ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Little Secretele miere TselebnikAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mântuitorului - este timpul de miere pentru a gusta nectarul divin

Pentru informaţii cu privire la modul de a alege de miere, pentru a distinge un produs de calitate de la surogat, am mentionat mai devreme in articolul "Dragostea miere!" . Acum vrem să vă spun despre ce tipuri de miere sunt folosite pentru a preveni şi trata diverse boli, precum şi de a împărtăşi reţete individuale pentru medicina tradiţională, care utilizează diferite produse apicole.

Miere balneoclimateric. Unele istorie

Data de 14 august pentru Biserica Ortodoxă speciale. Aceasta zi este pentru credincios asociate cu evenimente multiple, principalele din care - o sărbătoare Izneseniya cinstit vechi X? Sfânta Cruce. Nume compus de vacanţă înseamnă de fapt pur şi simplu procesiune religioasă. O istorie a rădăcinile în secolul al IX. Apoi a venit obiceiul la Constantinopol în fiecare an în luna cea mai calda a anului, atunci când oamenii sunt cel mai adesea afectate de maladii ", purtând un copac justă a Crucea de pe drumuri si strazi pentru consacrarea de locuri în boala dezgust. Pentru Biserica Ortodoxă Rusă, astfel cum această dată este remarcabil prin faptul că secolul al XVI-lea cronograf, este la această zi asociate Botezul Rus în 988.

14-08 efectuat consacrarea de apă şi miere din noua colecţie. Prin urmare, denumirea de vacanţă - Draga balneoclimateric. Potrivit obicei străvechi, în care credincioşii zile sunt aduse în miere casa pentru sfinţire. Această tradiţie este legată de stabilirea vechi - prima recoltă să cedeze în faţa lui Dumnezeu şi abia apoi ne consumă. Credincioşii sunt în aşteptare pentru biserica lui binecuvântarea pe mananca miere.

Miere în medicina populară

Miere şi alte produse apicole sunt atât de bogate în vitamine şi minerale care medicina tradiţională este cu succes le-a folosit pentru prevenirea şi tratamentul de aproape toate bolile. Un zaharuri simple, cum ar fi glucoza si fructoza conţinute în miere este foarte usor de digerat si nu dau, spre deosebire de medicamente tradiţionale, sarcina excesivă asupra ficatului.

Adesea utilizarea de Apiterapie reduce, iar în unele cazuri chiar opri complet, primind substanţe chimice şi mai repede pentru a realiza de recuperare. Produse apicole sunt utilizate pe scară largă în tratamentul bolilor sistemului cardiovascular şi nervos, digestiv şi ale tractului respirator.

Sistemului circulator

Includerea în dieta de miere creează cele mai bune condiţii pentru hrănirea muşchiului cardiac. El a folosit cu succes în prevenirea şi tratarea unor boli precum miocardita, boli de inima, reumatism, scleroză cardio, aritmie, hipertensiune arterială.

Cele mai eficiente pentru băutură muschiului cardiac, pregătite după cum urmează. În cazul în care se amestecă bine cu o lingura de lemn de sticlă de suc de morcovi, suc de o lamaie, un pahar de suc şi un pahar de miere hrean. Apoi, amestecul trebuie turnat intr-un borcan de sticlă şi închideţi bine capacul. Păstraţi-le ar trebui să fie în frigider şi să ia o lingurita de trei ori pe zi pentru o oră înainte de masă sau la 2-3 oră după o perioadă de două luni.

Insuficienţă cardiacă atunci când este util să se ia supa de solduri cu miere. Reţeta lui este descris în detaliu în articolul "Dragostea miere!" .

Efect terapeutic mai bun asupra sistemului cardiovascular au donnikovy, Inna, hrisca, tei şi Onagraceae mied. Inna clasa scade tensiunea arterială şi utilizate cu succes in terapia de reabilitare după infarct miocardic.

