ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Legalizarea de pseudoştiinţăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În 2009, lumea a marcat împlinirea a 200 de la naşterea lui Charles Darwin. La începutul secolul al XXI-lea, el, destul de ciudat, este încă considerat un mare savant "dezvoltat" teoria evoluţionistă ". În şcoala noastră, şi manualele de biologie colegiu există o întreagă secţiune dedicată teoria evoluţiei.

În Marea Britanie, o ţară cu ştiinţa avansată şi de gândire ştiinţifică, această teorie de la bun început a fost întâmpinată cu un grad destul de mare de scepticism. Ziare din timp erau pline de caricaturi.

Iar acest scepticism este de înţeles. Faptul că Cartea lui Darwin a fost mai mult decât un tratat filozofic o monografie ştiinţifică. A fost o multime de ipoteze, ipoteze, fantezii, speculatii, dar aproape complet lipsită de orice fapte şi dovezi. Ştiinţă, după cum ştim, se bazează în principal pe fapte, pe date empirice. În fantezia poate fi construit, de regulă, doar pseudo-ştiinţă.

De exemplu, dacă unele specii s-au produs de schimbările evoluţioniste treptată de altă parte, ar fi fost acolo "intermediare" forme de aceste specii, şi este evident - au găsit în timpul săpăturilor. Darwin însuşi era conştient de ea, el scria: "De ce nu găsim în pământ diversitatea intermediari crusta în număr nenumărate? Geologie nu ne reprezinte o astfel de lanţ complet şi coerent, şi aceasta este, probabil, cea mai gravă obiecţie care poate fi invocată împotriva teoria mea.

Până în prezent, potrivit experţilor, a găsit mai mult de 100 de milioane de exemplare fosilizate de diferite animale şi plante. Dar printre ei nu a fost încă găsit nici un "intermediar".

"Teoria lui Darwin şi a rămas ipoteza nedovedita cu un număr mare de refuzuri.

Rezultatul fanii teoriei evoluţioniste, unele "intermediare" între maimuţă şi formularul de om, la o examinare mai atentă s-au dovedit false (acesta a fost doar o maimuţă, sau doar de persoane). Aşa-numitele "Australopithecus" şi "ramapitek" au fost comune, cunoscute tipuri de maimuţe, Pithecanthropus - falsificare, omul din Neanderthal - omul comun.

Complet distrus încă o dovadă "de evolutie - existenţa unor aşa-numitele" organe vestigial ". La momentul de ştiinţă Darwin nu a fost cunoscut funcţii de aproximativ 180 umane diferite organe, - motiv pentru care au fost declarate evoluţionistă "rudimentare", adică, un om a moştenit o moştenire de strămoşii evolutive, şi care au pierdut la data numirii sale. Până în prezent, funcţiile de toate aceste organisme au fost clarificate şi explorate. Concluzia: "vestigii" şi "atavisms" omul nu!

Există, de asemenea, să spunem, "aspect moral" teoria evoluţiei. Peste o sută de ani în urmă, după ce a citit cartea lui Darwin, Cambridge profesor de Geologie, Sedgwick a spus că dacă această teorie "vor fi acceptate pe credinţă, ozvereet umanităţii şi degradate la o astfel de măsură, ceea ce istoria nu a mai vazut." Tot ce am reuşit să respecte, în secolul al XX-lea. Darwinismul a fost baza teoretică, sau cel puţin elementul cel mai important dintre filosofii ură - în special marxism şi nazismului.

Marx, de exemplu, a argumentat în mod repetat că teoria lui Darwin - "Natural Science Foundation de înţelegere a luptei de clasă istorică". Este cunoscut, chiar a vrut să dedice lui om de ştiinţă de capital sale. Iar una dintre lucrările lui Engels colegului său intitulat "Rolul de muncă în transformarea de maimuţe în om."

Hitler a profesat, de asemenea evoluţie. El credea că rasa germanică a evoluat mai bine decât toate celelalte naţiuni şi pe această bază, are dreptul de a distruge "subdezvoltate".

Uimitor este că noi condamnăm bolşevism şi fascism, dar nu putem înţelege acest adevăr simplu, Joidespre ceea ce nu se încadrează asupra societăţii de pe Lună, dar au fost rezultatul proliferării anumite convingeri filosofice. În primul rând, după cum ştim, "a fost cuvântul."

Se poate decât să sperăm că în secolul XXI am intrat, despărţire, în cele din urmă, dintr-o mitologie evolutiv, trimiţând-o la locul pe care îl merită - la depozitele de deşeuri.Dmitri Talantsev
namsvet.ru

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 01 aprilie 2009 10:04
Vizualizări: 4413

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
489
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
482
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
648
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
287