ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Liceul N.A. Nekrasov din Strășeni a primit ajutor pentru amenajarea teritoriului și reparație ©

În liceul rus N. A. Nekrasov din orașul Strășeni, cu sprijinul financiar al "Daac Hermes" SA și companiei Agrotehcomert, care face parte din DAAC Hermes grup SA și este condusă de consilierul municipal din Chișinău, Ghenadie Botnaru, se efectuează activ lucrări de amenajare a școlii și de reparație, transmite Noi.md.

În special, în cadrul ajutorului constant oferit de Daac Hermes, în 2021 vor fi renovate terenurile de volei și baschet, precum și terenul de fotbal, care se aflau într-o stare deplorabilă. Folosirea acestora a devenit periculoasă.


Deja sînt înlocuite și vor fi înlocuite toate barele, panourile de baschet, adică toate echipamentele sportive existente pe aceste terenuri. Va fi construită o nouă pistă pentru alergare și una pentru sărituri în lungime. Va fi înlocuită suprafața de asfalt de pe teritoriul întregii școli, vor fi înlocuite toate bordurile.

Trebui remarcat faptul că Vasile Chirtoca - președintele "DAAC Hermes" SA, este absolvent al liceul N. A. Nekrasov și acordă școlii natale asistență și sprijin constant.

Directoarea acestui liceu, Tatiana David, a subliniat mai devreme că școala este mîndră de absolventul său din 1974 și îi este recunoscătoare pentru ajutorul constant, generozitatea, receptivitatea și atitudinea binevoitoare. Ea a menționat că, în ultimii 12 ani, au fost procurate diferite mijloace tehnice: un televizor cu plasmă, calculatoare, laptopuri, au fost create condiții sanitare și igienice pentru confortul și comoditatea elevilor din liceu, a fost reparată clădirea școlii, copiii din familiile sărace și numeroase au primit în repetate rînduri ajutor material.

"Vasile Afanasievici ne oferă nu doar asistență financiară, ci și bucurie, speranță pentru dezvoltarea ulterioară a liceului. Sîntem foarte bucuroși că în persoana lui Vasili Afanasievici am găsit un om sensibil, care nu este indiferent și este întotdeauna gata să ajute într-un moment dificil și să dea umăr de ajutor", a subliniat directoarea liceului N.A. Nekrasov din orașul Strășeni.

Vineri, 06 august 2021
Vizualizări: 303

Citiţi de asemenea

Vom împărtăși o rețetă care va înlătura durerea de genunchi pentru totdeauna!Genunchii noștri pot fi ușor afectați de ...
362
Amish au folosit acest remediu timp de mai mulți ani pentru a trata mai multe boli, precum și pentru a întări sistemul...
400
Trebuie să o facă de două ori pe an – cursul durează 2 săptămîni.Deci, vom avea nevoie de:- 1 lingură de miere (desigur ...
222
Un experiment realizat de o elevă pentru școală. Apa filtrată a împărțit-o în două părți. O parte a fost fiartă pe araga...
309