ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Limbă maternă sau caracteristici ascunse ale limbii noastreAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"... Antichitate se credea ca limba reflectă structura a lumii inconjuratoare. Şi, după cum totul în această lume - un fir de iarba, fir de iarba, oamenii, limba - este o educaţie de viaţă. El aduce înţelepciunea poporului, şi conţine legi prin care viaţa există în universul nostru. Limba este nu numai reflectă, ci şi further defineşte viaţa spirituală interioară a oamenilor, interacţiunea dintre oameni din întreaga lume. Este si puterea si frumusetea poporului nostru ... "

Probabil aproape fiecare dintre noi in copilarie, adolescenta, sau mult mai târziu pune întrebarea: de ce este acest lucru numit aşa şi nu altfel? de ce soarele este soare, lună - luna, iepurele - iepuri de câmp, şi nu în cazul în care unele lup? Au fost multe întrebări similare, cu excepţia faptului că cele mai multe dintre ele nu a găsit imediat un răspuns. Şi apoi, din cauza diferitelor tipuri de cazuri şi a altor hassles am uitat de toate aceste probleme şi să caute răspunsuri mai mult. Poate nu atât de importante au fost ele pentru noi? Dar de aceea aceste întrebări să mă întreb aproape toata lumea, este în continuare neclar până acum. Poate unii mister imens păstrează limba noastră? Poate intuitiv, ne simţim există unele adevărul ascuns faptul că nu încetează niciodată să caute toată viaţa lui.

Ceea ce nu ne oprim pentru a căuta în viaţa ta? Iubire, fericire, bunatate si frumusete. Poate de aceea vom continua să ne punem aceste întrebări pentru că simţim că limba noastră este ceva ascuns, iar misterul este intotdeauna interesant.

antichitate se credea ca limba reflectă structura a lumii inconjuratoare. Şi, ca totul în această lume - un fir de iarba, fir de iarba, oamenii, limba - o educaţie de trai. El aduce înţelepciunea poporului, şi conţine legile pentru care nu există viaţă în universul nostru. Limba nu numai reflectă, ci şi în continuare defineşte viaţa spirituală interioară a oamenilor, interacţiunea de oameni din întreaga lume. Este şi puterea şi frumuseţea poporului nostru [1].

Nu e de mirare că puteţi auzi: "Cât de frumos şi puternic, în limba rusă Mare!"
Dar ce este această armonie, puterea şi frumuseţea, pentru noi, adesea rămâne un mister. Desi uneori am observa că o vorbă bună pentru noi să consolezi, consolezi, va da putere, dar rău - chiar opusul.

Fiecare scrisoare de sunet reflectă vibraţii care există în universul nostru. Literele sunt colectate într-un cuvânt - dintr-un set de sunete. Cuvântul rostit creează! Sunete - un set de instrumente cu care suntem crearea de lumea din jur şi în ei înşişi, în acelaşi timp [1]. Prin urmare, atunci când o persoană care este insultat, el de asemenea, insulte si de sine, sau atunci când o persoană cineva este fericit, atunci este o bucurie atat pentru tine şi invers.
Când ne-am pronunţat cuvântul, acesta creează interior si exterior noi, care ne obligă să acţioneze şi să încurajeze pe alţii să acţioneze [1]. Amintiţi-vă, ce semăna cu un atac puternic de liderii proletariatului mondial, sau sunaţi luptătorii care provin de la inamic.

Cuvântul rostit, regizat de la un obiect particular funcţionează ca un program. Şi mai conştientă se pronunţă, mai creativ puterea lui, cu atât mai probabil se va materializa. Mulţi dintre dumneavoastră ştiu rolul de rugăciuni, farmece, etc şi impactul lor asupra sănătăţii şi destinul uman. Toate cuvânt care vorbim, se reflecta nu numai în prezent noastre, dar în trecut si viitor simultan. În discursul său la un om este capabil de a programului de propriul lor destin şi influenţa soarta unei alte persoane.
"Sondare un cuvant care vorbim, creează valuri în spaţiu şi spaţiul se schimbă, luând forma de sondare cuvinte. Deci, cuvântul de sondare se materializează "[1].

Rusă proverbe un moment oportun pentru a confirma acest lucru:
Spune-mi despre o sută de ori că el a fost un porc - cu privire la sută, şi în primul hryuknet el.
Ce crede un om de el însuşi, astfel încât el devine.

"Când un om solicită un lucru, un fenomen - se ajunge acolo. Când el atribuie acest amşi anumite caracteristici (de exemplu, adjective (de la cuvântul de lucru)), este mai mult formal, şi anume, materializeze. Astfel, omul creează lumea din jurul lui "[1].

Dacă o persoană este ceva ce nu a negat ca nimic el este ştergerea din domeniul său de sunet (spaţiu) acest lucru, acest set de sunete. Apoi, într-un domeniu de o gaură neagră, iar el îşi pierde capacitatea de a defini acest lucru să-l văd.

De exemplu, când un om spune că el nu va găsi un loc de muncă bun, el loveşte dintr-un câmp de sunet a conceptului de "muncă de calitate", prin urmare, se încadrează în deznădejde, pesimism. Deci, acesta creează o gaură neagră, care începe să se extindă. Şi ce ar fi oferit nici un loc de muncă om - nu ar fi bine pentru el. De ce? Pentru că el crede că nu va găsi un loc de muncă bun. El pur şi simplu nu vor şti.