Sistem nervos

Una dintre cele bine cunoscute proprietati miere cel mai mult - un efect calmant asupra organismului de cele mai colorate soiuri de lumină. Acest lucru este inofensiv şi nonaddictive somnifer natural, care poate fi utilizat chiar şi pentru Rudnym copii. Dar reţineţi că unele soiuri de întuneric de miere poate avea asupra sistemului nervos al opusă, stimularea efect. Un efect mai pronunţat sedativ au pustyrnikovy, donnikovy, Onagraceae şi mierea de tei, este ultima, de asemenea, de bun ca febrifug.

reteta Miere pentru îmbunătăţirea somn usor. Ar trebui să se dizolva 1-2 lingurite de miere in apa calda (nu mai mare de 40 de grade) şi o băutură la noapte. Nu aşteptaţi pentru rezultatul după primirea prima medicaţie dulce. Dar dupa 8-10 zile de utilizarea regulată a amestecului vă veţi simţi că au devenit mai uşor să adoarmă, şi somn au devenit mai puternice.

Tractul digestiv

Persoanele cu aciditate scăzută pentru tratamentul ulcerului gastric şi gastrită sunt sfătuiţi să ia miere, dizolvate în apă rece sau supa de solduri, pentru 10-15 minute înainte de a mânca. Necesitatea de a bea repede. De asemenea, cu aciditate scăzută este foarte bună miere amestecată cu polen. În primul rând, aveţi nevoie pentru a prepara amestecul într-un raport de 1:1, atunci o linguriţă diluată în 50 ml de apă rece. Bea soluţie este cel mai bun, după ce a avut 2-3 ore de perfuzie.

Dacă suferiţi de gastrită sau ulcer gastric cu aciditate ridicată, soluţia de miere de a utiliza pentru 1,5-2 ore înainte de masă. Şi băutură ar trebui să fie cald (dar de preferat nu mai mare de 40 de grade) si se bea pentru a sorbi incet.

Total pe zi pot fi folosite până la 100 g de miere. Dar alte dulciuri din dieta in acest moment mai bine elimină. În tratamentul bolilor de stomac miere efect este deja simţită şi în 7-10 zile, dar avem nevoie de continuarea tratamentului timp de două luni. Repetaţi sunt cele mai bune cursuri in fiecare primavara si toamna.

rezultate excelente în tratamentul ulcerului gastric şi gastrită se poate realiza prin consumul de Euphorbia miere. Acesta este un tip destul de rare de miere de întuneric, consistenţă lichidă, bomboane cu putin timp. Are un gust distinctiv datorita continutului ridicat de iod. Dar fii atent! Acest tip de miere are un efect pronunţat de stimulare. Ia-o trebuie să fie strict în dimineaţa şi nu mai mult de o lingurita pe zi.

Ei bine potrivite pentru tratamentul bolilor de miere de dovleac stomac. Acest galben strălucitor varietate foarte groasă, care este de obicei tăiate, şi nu îmbuteliate, deoarece cristalizeaza foarte repede. Mierea de dovleac are un gust plăcut înceţoşată, dar a lua it numai în cazul în dovleci, cultivate în cantităţi industriale, ca un hectar întreg înflorire dovleci poate fi nu mai mult de 30 kg de miere.

Când ulcer gastric se recomandă, împreună cu miere ambrozie băutură. In timpul zilei, în orice moment, aveţi nevoie de ceva timp pentru a mesteca celule pergovye, precum şi resturile de ceară doar scuipat-o.

Hepatice şi biliare moduri

Consumul regulat de miere în holetsistopatiyah, hepatită infecţioasă, litiază biliară conduce la eliminarea a modificărilor patologice în celule hepatice, şi îmbunătăţeşte funcţia sa şi, în general, contribuie la normalizarea a ficatului şi căilor biliare. Foarte bine dizolva o lingurita de miere în 100 ml de suc de mere şi băuturi bea de 2-3 ori pe zi. Utile la ficat şi un amestec de miere si afine în proporţii egale. Ei trebuie sa manance 2-3 linguri dimineata pe stomacul gol sau seara cu ceai.

