumă. consecinţă, se poate doar alimentat de la câteva celule, care, la rândul său, reîncarcă consum materia convenţionale generator doar 800 de grame de combustibil pe ora de lucru, mă întreb de ce nimeni nu a gândit vreodată de a pune în aplicare această idee? ", - spune creatorul masinii.

Ca calităţi de mare viteză a unui automobil, în conformitate cu S. maşină Cherniavsky "lovituri ca o fiară, dar viteza" max ", în întreaga ei 75 km / oră. "Este adevărat că motivul constă în faptul că am primit un astfel de motor. Dacă puneţi un german, de mare viteza, acesta poate merge bine 100 la 110 km / h", - remarcat de o masina.

"Transformarea" Tavria "în costurile hibrid aproximativ două mii de dolari, dar costurile vor fi plătite înapoi cu interes pe mai mulţi ani", - spune comandantul.
De asemenea, el a spus câţi bani se cheltuiesc pe renovari "Trabant". "Generator in magazin a fost în valoare de 1700 grivna, cu motor beushny am ieftine - undeva peste o mie de grivna.
noi de la magazin Baterii - la lucru grivna 400 ... Multe dintre detaliile puse mine: găsit la papucul chinez autobasculante, taie călcâiul ei - sa transformat "perna" de la motor. Desigur, un generator, precum şi bateriile pot lua un pic mai bine, dar obiectivul a fost de a face totul ca simplu avantajos posibil! Pe scurt, prin numaratoarea mea, pentru a face din "Tavria" hibrid, folosind numai noi site-uri de înaltă calitate, ai nevoie de aproximativ două mii de dolari ", - a spus el." Dar masinilor de curse în oraş va costa doar 6 cenţi per milă. Şi dacă vă deplasaţi la o distanţă scurtă, care este folosit doar ca un vehicul electric hibrid, kilometri va costa ... o jumătate de penny! Pentru comparaţie: consumul de benzină a maşinilor de cel puţin 30 de cenţi pe kilometru ", - remarcat de o masina.

Articolul luate de la site-ul zadonbass.org
Adresa articolului: http://zadonbass.org/news/message.html

ABONAȚI-VĂ
Joi, 05 aprilie 2007 11:14
Vizualizări: 3286

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
329
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
649
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
800
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535