Un alt exemplu. Omul urăşte hoţi, şi anume din nou, ceva în sine neagă. Odată format gaură neagră. Din nou, toate se repeta. Dar Mama Natura noastră este atât de înţelept ca tot timpul ne spune unde am avut ceva nega. Există doar două opţiuni posibile: fie omul acesta continuă să se confruntă constant cu hoti, sau el însuşi devine un criminal şi un hoţ, chiar s-au stabilit în afară. Şi aceasta va continua atâta timp cât acest om nu invata sa iubeasca ceea ce el ura până a dat seama şi nu-l place. La urma urmei, totul in natura ar trebui să fie direcţionată în numele iubirii. Si este timpul sa a fost mult timp tratate pentru a hoţi ca societate de servicii de mediu. La urma urmei, hoţul nu ataca unele victime aleatorii, ci doar la ceea ce, în sine, de a nega ceva, de exemplu, sau a pune bani şi bogăţie materială mai sus de dragoste, sau pur şi simplu frică să se confrunte cu un furt.

Dar toate acestea nu înseamnă că ar trebui să ne liniştească hoţi şi a le pedepsi. Dimpotrivă, dar trebuie să fie făcută fără ură în inima lui.

De-a lungul vieţii sale, suntem constant confruntat cu situaţii similare.

Cu toate acestea, acest lucru nu este tot asa de rau cum alţii. Imaginaţi-vă că din limba noastră în cadrul reformei eliminat câteva litere, sunete, cuvinte, anumite straturi de informaţii au devenit invizibil pentru om. Sau, să zicem, limba noastră se înlocuieşte cu altceva. Istoria cunoaşte astfel de momente.

Ce crezi că s-ar întâmpla în cazul în care limba noastră departe de noţiuni, cum ar fi onoare, conştiinţă, dragostea, bucuria, bunatatea, frumusetea, inlocuindu-le cu faima, bani si putere? Care sunt consecinţele? Gandeste-te! ..
Corect, va degenera naţiune. Şi această naţiune va începe să-l arunce în căldură şi frig, de ridicare şi de ruliu şi de atâtea ori la rând. După ce o persoană se opreşte într-un asemenea mod de a vedea legile naturii, pe care trăieşte. Istoria Belarus oferă un exemplu flagrant.

Trebuie să realizăm este că limba noastră este înrădăcinată legi de existenţă a societăţii noastre.
Să luăm, de exemplu, cuvântul "educaţie". Ceea ce avem în acest concept este de multe ori investesc? Construi şi o mulţime de cunoştinţe, abilitatea de a obţine locuri de muncă lucrativ, cariera, încălzi în gloria şi a câştigat mai târziu, un odihnă şi nu fac nimic. Nu?
Şi uite acum ce strămoşii noştri crezut-slavi, atunci când a inventat cuvântul. Pentru a face acest lucru, se face o analiză a derivational cuvântul "educaţie".

Educaţie, pentru a forma (adică a crea) imaginea.
Asta este de a crea imagini. Prin urmare, capacitatea de a crea imagini vii, care sunt materializa atunci şi este, în sensul principal al educaţiei.
Sau de a lua cuvântul "educaţie" şi pentru a efectua analiza de formare.

Educaţie - nutriţie.
educaţiei sine, ca tu ştii deja, depinde de materialul şi puterea spirituală a omului. Şi că el a primit o instruire adecvată, este necesar să se hrănească şi a fost corespunzătoare. Dar, atenţie la ceea ce mediu se nasc şi trăiesc copiii noştri. Le poate da un mediu de bună educaţie în care acestea s-au stabilit frica, resentimente şi mânie? CReda, în cazul în care există întotdeauna riscul de catastrofe ecologice, în cazul în care pământul şi aerul otravit de jumatate, iar omenirea este în esenţă, lipsit de posibilităţi de a utiliza regulat alimente proaspete, gustoase şi sănătoase. La urma urmei, cu alimente o persoană învaţă informaţii despre lume. Cu toate acestea, din cauza forfota constanta, zborul din iluzii fantomatic, ne-am uitat aproape complet nu doar de educaţie, dar educaţia copiilor noştri.
Sa încheiat creşterea normală, au început să se manifeste diverse boli: o inimă va prinde din urmă, apoi splina, stomacul este mâncărime de a face, apoi joacă un marş intestin.

Şi cum nu avem aceste boli? Haide, hai sa număra până şi atent observa. Uite!
Inima - furios (se scoate din sărite);
Hepatice - tristeţe (tristeţe în sine);
Gât - supărat (rănit mine)
Viziune - Outlook;
stomac - dorinta ("Gândiţi cuvinte, înrădăcinate!).

Tu vezi, se dovedeşte că limba noastră ne ajută să identifice cauzele reale ale multor boli noastre. Şi rădăcina tuturor bolilor umane se află în starea sa psihologică, şi anume în sentimentele lui. Şi vindecarea la sentimente, mai degrabă decât consecinţa lor.

Medicina este, şi, în special, farmacie, ofera cea mai mare parte exact opusul. Acesta este lung şi greu se lupta cu consecinţele de exprimare a sentimentelor noastre şi au capul şi a cotei de o multime de medicamente de diverse boli, şi să cred că speriat. Dar acest medicament poate oferi cel mai bun în principal doar o uşurare temporară, dar utilizarea lor prelungită poate provoca reacţii adverse.

