ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

liderii G8 de acord asupra unui document cu privire la schimbările climatice.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Liderii G8, vino miercuri, în staţiunea germană Heiligendamm, cea mai mare parte din timpul dedicat discutarea problemelor de responsabilitate a economiei mondiale, schimbările climatice şi a ajutorului pentru Africa, a declarat reporterilor Sherpa rus, Igor Suvalov consilier prezidenţial.

Potrivit acestuia, liderii Grupului celor Opt au convenit asupra toate cele 12 de documente, inclusiv un document referitor la schimbările climatice, care a cauzat dezacord între Germania şi Statele Unite din cauza unor abordări diferite pentru protecţia climei.

"Compromis este probabil dezbatere. Toate documentele care au fost luate în" G ", sunt întotdeauna un compromis. Am înţeles natura, Statele Unite, în poziţia sa mutat în mod semnificativ", - consilier prezidential rus.

SUA propune pentru a rezolva problema emisiilor de dioxid de carbon prin introducerea unor tehnologii moderne, în timp ce UE insistă pe piaţa globală de cote de emisie.

Rusă Sherpa a spus că toate G8 membrii să înţeleagă că este necesar să se gândească despre cum să realizeze continuarea creşterii şi dezvoltării de tehnologii şi de a preveni astfel încălzirea globală cu mai parametri certain, care poate duce mai tarziu la consecinţe ireversibile.

Potrivit Şuvalov, Germania a oferit, de asemenea, G8 discuta tendinţele economice globale, dezechilibrele în economia globală şi modalităţi de a reduce la minimum a acestor dezechilibre.

"Până în prezent, sa dovedit un document destul de lungi, compuse din mai multe capitole şi vorbeşte despre aspectele cele mai globale ale vieţii economice" - consilier prezidenţial a spus.

Şuvalov a spus că summit-ul nu va afecta problema de extindere a Grupului celor Opt.

"Nu problema de a creşte" opt ", redus - mai degrabă, ar trebui să fie un mecanism flexibil", - a spus el.

Potrivit Suvalov, este necesar să se menţină confidenţiale atmosfera actuală, care permite liderilor fără birocraţie şi eliminarea pentru public, pentru a discuta cele mai presante probleme.

La G8 include Germania, Italia, Rusia, SUA, Japonia, Marea Britanie, Canada, Franţa. În ultimii ani, reuniuni la nivel înalt au fost invitaţi în mod regulat în calitate de lideri din China, India, Brazilia, Mexic şi Africa de Sud.

Sursa: http://www.rian.ru/

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 06 iunie 2007 9:33
Vizualizări: 2282

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
301
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
294
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
314
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
162