ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lacul Ohrid, MacedoniaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Wikipedia: lacul Ohrid este situat la graniţa dintre Macedonia şi Albania. Este cea mai veche şi mai adânc lac din Balcani, ea a păstrat o acvatice ecosistem unic care a furnizat mai mult de 200 de specii endemice de importanţă globală. În 1980, la Ohrid şi lacul Ohrid au fost incluse în lista Patrimoniului Mondial site-uri de UNESCO. Lacul Ohrid şi Lacul Prespa sunt un grup de bazine, care au format ca urmare a depresiei geotectonice care au avut loc în epoca Pliocen, circa cinci milioane de ani în urmă, pe partea de vest a Alpii Dinarici. În întreaga lume există doar câteva lacuri, a căror origine este similară, cel mai faimos dintre ei - Baikal şi Tanganyika.

În ciuda faptului că am fost pe lacul Ohrid de câteva ori în jurnalul meu, există doar două dintre imaginile sale . Din fericire, de data aceasta pentru a obţine mult mai mult.Lacul Ohrid, Macedonia

In vara anului plaje oraş din Ohrid reamintesc Muntenegru - inseamna o multime de oameni şi muzica tare, asa ca am mers spre graniţa albaneză la plaja Trpeytsa că băieţii glumă numit "macedonean Saint-Tropez."

Lacul Ohrid, Macedonia

Cu toate acestea, în cazul în care toate locurile câştigătoare au fost ocupate. Ce - înălţimea de sezon. Dar noi nu sunt disperat, si sa dus de-a lungul coastei - în scorburi dintre rocile sunt mici, multe plaje.

Lacul Ohrid, Macedonia

Pe drum a întâlnit un pescar care este, de asemenea, bine stabilit.

Lacul Ohrid, Macedonia

Şi el - plaja.

Lacul Ohrid, Macedonia

Tip în direcţia Trpeytsy.

Lacul Ohrid, Macedonia

În cele mai multe fotografii de la orizont lac iremediabil blocat, aşa că trebuie să ierte.

Lacul Ohrid, Macedonia

Pe lângă noi, plaja a fost o mulţime de paianjeni - atârnând deasupra roci, aparent, foarte convenabil pentru web. Apoi s-au şerpi de apă - de pe plaje pentru a descuraja muzica, dar aici se simt bine. Dar ei nu ne va împiedica, şi noi - le.

Lacul Ohrid, Macedonia

Nu fără incidente: cateva ore eoliene a crescut, şi cu ea un val şi se întorc la fel ca am ajuns, acesta a devenit dificil - dacă nu pentru noi înşine, pentru spalatorii lucrurile, aparat de fotografiat şi telefoane. Ne-am decis să aştepte.

Lacul Ohrid, Macedonia

Trecut navigat bărci, înotătorii au fost transportate la alte plaje, dar nici unul dintre ei veneau în valuri până la noi pentru a ajuta.

Lacul Ohrid, Macedonia

Cu toate acestea, o parte din compania noastra a fost doar bucuros că lacul erupt.

Lacul Ohrid, Macedonia

Lacul Ohrid, Macedonia

Ei bine, eu, desigur, fotografii.

Lacul Ohrid, Macedonia

Lacul Ohrid, Macedonia

Din fericire pentru noi, dupa ceva timp, ca răspuns la semnalele noastre de la plaja plutea barca operate de un batran vesel, care a condus cu pricepere valurile de barca sa încărcat cu noastre de opt tineri, puternic şi, din păcate, complet inutil în acest caz organisme. Am făcut în condiţii de siguranţăL la Trpeytsy şi au contribuit spsitelyu nostru trage barca pe uscat - cel puţin ceva.

Lacul Ohrid, Macedonia

Când eşti în viaţă şi de bine, ne putem bucura deja un frumos apus de soare:)

Lacul Ohrid, Macedonia

A doua zi, lacul a fost calm, dar, din păcate, la rece. Prin urmare, au putut admira doar.

Lacul Ohrid, Macedonia

Asta o peninsulă - deja Albania.Autor: wind_wing wind_wingABONAȚI-VĂ
Marţi, 22 decembrie 2009 11:26
Vizualizări: 7905

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
138
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
123
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
177
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
115