Ceea ce a cauzat un astfel de efect de droguri medicale în corpul nostru? Pentru comparaţie, vom da un exemplu interesant.

Să presupunem că în casa ta suspendate un acoperiş de scurgere, şi după ploaie format o baltă pe podea. Desigur, ştiţi că, dacă umiditate cade la podea, acesta începe să putrezească. Deci, ai vazut-o băltoacă de formare pe podea, ridica o cârpă şi să înceapă stergerea podea uscat. Ca totul este uscat, totul este bine. Dar, după baltă ploaie următor de pe podea din nou. Puteţi şterge podea din nou, o cârpă numai de data asta de mult, şi data viitoare o suplimentare pe care le acoperă cu lac sau vopsea. Dar uita-te în sus, repararea acoperişului - această idee pentru tine si nu are loc. Ai tot timpul "a trata" pe podea. Având în vedere că starea acoperisului se agravează, pe podea de fiecare dată când se acumulează mai mult de apă şi multe altele. Şi cu acest thread sunteţi deja în imposibilitatea de a face faţă - podea începe să putrezească. Şi împreună cu ea chiar şi mai repede începe să putrezească acoperiş şi tavan. Şi, în curând casa se prăbuşeşte.

Aici acasă şi în viaţă, dar în loc de - trupurile noastre, dar în loc de structuri - corpurile noastre.

Deci, dacă sunteţi în tratamentul de a se baza numai pe pastila, dar alte medicamente moderne, trebuie să ştiţi că nu vor ajunge departe. La urma urmei, omul nu a inventat un caracter perfect. Iar dovada este foarte simpla.

antichitate oamenii nu înghiţi orice pastile, si a simtit perfect sanatos. Şi dacă se întâmplă în continuare şi că-l ataca un fel de indispoziţie, tratate apoi ierburi de obicei. Şi trebuie spus că ei l-au ajutat de sănătate şi-efect secundar a apărut ulterior. Când a fost întrebat de ce acest lucru se întâmplă, putem da răspunsul următor. Lumea noastră a fost creat perfect. Fiecare fir de iarba, fiecare animal şi persoană are propriul lor destin pe pământ. Dupa ce a urmarit mai atent la natura, va fi capabil sa vezi asta. Şi strămoşii noştri ştiau scopul de a tuturor formelor de viaţă pe planeta noastră şi reflectă o în propria lor limbă.

Uite!
Gât - dificultate - muştar;
Stomac - ghindă;
Rinichii (corpul) - (mesteacan) rinichii.
Cum crezi că, poate, ghindă, şi chiar ajuta la tratarea bolilor de stomac, şi boboci de mesteacan - boli de rinichi? Dacă este greu să cred că poţi proprii pentru tine şi pentru a verifica, şi dacă vă este frică să risc, trebuie doar să deschideţi o carte despre medicina populară, şi nu găsi toate confirmare.

Pentru un singur lucru, incerca sa raspundem catA doua întrebare: ce ai spus un cuvânt ca rostopască, sau nard, şi ceea ce spui cuvinte, cum ar fi aspirina, tsitramon, asporkam, Amidopyrine, difenhidramină, etc? Acum, sper ca ai inteles.

Vezi cum limba noastră maternă ne ajută nu numai să înţeleagă cauzele reale ale bolilor noastre, dar, de asemenea, poate ajuta la descoperirea de medicamente chiar în natura noastră.

Limba noastră este pătrunsă totul, fără excepţie, din viaţa noastră. Şi dacă ai vrut, apoi folosind o singură limbă poate face descoperiri în orice domeniu al ştiinţei.

Să presupunem că, în istorie. Să luăm, de exemplu, cuvântul "oraş" sau cuvântul "sat" şi citiţi-le invers. Obţine cuvântul "rutier", iar cuvântul "pădure". Astfel, putem presupune cu siguranţă că oraşul a apărut la intersecţia, şi satul situat în apropiere de pădure sau în locul pădurilor.

Sau încerca să înţeleagă unele probleme psihologice de oameni. De exemplu, o persoană vrea să fie asigurată. Credeţi că, de obicei, o persoană normală investeşte în acest concept? De multe ori am auzit: "Eu pot oferi pentru familia lor numai atunci când am o gramada de bani, apartament, masina, etc." Dar acum, să presupunem că acest om încă mai au nimic. El a fost probabil că încearcă să facă ceva, cât mai repede posibil pentru a câştiga bani pentru a oferi el însuşi şi a familiei sale. Dar, uneori, el nu funcţionează. Ca rezultat, un om încetează să creadă în ei înşişi, cade în disperare, retrimis soarta lor şi, în consecinţă, începe potabilă, etc Şi în final este pur şi simplu devine un proscris al societăţii. Şi de ce el nu poate face acest lucru? Să vedem ... cuvântul "securitate" vine de la expresia "fără durere". Se pare că, în scopul de a fi garantate, noi trebuie să înveţe să trăiască fără durere. Singura modalitate de a simţi în siguranţă. Şi numai învăţat să se simtă întotdeauna garantate, puteţi obţine cu bani, masina, un apartament, etc În caz contrar, sunt ceva probabil vor.

