ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lilu a mers la cules levănțică din „Vio-Parc Varnița” (VIDEO) ©

Renumita prezentatoare de televiziune, Lilu, a mers în aceste zile la Vio-Parc de unde a cules levănțică din care va fi fabricată Apa Micelara Florala marca Cosmeplant de la „Viorica Cosmetic”.

Jurnalista a rămas încîntată de peisajele văzute acolo și spune că s-a simțit ca în copilărie. Aceasta se bucură că pe terenurile, aflate în paragină cîndva, astăzi cresc flori de o frumusețe rară.

„Mă bucur să ajung în Vio-Parc. Pe aceste 130 de hectare de pămînt, care stăteau în paragină, cu ajutorul permaculturii se cresc plante, arbuști și de aici se extrag toate ingredientele necesare pentru fabricarea produselor cosmetice made in Moldova. Mă bucur că ajungem să-i susținem pe ai noștri, susținem localnicii de aici care au unde să muncească, susținem industria autohtonă și în același timp avem și noi produse locale. Trebuie să învățăm să cumpărăm de la ai noștri, pentru că banii ăștia tot în economia țării rămîn”, declară Lilu.

Lavanda culeasă de vedeta de televiziune va fi folosită în produsul Apa Micelara Florala marca Cosmeplant de la Viorica, dar o bună parte va merge direct în casa jurnalistei, care știe deja cum să o folosească.

„Astăzi, am cules levănțică și așa mi-am amintit de copilărie, cînd culegeam romaniță sau flori de tei pentru ceai. Am luat pentru mine acasă, să fac ceai, să fac pliculețe pe care le voi pune în dormitor ca să dorm mai bine și în haine să pun ca să fugă moliile. Dar, de fapt, din levănțica culeasă astăzi, va fi făcut un extract care va fi folosit ulterior la crearea apei micelare din gama Cosmeplant. Sper ca în cîteva săptămîni să apară produsul și pe rafturile magazinelor”, a adăugat Lilu.

Pînă apare Apa Micelara Florala din levănțica culeasă de Lilu, în magazinele Viorica Cosmetic puteți găsi o gamă largă de produse îndrăgite deja de multă lume, aflată chiar și peste hotare.

 

Vineri, 26 iunie 2020
Vizualizări: 424

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
492
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
204
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
278
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
152