LifePaint, soluția pentru siguranța bicicliștilor pe timp de noapte (+Video)

/ Vizionări: 2030

Свет во тьме

 

Producătorul suedez de automobile Volvo, alături de agenția britanică de publicitate și PR Grey London și un start-up axat pe dezvoltarea de soluții inedite, au lansat pe piață o substanță invizibilă pentru ochiul uman care atunci când interacționează cu lumina farurilor strălucește cu o lumină albă.

Volvo testează încărcătorul rapid pentru maşinile electrice
Volvo testează încărcătorul rapid pentru maşinile electrice

Spray-ul a fost dezvoltat cu intenția de a oferi o protecție în plus bicicliștilor aflați în trafic după lăsarea serii. Spray-ul este transparent și se poate spăla fără a afecta culoarea sau suprafața materialelor. Acesta poate fi aplicat la aproape orice țesătură, încălțăminte, cărucioare, rucsacuri pentru copii etc.

„Treaba noastră nu este doar de a face publicitate clienților noștri. Ceea ce am făcut a fost să-i ajutăm să aibă un impact pozitiv asupra societății. Prin crearea LifePaint am dus conceptul de siguranță, care este un crez al Volvo, către cei mai vulnerabili participanții din trafic”, a declarat Nils Leonard, președinte al Grey London.

Pentru a populariza noua invenție, peste 2000 de tuburi au fost distribuite gratuit în șase magazine de biciclete din Londra. Dacă va avea succes, proiectul se va extinde la nivel național și chiar internațional.

 

 

Sursa: mport.ua