După cum puteţi vedea, răspunsuri la multe întrebări mult timp în urmă vârtej-vârtej sub picioarele noastre. Şi întrebările cele mai dificile sunt raspunsurile cele mai simple. Asta e doar pentru a vedea aceste Răspunsul simplu este foarte, foarte dificil. Dar natura noastră vine să ne salveze sub forma de sfaturi aleatoare: ceva sa întâmplat să ne întâlnească persoana potrivită, cineva a scăzut în mod accidental dreptul de cuvânt pentru noi, ca cu noi nu a existat vreun eveniment sansa de care ma condus la ideea de dreapta, apoi în mod aleatoriu ... Dar coincidenţele nu se intampla! Am folosit pentru a apela o coincidenţă faptul că ele însele nu poate explica. Şi tot ce se întâmplă în viaţa noastră, nu la toate accidentală, ci mai degrabă naturale.

De exemplu, în matematici superioare, există un astfel de lucru ca variabile aleatoare. Dar chiar şi aceste variabile aleatoare care fac obiectul legii de distribuţie de variabile aleatoare (Gauss).

Interesant este cuvântul "accident".
Randomness - caz - radia - ray.
Cauza (la Dal), apoi conectaţi.

Prin urmare, ceea ce se întâmplă? Cand o persoana se simte fericit, se întâmplă cu bucurie, el radiaza bucurie şi fericire în acelaşi timp, atrage şi oameni fericiţi în anturajul său. Şi invers. Cand o persoana se simte trist, ranit, furios, se întâmplă cu tristeţe, amărăciune şi rău şi atrage în viaţa ta cu tristete, nenorocire şi răul, şi anume atrage în evenimente viaţa ta, care determina şi în viitor în el aceste sentimente. Şi astfel cercul. Învaţă cum să rupă cercul vicios al nefericire si mizerie, ţine sentimentele tale! Completaţi sentimente viaţa ta fericit şi vesel, apoi fericirea şi bucuria irezistibil spre tine, şi mizeria care le-aţi devenit neinteresant. După toate, în vieţile noastre cauta cele mai bune. De altfel, reţineţi că în cazul în care cauza se angajează să încredere, cu un sentiment fericit, este usor de obtinut.

Dacă sunteţi suficient de atent, veţi observa că cele de mai sus este confirmată în viaţa noastră. Deci, acum stânga pentru a decide accidentale sau nu este viaţa noastră. Oricum, ajunge la un numitor comun. Şi dacă viaţa noastră "nu sunt" accidentale, trăim şi de legile naturii, aici putem detecta Act, care prevede după cum urmează: egal externe, şi anume că un om din interior, el începe să-l înconjoară şi în afara.
Amintesc din nou cuvintele noastre:

Spune-mi cine sunt prietenii tăi şi voi să vă spun cine eşti.
Ceea ce o persoană crede despre sine, asa este el.

Ce crezi despre oamenii care te inconjoara, astfel încât să le pot vedea.
"Ce înseamnă această lege? Aceasta înseamnă că lumea din jurul nostru este construit în conformitate cu gândurile şi sentimentele. Este gândurile şi sentimentele lor o persoană care construieşte propriul univers interior si lumea din jurul lui. "[1]. Deci, dacă vrei să fie fericit, trebuie să te gândeşti la mine ca un om fericit, te face fericit, face tot ce vor deveni, şi sunteţi obligat să atragă fericirea în viaţa lor.

Lumea noastra este construita pe principiul gallogrammy, adică ce credeti ca este incepand de a încadra tine. Deci, dacă vă aflaţi în viaţă au existat unele probleme, începe să le caute singur. Nu e de mirare că Socrate înţelept a spus: "Omul cunoaşte pe tine însuţi şi vei cunoaşte întreaga lume."
Dar să ne întoarcem din nou la limba noastră. "Vechiul literatura rusă a fost destul de remarcabil. Imaginaţi-vă că toate sau aproape toate cuvintele au fost scrise fără vocale, doar o singură consoană, nu a existat nici semne de punctuaţie - virgule, perioade, etc - Şi între cuvintele nu a trecut, începutul şi sfârşitul unui cuvânt nu poate fi marcat. Începutul şi la sfârşitul teză şi să nu fie marcate. Acesta este un text scris este un flux continuu de consoane, aşa cum vă place, aşa că şi înţelege "[1].
De ce pentru a desemna doar consoanele? Cred că consoanele - sunt scrisori care sunt în armonie cu ele. Şi vocalele - o scrisoare, care a fost introdus între consoanele în conversaţie. Se poate presupune, de asemenea, că consoane - acestea sunt scrisori care au fost folosite în combinaţie cu vocalele (co-vocalele).

Aveţi dreptul să prezinte acum textul integral al consoanelor, ci mai degrabă o inventăm pentru fiecare alte, şi apoi swap şi încercaţi să-l citesc. Si ce daca? Ce prostii se dovedeşte? Si imaginati acum ca o astfel de scriere a existat pe teritoriul unui stat. Dar, în acelaşi timp încearcă să răspundă la întrebarea: ce nivel de gândire al unei persoane pentru a citi textele de acest fel? După toate, presupunând că oamenii vechi posedat acelaşi nivel de gândire, ca omul modern, citiţi apoi texte ar fi imposibilă. Dar dacă vom presupune că nivelul de gândire al omului primitiv a fost câteva ordine de mărime mai mare decât cea a moderne, şi faptul că cei care au citit textul, vazut crezut persoana care a scris acest text, mult mai pot fi explicate. De ce nu ar putea acelaşi om arierat preistorice, prosimians, pe care a asumat, de a inventa un astfel de limbaj frumos!

