ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Magic Mountain — Hotel La Montaña Magica în Chile
 

Acest minunat hotel rustic este situat în provincia Valdivia, foarte aproape de hotarul cu Argentina. Situat în rezervaţia națională Huilo, este cel mai neobișnuit hotel din toată America de Sud. 

 

Отель La Montana Magica

 

Hotelul seamănă cu o mica insulă din "Orientul Mijlociu", și unii dintre oaspeţii săi se aşteaptă că proprietarii vor fi hobbiții. Cu toate acestea clădirea nu este un basm. Lodge Montaña Magica atrage şi aventurierii și cei care caută pacea. În apropierea reşedinţei turistice vuieşte cascada care se combină armonios cu alte sunete ale naturii. Lodge este construit în întregime din specii de copaci indigeni, nouă camere confortabile magnifice sunt decorate în stilul cald „montan”. În afară de aceste numere, Lodge oferă, de asemenea, 10 cabane rustice din lemn.

 

Отель La Montana Magica

 

O echipă de profesionişti are grijă de clienţi, acordând o atenție la cele mai mici detalii. În restaurantul confortabil se servesc bucate proaspete locale și cele mai bune vinuri chiliene. Un bar cu o atmosferă ca acasă este dotat cu echipament audio - vizual și oferă o oportunitate de a vă relaxa după o zi de aventuri. Clienţilor le sunt propuse băi cu apă caldă, căzile fiind fabricate din lemn masiv al arborilor nativi. Aici vă puteți petrece timpul, savurând o băutură magnifică Pisco Sour.

 

Отель La Montana Magica

 

Văile din jur, pantele montane, vulcanii și pădurile tropicale ploioase din Valdivia reprezintă un ecosistem remarcabil de intact în care vieţuieşte o mare varietate de animale și păsări sălbatice. Apele virgine din râuri și lacuri fac Rezervaţia Naţională Huilo - Huilo atractivă pentru cei care doresc să cunoască natura sălbatică. În Lodge Montaña Mágica puteți face cunoștință cu una dintre cele mai interesante comori ascunse ale Districtului Lacurilor din Chile. Lodge este foarte convenabil pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea Districtului Chilian şi cel Argentian, situat în apropiere. Puteţi ajunge la destinaţie cu maşina sau feribotul pe lacul Pirihueico.

 

Отель La Montana Magica

 

 

Una dintre cele mai importante atracții turistice ale Rezervaţiei Huilo - Huilo este vulcanul Choshuenko ( altitudinea 2415 m ), pe versanții căruia schiorii cu experienţă pot face schi și snowboarding pe tot parcursul anului. Aici nu veți găsi un centru de schi în sensul tradițional cu teleschiuri și pîrtii pentru schiat. Pentru cei care nu sunt interesați de schi zona oferă o gamă largă de alte activități, cum ar fi rafting și pescuitul peștilor zburători, călărie, marşuri pietonale, ciclism în munți sau kanopi tur. Și după o zi plină de preocupări active în aer liber, oaspeții pot face o baie relaxantă în gheizerile din apropierea vulcanului.

Salvarea naturii sălbatice

Datorită ecosistemului intact rezervaţia Huilo - Huilo oferă adăpost pentru o mare varietate de animale și păsări sălbatice. Aici funcţionează o serie de proiecte pentru conservarea faunei sălbatice, cum ar fi Laguna de Los Patos ( iaz pentru raţe), implementat pentru a proteja speciile de rațe sălbatice pe cale de dispariție. Printre alți rezidenți celebri ai rezervaţiei sunt porcii sălbatici, pumele şi cuguarii.

 

 

Autor: Margareta Turco
Milavia International
www.milaviainter.com

 

 

Sursa: milaviainter.com

 

Sâmbătă, 14 septembrie 2013
Vizualizări: 4718

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
10
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
42
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
63
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
177