ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor

Cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc, care candidează pentru funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova în calitate de candidat independent, a declarat că, dacă va cîștiga alegerile, el va construi un drum spre Casa Veteranilor din Bălți, precum și va îmbunătăți condițiile pentru veteranii de acolo, transmite Noi.md.

În mesajul său video către cetățeni, el a atras atenția asupra faptului că în prezent spre Casa Veteranilor din mun. Bălți nu este construit nici un drum de acces, niciun microbuz nu poate ajunge aici și, ca urmare, veteranii nu pot fi vizitați de rude și prieteni.

"Promit că, devenind primar al orașului, vom construi aici un drum normal, decent, îi vom ajuta să creeze condiții mai bune pentru ca veteranii noștri să-și trăiască viața cu demnitate", a spus el.

Continuare: noi.md

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 12 octombrie 2021 16:57
Vizualizări: 355

Citiţi de asemenea

Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
151
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
185
Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
779