Cu toate acestea, există o altă caracteristică interesantă a limbii noastre. "Se pare alfabetul vechi ruseşti poartă o semnificaţie mai profundă, şi alfabetul rus - ierograficheskaya. Şi nu numai scris, dar sunetul-o! cuvinte ruseşti - de caractere, care sunt incarcate cu sensul profund "[1]. Să ne amintim de alfabetul chirilic, folosit până de curând: "Az", "Buka"
"Plumb", "verb", "Bine ati venit", "trăieşte", "Da" ... Ce se poate întâmpla dacă l-ai citit textul în acest fel? Să luăm, de exemplu, cuvântul "acasă" şi scrieţi-l în consoane, scrisoarea a obţine dm ": D -" Bun venit ", m -" Gândiţi-vă ". Prin urmare, dacă construi o casa si doresc sa am o familie a fost fericit să-l construiască cu gânduri bune. Nici un fel de acasă, aduc cu ei numai ganduri bune.
Mai multe exemple:
Lemn - Vietnamul de Nord - "Bine ati venit", "Rtsy", "Plumb" - tipul de discurs se comporta;
MOVA - MV - "Gândiţi-vă", "Plumb" - proprie crezut;
DLo - dl - "Bun venit", "Oameni" -? (Ei cred!).

A se vedea modul în care cuvintele cele mai simple deschide pentru noi un nou sens.
De altfel, un fapt interesant. "Mai recent, oamenii de stiinta au ajuns la o descoperire neaşteptată: o molecula de ADN constă nu numai de gene responsabile pentru sinteza proteinelor anumite gene responsabile pentru forma feţei, urechilor, culoarea ochilor, etc, dar mai ales din textul codificat. Mai mult, aceste texte ocupa 95-99% din conţinutul total de cromozomi! Şi numai 1-5% de gene angajaţi notorii, care sintetizeaza proteine.

Cele mai multe dintre cromozomi rămâne necunoscut. Potrivit oamenilor de ştiinţă, ADN-ul - este acelaşi text ca şi textul din carte. Dar el are capacitatea de a fi citit, nu doar linie cu linie, literă cu literă, dar şi cu orice scrisoare, deoarece nu există pauze între cuvinte. Citirea textului cu fiecare literă ulterioară, pentru a primi mai multe texte şi mai mult. Puteţi citi în direcţia opusă, în cazul în care seria este plat. Şi dacă un lanţ de text afişate în spaţiul tridimensional ca un cub, textul poate fi citit în toate direcţiile.

Textul nestationare, acesta este în continuă mişcare, schimbare, deoarece cromozomii nostri balansa respira, determinând o anumită cantitate de texte. Lucrul cu lingvişti şi matematicieni de la Universitatea de Stat din Moscova a arătat că structura vorbirii umane, textul de carte şi structura secvenţă de ADN matematic similare, adică Acest lucru este chiar texte în limbi necunoscute nouă încă. Celulele vorbesc reciproc, aşa cum suntem noi: aparatul genetică are un număr infinit de limbi.

Programul, care este înregistrată în ADN-ul, ar putea apărea ca urmare a evoluţiei lui Darwin: pentru a scrie o astfel de cantitate imensă de informaţii are nevoie de timp, care este de multe ori mai mare decât durata de viaţă a universului "[3].

Studiul realizat de experţi de la Institutul de Genetică Quantum, permiţându-vă să respingă teoria darwinistă a originii omului şi mai capabili să confirme teoria de origine divină. Amintiţi-vă în Biblie următoarea propoziţie: "La început era Cuvântul. Şi Cuvântul era cu Dumnezeu. Şi acest cuvânt - Dumnezeu.

De altfel, se presupune că versiunea iniţială a Bibliei a fost scrisă în formă de o serie continuă de consoane.
Din moment ce limba noastră reflectă structura universului, descoperirea ar trebui să fie confirmat de geneticieni şi limba noastră. Dacă luăm cuvântul "pădure" şi să încerce să citesc scrisorile ca personaje pe baza alfabetului chirilic, vom obţine următoarele:

Padure - l-"Oameni", e-"este" c "cuvânt" - oamenii sunt cuvintele - oamenii sunt compuse din cuvinte.
Deci, omul de litere sau simboluri. Aici am găsit confirmarea descoperire cu ajutorul limbii ruse.
Apropo, cercetători în domeniul geneticii cred că nici un cuvânt care nu este nimic ca un program genetice care pot schimba viaţa noastră.

Uneori cuvântul este declanşată ca gena jumping, cauzatoare de cancer sau, dimpotrivă, eliminarea bolii.
Pentru a confirma ipoteza lui, oamenii de stiinta a creat un dispozitiv care transformă discursul în undele electromagnetice care pot afecta molecula de ADN. "Prin această unitate în care sunt" binecuvântat "seminţe de grâu, care a fost ucis de radiaţii.

Rezultatele depasit toate asteptarile: genele încâlcit şi de brizură de cromozomi spirala ADN-ului se afla pe locurile lor şi coagulat, şi pe cei morţi au venit la viaţă şi seminţe de varză de Bruxelles "[4].

Se pare că termenul are vitalitate extraordinară. Şi toţi ştiau strămoşii noştri.

