ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La Soci au fost instalate primele stații de alimentare pentru electrocare

Primele modele în serie a stațiilor de alimentare cu energie electrică pentru automobilele electrice au fost instalație la Soci în cadrul programului agenției „Rosseti” de dezvoltare a infrastructurii pentru electrocare.

 

„Kubanienergo” împreună cu uzina de aparate din Reazani, singurul producător de asemenea instalații de alimentare, începe instalarea primelor stații-model în Soci. Stațiile de încărcare „Fora” sînt echipate cu două intrări: CSS și CHAdeMO, de aceea, la aceste stații vor putea fi încărcate orice modele de electrocare, ce suportă aceste standarde.

„Programul de dezvoltare a infrastructurii de alimentare pentru transportul electric, realizat de „Rosseti” este o direcție foarte solicitată și cu perspectivă, deoarece numărul unităților de transport electric crește.  Către anul 2020 vor apărea circa 200 de mii de mașini cu motor electric. Este important că stațiile de alimentare sînt de producție autohtonă”, a declarat directorul întreprinderii „Kubanienergo” Alexandr Garvrilov.

 

Se precizează că crearea și extinderea rețelei de stații de alimentare electrice face parte din direcțiile prioritare de activitate a întreprinderii „Rosseri”. Compania realizează programul rus de dezvoltare a infrastructurii de alimentare în scopul creării condițiilor pentru dezvoltarea transportului electric în comun și privat.

 

Trei etape ale programului includ elaborarea soluțiilor tehnologice de bază și implementarea proiectelor-pilor în regiunile selectate: Moscova și regiunile ei, Petersburg, Soci și altele. Pînă în 2020, „Rosseti” planifică extinderea infrastructurii de alimentare pe întreg teritoriului Rusiei.

Primele modele în serie a stațiilor de alimentare cu energie electrică pentru automobilele electrice au fost instalație la Soci în cadrul programului agenției „Rosseti” de dezvoltare a infrastructurii pentru electrocare.

 

Sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
25
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
44
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
64
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
178