ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Le spun crizei economice decât oricare dintre …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acest oras ciudat numit foarte bine organizate mahalalele cele mai de pe pământ. De fapt, acest lucru este ceva mahalale supraaglomerate şi aproape, şi aici este opusul. Dar este acum în partea de jos, ai cărui locuitori au reuşit să rămână fiinţe umane, probabil, într-o măsură mai mare de cetăţeni bogate.

Istoria rural american (şi în proiectul de) "Demnitatea" (Demnitatea Satului) - un exemplu excelent al modului în care oamenii prinşi în condiţii dificile, poate stabili propriul viaţa lor, fără a pierde stima de sine.

Totul a început la începutul secolului XXI, atunci când marginea Portland (Oregon), a început să crească spontan fără adăpost oraş cort. Opt persoane fără adăpost locale, statutul, cum se spune fondatori ai satului, să trăiască sub tufişuri şi în usi, disperată de a găsi o sau mai puţin confortabil de locuinţe mai mult, a decis sa construiasca ceva mai mult permanente.

Data oficială a naşterii, precum demnitatea ar trebui să fie luate în considerare în 2001, când sub presiune ", campania şi publicitatea" Portland City Consiliul a decis să facă casa "localitate" statut oficial de "lagăr".

Acum, locuitorii din această comunitate se pot aştepta la demolarea clădirilor lor (cel puţin pentru o perioadă de timp), şi dezvoltarea rural a crescut plină desfăşurare. Pentru o mică comunitate de astfel de standarde, desigur. Locuitorii din aceste mahalale menţionează recunoştinţă ajutorul vecinilor - din oraş şi zonele înconjurătoare.

Acum, apropo, în demnitate, există deja zeci de şase persoane. Ei au construit, în plus faţă de case particulare, o clădire pentru divertisment publică (o televiziune), o bucătărie comună şi s-au stabilit pe satul alte beneficii de civilizaţie.

Cel mai surprinzător, cu toate acestea, se află în faţa. Sat care a devenit ordonată şi juridice aşezarea cea mai de acest gen.

În primul rând, ea a primit o non-profit organizatie non, şi în al doilea rând, a achizitionat site-ul de pe Internet (care este organizat în satul), şi în al treilea rând, locuitorii din această mikrogorodka creat executive proprii lor şi ramuri legislative ale guvernului cu liderii aleşi şi funcţionari.

Aici este consiliul satesc (în calitate de datoria instanţei) şi consiliul de administraţie, diferitelor comitete şi departamente (pentru admiterea de noi rezidenţi şi de reinstalare, de exemplu), nu există un trezorier (el se acumulează donaţii şi le distribuie la hrană şi alte nevoi ale comunităţii) şi chiar de poliţie. "
Cel mai recent pe un curs de desfăşurare "poziţie" este doar un sef de informale şi asistentul său, şi "soldaţi", a poliţiei - este oamenii înşişi Demnitate satului, care trebuie să plătească pentru runda de patrulare ceasul al satului timp de 2 ore pe săptămână pentru fiecare.

Cum aceste titluri de stat "pentru a se potrivi în satul cu numărul de locuitori de un pic peste cincizeci - şi numai ei ştiu. Dar totul funcţionează perfect. Site-ul publică aşezări de ştiri sunt documentare şi de contabilitate a fondurilor, de construcţii noi planificate.

De asemenea, este interesant faptul că un laitmotiv al organizaţiei întreaga viaţă aici este un sentiment de demnitate (care se reflectă în numele satului). Apoi da adăpost tuturor care au nevoie, ajuta persoanele cu handicap şi persoanelor cu handicap.

"Dostoynovtsy", chiar a venit cu un program de schimb de lucru (sau timpul de lucru). Principiul său este simplu: cei care pot lucra la domiciliu (nu manual), face ceva pentru cei care lucrează în construcţii sau ca urmare a statului de drept, şi aşa mai departe.

În general, principalele reguli sunt simple: nu violenţă şi furt, distructive alte activităţi, fără alcool şi droguri, şi, în sfârşit, toţi rezidenţii ar trebui să participe la viaţa şi dezvoltarea de demnitate Village.

În acest moment există câteva "legi". De exemplu, toţi adulţii trebuie să satul 10:00 forţei de muncă pe săptămână, dacă propria munca lor în altă parte (sau studii) nu este mai mult de 16 ore. În caz contrar, serviciul de muncă în folosul comunităţii redus la şase ore, sau chiar patru, în cazul în CHEovek ocupat în afara ei mai mult de 30 de ore pe săptămână.

Ar trebui adăugat că mai multe clădiri în demnitate Village nu dă impresia cocioabă grabă ţesute din placaj si cutii de la TV. Pentru un anumit număr de case aici, chiar de design arhitectural pre-a făcut: pe computer, cu dimensiuni şi alte detalii.

Toate acestea filare si filarea eforturile satul astfel de activişti, Ken (Ken), Travis (Travis), Big Al (Big Al), Big Red (Big Red), Shorty (Shorty), Tim McCarthy (Timothy McCarthy), Chrysler Celli ( Chrysler Chelle) şi mai multe alte persoane minunate.

Viitorul de demnitate Satului totuşi vagi. Dar, aşa cum pe bună dreptate, spune adjunct Dog ", puteţi fi siguri că oamenii se vor lupta până la capăt pentru a salva satul său." Şi nu au putut conveni mai mult.

Materialul furnizat de revista Internet membrana.ru

Miercuri, 16 septembrie 2009
Vizualizări: 3157

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
64
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111