Ce este cu adevărat au fost strămoşii noştri, în cazul în care aceste cunoştinţe? După toate, uita-te la tradiţii şi ritualuri care au existat în vremuri străvechi, în Rusia şi în ce valoare atunci oamenii de sondare a dat cuvinte. Strămoşii noştri, slavii au fost păgâni. Dar cine sunt neamuri? În manualele de istorie a Rusiei vechi, suntem adesea în măsură să îndeplinească definiţia neamurilor - sunt acei oameni care credeau în mulţi zei şi sa închinat lor. Dar atunci se pune întrebarea: de cele numesc, să zicem, Vernikov sau chiar o dată, şi anume, neamuri? Păgânii - acestea sunt oameni care au vorbit fluent în limba lor maternă! În ceea ce priveşte faptul că mulţi zei păgâni închinat, nu este adevărat. Ei ştiau foarte bine că există un singur Dumnezeu [5], imagini, dar că a fost mai uşor să comunice cu natura, Neamurile au creat de soare, ploaie, tunete şi fulgere, etc Şi pentru că ei reprezentau întreaga lume, creat de un Dumnezeu, în fiecare fenomen natural au vazut natura divină şi manifestare a forţelor divine. Fiecare fenomen cauzat le-un anumit fel. Aceste imagini de zei păgâni au fost numite, şi prin ei au ajuns în vedere natura. Dar ce sa întâmplat încât oamenii interacţionează cu natura, este necesar ca limba în care strămoşii noştri a comunicat cu ei, a fost identic cu limba în care natura a fost să vorbesc cu un om.

De ce este acest lucru? Pur şi simplu presupunând că natura şi oamenii vorbesc limbi diferite, atunci ei nu ar intelege reciproc, nu au înţeles germană, franceză, rusă şi franceză. În comunicare ar fi cu siguranta ceva de a face în primul rând este limba în care are loc comunicarea. Prin urmare, rezultă că limbajul naturii a fost iniţial aproape de om. Aruncati o privire şi feel, cât de frumos este de comunicare:

Foşnet de iarbă, plin de roua,
Cântec de privighetoare în zori,
Miros de floare, cântând de primăvară
Cele mai frumoase din lume!


Cum vesel şi frumos natura este conferit în mod constant pentru om şi ceea ce este la fel de fericiţi şi de a da sentimente calde bărbatul înapoi! Este, prin percepţia de frumuseţe şi de loc al comuniunii sale cu natura. Deoarece natura omului iniţial a servit ca o carte, pe care el a învăţat să trăiască - o carte de viaţă de pe Pământ cu vesel, colorat, plin de viaţă scrisori, neobişnuit de frumoasă.

Care a fost cartea Naturii, şi cum să-l citiţi stramosilor nostri, perfect descrie Vladimir Maigret - autor al serii de carti "Cedrii din Rusia".
"Numele de la fiecare plantă începe cu anumite litere, iar unele au avut mai multe denumiri. Titlu la titlu, o scrisoare la scrisoarea - şi puteţi stil, pe un cuvant, fraza. Mai târziu am aflat că tot spaţiul din jurul taiga poiana, inconjurata de Anastasia, nu doar în creştere în mod aleatoriu arbori, arbuşti şi ierburi. Spaţiu vast jurul compensare Anastasia acoperite cu scrierea de scrisori de vii într-adevăr, plante. Incredible carte, se pare, ar putea citi la nesfârşit. A fost ca şi aceleaşi nume de plante, dacă este citit de la nord la sud, a evoluat unele cuvinte şi fraze. De la vest la est - altele. Strict pe un cerc - al treilea. Şi un alt nume de plante a evoluat cuvinte, fraze, imagini de mişcare soarelui. Sa dovedit, razele soarelui, ca un pointer, condus de litere. Am înţeles de ce Vladimir a numit aceste scrisori homosexual. În cărţile obişnuite de toate scrisorile tipărite strict deopotrivă. Dar în acest caz scrisoare-plante, chiar şi aceeaşi plantă, au fost întotdeauna diferite.

însorit unghiuri diferite, care se deplasează frunze, au salutat de oameni. Ei într-adevăr ar putea arata pe termen nelimitat "[2].
Si daca se poate compara acum cuvintele autorului cu deschiderea de oameni de ştiinţă de la Institutul de Genetică, nu este greu să înţeleagă ce este cartea care există în fiecare persoană, peste tot around him outside. De altfel, aici din nou, vom găsi o manifestare a "Legii pentru a egala externe. Şi judecând de la faptul ca stramosii nostri au fost bine familiarizat cu legile naturii, apoi se dovedeşte că au mult timp în urmă ştiut despre deschiderea, care este acum din genetica, şi cunoştinţe despre această adresă de deschidere, în propria sa limbă, în cuvântul simplu "pădure . După toate, cea mai mare padure bogat "vocabular" de plante vii şi flori parfumate. Nu e de mirare că, odată cu padure pentru limită de vârstă este considerat un loc sacru al tuturor popoarelor slave. Dar pentru a face un rdescoperirea ubokoe, strămoşii noştri nu au nevoie de orice dispozitive complicate, indicatorii şi alte dispozitive, nu era nevoie să demonteze moleculele umane. Cele mai bune instrumente şi indicatori au fost sincere sentimente de om, şi toate informaţiile despre Univers prin intermediul simţurilor este întotdeauna deschisă pentru el.
Cumva cred ca acum mai mult şi mai mult, nu, eu sunt chiar sigur de asta şi în fiecare zi mai multe şi mai convins că descoperirile cele mai mari şi minunate pentru cea mai mare parte oameni de ştiinţă nu atât de mult ca poeţi, scriitori, artisti si muzicieni . Că acestea sunt atât de strălucitoare, cu adevărat minunat de a contempla frumusetea în poemele sale, muzică, poveşti, tablouri, proză, exprimându-şi senzaţie de marea lor.

