Live and Let vii. Pescuit doare!

/ Vizionări: 4334

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Рыба - чувствующее существо "Acum mă pot uita la tine cu calm, eu nu mănânc pentru familia ta!" - Vizionarea de peşti din acvariu, a declarat celebrul scriitor Franz Kafka, devenind un vegetarian.

Paul McCartney: "Într-o zi de mai mulţi ani în urmă, am fost de pescuit. Când m-am prins un peşte şi a început să se retragă, am realizat subit că uciderea ei. Ceva apasat in mine. Văzând cât de disperată de peşte suficient de gasping pentru aer, am realizat brusc că viaţa ei este, de asemenea, importante pentru ea ca propria mea viata pentru mine. "

Joaquin Phoenix: Am fost trei ani. Amintesc zi. Împreună cu familia mea am fost pescuit de pe o barca. Unul din peşte cu disperare convulsii, apoi a aruncat violent în partea din barca. Adevărul era evident: acesta este modul în care tratăm animalele care le mănâncă. pulsatorie creatură Live, care sa zbătut să reziste, a murit o moarte brutală. Am înţeles în mod clar acest lucru, precum şi fraţii şi surorile mele.

"Nu voi avea oricare dintre cei care i cunosc personal. Pentru mine să mănânc biban de mare ar fi ca să mănânce un cocker spaniol. Peşte este atât de blând, atât de curios. Ştii, de peşte sunt sensibili, au personalitate, au de suferit atunci când vătămată" . Acestea sunt cuvintele unuia dintre marin biologi lider celebru oceanograf Earl Sylvia (Sylvia Earle).

Argumentul că peştele nu simt durerea, foarte confortabil, dar lipsită de motiv.

"Am slyshuo adesea oameni care spun,

că, atunci când să se pensioneze, va fi de pescuit.

Ele nu vin în minte că, din cauza aceasta la prima

uite sportului inofensive creaturi nevinovate "

Isaac Bashevis Singer

Imaginaţi-vă că aţi vrut să rupt un pom, şi mâna brusc prins pe un cârlig de metal care sa tras agăţat pe de o parte, din mediul de aer într-un vid, unde nu pot respira ...

Aceasta este ceea ce trebuie să aibă de peşte, animale cu dezvoltat receptorii durerii-bine, atunci când un om de placere, de sport, i prindă pe cârlig.

Рыба - чувствующее существо Pescuit - un bun exemplu de modul în care oamenii sunt, uneori, nu se pot simţi durerea şi suferinţa altora. Potrivit lui Michael C. Shtoskofta de la Universitatea din Carolina de peşte pescarilor în diferite moduri provoca durere. Profesorul Frank Hurd, un microbiolog la Universitatea din Melbourne, de peste 10 ani studiind sensibilitatea de peşte la durere, a declarat: "Argumentul că peştii nu simt durerea, foarte confortabil.

Pestii rănit de una sau mai multe cârlige şi târât naturale din habitatul lor. Nu este astfel un sport bun, nu-i asa?

Ştiaţi că?

1 Pentru cele de peşte, care a fost prins pe un cârlig si apoi re-lansat, au existat leziuni interne grave. Ei au suferit foarte mult din cauza stresului si epuizare, care le-au suferit, fiind pe cârlig. Departamentul de Wildlife Oklahoma a constatat că 43% din peşte, a vizitat pe cârlig, şi apoi distribuit în apă, mor încă. Dar chiar şi cei care supravietuiesc de peşte să fie suferă de teste inutile cu experienţă - acest lucru este tortură fizică şi stres.

2 Pescuit afecta nu numai de peşte. În fiecare an, a pierdut şi aruncat cârlige de pescuit monofilament şi mutila şi ucide multe păsări şi mamifere. Revista "Scientific American", spune că animalele sunt deseori confundate şi muri doar o linie de pescuit.

3 trăieşti fără violenţă şi crimă. În loc de ucidere de peşte, du-te drumetii,plimbare pe un caiac, pasăre ceas, scufundări, citind cărţi despre natură.

***

Pe de alte creaturi mare - balene, delfini, foci, homari, broaste testoase, etc:

Locuitorii din mare. Un alt vieţii marine s-au descurcat mai bine decât de peşte: balene şi delfini sunt sacrificate pentru carne, aripioarele de rechin sunt tăiate pentru specialităţile restaurant, şi aruncaţi în direct la mare - să moară în agonie (rechin - de peşte, de asemenea, dar nu toată lumea ştie despre el); broaşte ţestoase tranşate în viaţă, în viaţă languste fierte, creveţi, homar, puilor de focă cu cruzime sacrificate pentru blană, delfini, balene, foci, broaste testoase si alte animale sunt capturate în închisoare a grădinilor zoologice şi dolphinariums, în cazul în care scutirea pentru ei de la chinul de zi cu zi este numai moartea.

Canal 1 , 2