ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La fiecare 20 de zile, experţi de apă curată teribil din fântâni localeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Locuitorii din mulţi ani de teribila lipsa de apă potabilă. Mai ales atunci când greu Termometrul arată off scară. La fiecare 20 de zile de specialişti apă curată în fântâni locale. Dar acest lucru este în mod clar nu este suficient.

Evadare caldura verii, medicii recomanda luarea de două ori pe zi, un duş rece şi de a folosi o de multă apă ca. Dar aceste recomandări, din păcate, nu se aplică rezidenţilor teribil. Problema cu apă potabilă aici există o lungă perioadă de timp. dar decizia nu a fost încă găsit. Locuitorii din cladiri de apartamente sunt apa de 2 ori pe saptamana. Da, şi apoi tehnic, este imposibil de a bea.

- Apa de la robinet curge, dar este foarte murdar este. Este imposibil să bea, şi se spală chiar hainele. Miroase foarte rău. Skoda a da apă, ar trebui să deschidă toate ferestrele şi uşile, si a se aerisi camera - a declarat un rezident g.Stresheny Lyudmila.

Singura sursă de apă potabilă - aceasta este fântâni. În oamenii apartament târât găleţi ei şi bidoane. Afectate cel mai puternic trebuie să cei care locuiesc la etajele superioare, având în vedere că lifturile nu funcţionează aici, de asemenea. Localnicii spun că, dacă există prea mult de bani, puteţi angaja pe cineva care va ridica cupa la etajul dorit.
Dar, în conformitate cu epidemiologi, cu fântâni nu au fost mai bine. 92% din apa din ele nu corespund standardelor sanitare.

- "Sunt foarte greu, eu sunt însărcinată, am locui la etajul 7. Îmi doresc ca această problemă rezolvată rapid. Pentru apa era curată şi fără miros. Apa este întotdeauna necesară - spune rezidentă a Strasheny Olga.

Nou-create Primarul Strasheny la locul de muncă, nu am găsit. Dar, după ce vorbesc cu el la telefon. Potrivit lui, în septembrie, va relua activitatea la restaurarea de alimentare cu apă locale. În acest scop, Primaria a alocat 500.000 lei. Principala preocupare pentru conductele de apă Străşeni asumate şi a Guvernului din Kuweit, o contribuţie de 1,3 milioane de dolari. Cu toate acestea, în scopul de a aduce apă de la Chisinau pentru a se teribile pentru a avea mai mult de 30 milioane de lei. Acesti bani nu este. Dar oficialii locali speranţa că fondurile primite de la guvern sau, mai probabil, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare va ajuta.

- Sperăm că cu ajutorul Guvernului, care a promis să includă în proiectul de buget 2008 al apei, problema se va muta de pe pamant - a spus primarul Constantin Strasheny Priguza.

Şi pentru aceste persoane şi va efectua găleţi de apă, şi de a trăi în speranţa că pentru totdeauna vor fi disponibile de binefacerile civilizaţiei.

Luni, 13 august 2007
Vizualizări: 2723

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
335
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
147
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
202
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
112