Ca descoperirile cele mai strălucite de oameni de ştiinţă, este întotdeauna, şi notificare a fost deja demonstrat, toate aceste descoperiri sunt întotdeauna precedate de contemplarea barbat frumos.

Poate într-un sens de frumuseţe şi de misterele naturii umane dăruit lor de vârstă vechi? Poate că oamenii intuitiv cum să citiţi cartea de trai al naturii? Si apoi, născut în inimile cuvinte bune, şi imaginile sunt luminoase, muzica asa de incantatoare de sentimente vesel.

Cum, atunci, încă o remarcabilă şi extraordinar de frumoase au fost iniţial limbajul nostru de viaţă de pe Pământ. Oamenii au uitat limba respectivă. Omul a uitat despre natura, nu mai înţelegem reciproc. Putem observa doar o consecinţă a modului în care oamenii nu înţeleg natura, în mod constant chinuit, explodează, intoxicaţii şi violat-o. Şi-l efectueze ca răspuns la uragane, furtuni, tsunami, cutremure, etc Şi ea nu atacă, numai apere! Reţineţi că numai ea însăşi apărarea.

Şi câţi ani vor trece înainte de a ne în cele din urmă nu se va opri atrocităţile împotriva sol nativ. Dupa care vine de la noi, apoi înapoi la noi şi sa întors la fel, doar mai adesea într-o formă diferită, dar similare. Nu pentru nimic nu se spune: "Se însămânţează eoliene - profita de vârtej de vânt" sau "Share zâmbetul tău, şi nu este încă timpul pentru tine să se întoarcă. Poate că acest lucru va fi atâta timp cât fiecare dintre noi vede toate fiintele vii din jurul nostru ca o extensie de noi înşine.

Am menţionat deja că limba de orice naţiune reflectă structura a lumii inconjuratoare. Şi dacă lumea este construit pe gallogrammy principiu, atunci limba de orice persoane care trăiesc în această lume, trebuie să se conformeze, de asemenea, de la acest principiu. Să vedem dacă acest lucru este aşa.

Pe de o parte, puteţi vedea următoarele: litere, conectarea cu alte fiecare da naştere la cuvântul, mai multor cuvinte legate una de cealaltă, în sensul de a deveni o fraza. La rândul său, câteva cuvinte sau fraze sunt susceptibile de a face o propunere şi propuneri conexe, în sensul de forma în text. Pe de altă parte, dacă urmaţi chiar a existat până de curând a alfabetului chirilic, fiecare literă este compus din mai multe scrisori. La rândul lor, aceste câteva litere născut noi litere, cuvinte, fraze, textul.

Iată un exemplu:
M - "Gândiţi-vă" - MSLT - m-"cred" c "cuvânt," n-"Oamenii", m-"solide" - gândurile în cuvinte, persoanele care ferm - msltslvldtvrd - etc
C - "Word" - SLV - c "cuvânt," n-"Oameni" în "Plumb" - cuvânt, persoanelor responsabile - slvldvd - c "cuvânt," n-"Oameni" în "Plumb "L-" Oamenii ", Dr. Good", în "Plumb", Dr. "Bun venit" - cuvânt, persoanelor responsabile. Oameni buni, ştiind bine - etc

După cum puteţi vedea, alfabetul vechi ruseşti au avut acest tip nu este întîmplătoare, şi pentru a promova percepţia corectă a lumii. Dar, după ce a fost înlocuit alfabetul, aruncată "extra" scrisori, unele cuvinte care au devenit caduce pentru noi, noi, prin urmare, a încetat să mai vadă şi să înţeleagă legile lumii noastre, cum se reflectă în limba noastră. Este ca şi cum încearcă să înţeleagă decretul prezidenţial sau a unei legi votate de Duma de Stat, de altfel, că textul de lege sau ordonanta aruncat nişte litere şi câteva cuvinte. Gândiţi-vă la acest lucru ca ar fi înţeles şi de a lucra astfel de ordonanţe şi legi, şi ceea ce ar fi consecintele?

Ca limba noastră, mai multe limbi (chineză şi japonezăetc) au o structură similară limbii ruse vechi. Pentru toate limbile, după cum ştim foarte bine pe principiul înlocuibile. În fiecare limbă există un cuvânt care este atribuit un anumit obiect, fenomen, acţiune, etc cuvinte similare există în alte limbi. De exemplu,
Tree (în limba rusă) - dreva (Belarus) - copac (engleză);
Apple (în limba rusă) - yablyk (Belarus) - mere (Română) - der Apfel (german).

Aceasta este ceea ce suntem obişnuiţi să vadă. Dar noi nu vedem un alt punct important. Se pare că toate limbile sunt construite nu numai pe principiul de transfer, dar, de asemenea, pe principiul plus. Uite!

Ia-o pereche de cuvinte "naviga" (în limba rusă) şi "Vetraz" (alb). Cuvântul "navigheze" citi "pe-cuplu-cu", iar cuvântul "Vetraz", trebuie citit ca "SB-vânturi. Prin combinarea celor două cuvinte împreună, vom obţine "o pereche de (Sb) vanturi", adică cu vântul pentru un cuplu.