Cele mai eficiente în tratamentul ficatului şi a căilor biliare albăstrea, mentă, beloakatsievy şi miere hrisca.

Rinichi

Mierea este indispensabilă în tratamentul bolii renale, ca aproape nici contraindicat pentru aceste afectiuni proteine si sare, dar în acelaşi timp, bogata in minerale si vitamine.

proprietate puternic diuretic are o băutură de la bulion a crescut de solduri si miere.

rinichii Bun curat suc de ridiche cu miere. Ar trebui să fie utilizate pe 100-150 ml pe zi.

În urolitiază este recomandat să pregătească decoct de măceşe bedrentsa rădăcină. O sumă egală cu de ierburi si fructe de padure pentru a umple cu apă fierbinte şi se fierbeL 15 minute. Bea 100-150 ml de fiert sub formă de căldură, adăugând 1-2 lingurite de miere.

În boala renală cronică ar trebui să bea dintr-un munte de cenuşă cu suc de miere (un pahar de suc, o lingură de miere). Acceptaţi fonduri în sorbituri mici? ceaşcă de trei ori pe zi, fiert apa potabilă. Durata - 1 lună.

Cele mai eficiente în tratamentul de floarea-soarelui rinichi, albăstrea, trifoi şi coriandru hidromel datorită proprietăţilor sale diuretice.

Si inca o parte din proprietăţi medicinale de soiuri de miere hotel

Multe soiuri de miere sunt indispensabile în tratamentul bolilor respiratorii. Un bune proprietati expectorante au salcam, kleverovy şi mied muştar.

Pentru tratamentul tusei se pregătească bine suc de ridiche cu miere. Se spală o ridiche mare sau mediu negru. Din topuri se taie pentru a aprofunda şi locul de root pe o sticlă sau borcan. Pus într-o aprofundare a tăiat dintr-o linguriţă de miere. O ridiche cateva minute va asigura în mod activ suc. 1,5-2 oră se toarnă sucul rezultat în lingura, se bea şi apoi completaţi în adâncirea de miere. Utilizaţi aceeaşi rădăcină poate fi de mai multe ori până când se selectează suc. A doua zi, nu ar trebui să bea mai puţin de trei linguri de suc. Foarte bine, este un instrument pentru a ajuta copiii.

Pomerantseva miere are o aromă şi un gust delicios de citrice, bun pentru corzile vocale.

miere Linden, cu excepţia antipiretice, are proprietăţi bactericide încă puternică şi este folosit pentru tratamentul local al plăgilor purulente şi arsuri.

Diaghilev miere este deosebit de util femeilor, ea normalizeaza echilibrul de hormoni de sex feminin. El este bine utilizat în tratamentul de mastopathy următoarele metode. Trei linguri de sfecla rasă prime amestecat cu o lingura de miere, pus pe o frunză de varză şi aplicarea sigiliului.

miere Onagraceae este util pentru barbati, este utilizat pentru tratamentul adenomului de prostată. Coriandru miere creşte potenţa.

Este demn de menţionat faptul că toate varietăţile de miere sunt utile ca fondurile de vitamina alcoolizare. Mierea are un puternic antioxidant şi proprietăţi antibacteriene şi, prin urmare, indispensabil în regimul alimentar al locuitorilor din megacities de toate vârstele.

Nu subestimati proprietăţi de vindecare de miere. Chiar si o lingurita de produs chihlimbar pe zi, mâncat de tine, îmbunătăţeşte funcţia cardiacă, normalizarea tensiunii arteriale, imbunatateste somnul, apetitul, imbunatateste starea de spirit şi vitalitatea.Natalia Sidorova
chaskor.ru

Miercuri, 19 august 2009
Vizualizări: 4526

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
111
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
63
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
209
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
179