Un alt exemplu. Cuvântul "erou" (în limba rusă) şi "асілак" (alb). Aceste două cuvinte, s-au alăturat împreună transporta o anumită imagine de razboinic. Hercules, de exemplu - este un om bogat (erou) vigoare (асілак) Dumnezeu (Hercules). Acesta este cel care este unit cu Dumnezeu, are puterea lui Dumnezeu, el şi Hercule.
Este util să se atragă atenţia asupra următoarele perechi de cuvinte: cuvântul "lucru" (în limba rusă) şi cuvântul "Rech" (alb). Belarus cuvântul "Rech", în ton cu cuvântul rusesc "discursul" (în limba rusă). Prin urmare, vom observa relaţia dintre cuvintele "discursul" (în limba rusă) şi "lucru" (în limba rusă), în esenţă, şi este o dovadă a materializarea cuvintele noastre vorbite.

Mai multe exemple. Ia-o altă pereche de cuvinte vis »« (în engleză) şi "de vis" (în limba rusă). «Limba engleză cuvântul vis» pronunţa în consonanţă cu cuvântul rusesc "pui de somn". Asa ca atunci cand o persoana doarme, el visează? Se întâmplă uneori ca o mustrare profesor al unor studenti: "Ceea ce au adormit în clasa" Sau! "Ceea ce au adormit în clasa" Acest lucru se întâmplă atunci când studentul se gandeste la altceva!, Adică vise în timpul clasă.

Probabil, acesta va fi interesant să ia în considerare şi câteva cuvinte, după cuvântul »căpşuni" (în engleză) şi cuvântul "capsuni" (în limba rusă). Literal, cuvântul "căpşuni" în limba engleză se traduce ca boabe de paie (paie, paie; boabe-boabe). Ce avem aici? Se pare că pe turişti cu experienţă observat că, dacă căpşuni sau căpşuni cultivate în paie, apoi terenuri care nu va primi doar un îngrăşământ excelent, dar, de asemenea, creşte semnificativ productivitatea şi îmbunătăţeşte gustul de fructe de padure pentru o mai bună.

Sau de a lua o pereche de cuvinte. «Stele cuvânt» (Română) - "Star" (în limba rusă). Atunci când pronunţia »stele« sună ca un om batran. Anterior, în Rusia, există credinţa că oamenii sunt pe moarte, de cotitură în stele [1]. Dar cele mai multe ori mor oameni în vârstă.

Daca priviti cu atentie, atunci astfel de relaţii între diferite limbi pot fi găsite mai mare de multe. Nu este faptul că uimitor!
abordare Multumesc gallograficheskomu creează nu numai integritatea limbile popoarelor diferite, dar nu există o viziune holistica a lumii noastre.

Deci, cunoaşterea de limbi străine, cu dreptul de abordare se poate extinde în mod semnificativ perspectivele noastre şi face descoperiri uimitoare în toate sferele vieţii.

O mare pentru tine, puteţi deschide cu studiul informat cu privire la limbi străine, a se vedea lumea în alte culori, o privire proaspătă la viata ta. Dar nu va grabiti atat de repede pentru a se deda în limbi străine. Multe pot fi clarificate în studiul de limba maternă. Mai mult, studiul aprofundat al limbii materne ne permite să dea rezultate chiar mai bune. Mulţi lingvişti au observat un că un studiu mai aprofundată a limbii materne, originea şi dezvoltarea, limbi străine devin clare.

Dar există un alt avantaj foarte important, care este limba noastră maternă în faţa toate celelalte limbi străine. Să luăm, de exemplu, cuvântul "copac" şi să încerce să conştient, cu sufletul să o spun cu voce tare în mai multe limbi. În pronunţie, acorde o atenţie deosebită sentimentele, ritm, emoţie, intonaţieCare credeţi pronunte acest cuvant.

Tree (în limba rusă) - dreva (alb) - copac (n.) - der Baum (germană), etc
Acum vă răspundă la întrebarea: în ce limbă aţi auzit cuvântul rostit mai clar, puternic, frumos? caz în care nu este o imagine profund, complete şi pline de culoare?

Cred că majoritatea dintre voi va răspunde, că limba maternă are cea mai mare rezistenta si frumusete. Şi acest cuvânt este vorbită în limba maternă, este mult mai vii sentimente, şi are, prin urmare, forţa cele mai creative. De ce acest lucru se întâmplă atunci când o persoană se pronunţă cuvântul în limba lor maternă? Limba maternă ne conecteaza cu strămoşii noştri şi ne dă puterea de strămoşii noştri. Şi când spunem cuvântul în mod deliberat, cu sentimentul că există un sentiment de această forţă creatoare enorme. Cu acest om vigoare pot face multe lucruri în viaţa lui. cuvinte Externe acelaşi să ne practic lipsiţi de competenţele lor creatoare. A arătat că în scrierile sale ca poeţii noştri din Belarus.

O astfel de cerere, o instrucţiune este, de asemenea, inclusă în Vedele slave-arian: "Nu aşternut fum zvon nativ, verbe şi adverbe limbă străină. În inimile noastre trăiesc numai retorica nativ, şi mort de alte voci Soul "[5].
Acum, se pare, devine clar de ce în teritoriul ocupat de un alt stat, cotropitorilor străini, în primul rând pentru a schimba limba. Astfel, au căutat să asupresc pe puterea creatoare a oamenilor. Sunteţi bine cunoscute din istorie

Miercuri, 21 noiembrie 2007
Vizualizări: 4606

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
25
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
274
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
355
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
184