ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mai devreme de pe Pamant nu a fost de varaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cercetatorii spun austriac Pământului climatice, care este de aproximativ 19-20 mii de ani în urmă Pământul nu a fost în vara în prezent sensul său.

Apoi, în timpul verii, temperatura a fost mult mai mic şi în mare măsură instabilă. Botez Huber, cercetător la Universitatea din limnogologicheskogo austriac Academiei de Ştiinţe, a declarat că astfel de constatări din grupul lor au venit prin analiza rămâne de alge şi polen în sedimentele lacului Lange în Austria.

Acum climatice din această regiune este destul de stabil, dar aproximativ 20 000 de ani în urmă nu au aproape nici un "reale" de vară, şi fluctuaţiile de temperatură săptămânal de 8-10 grade sau mai mult au fost norma. Cercetatorii au observat ca aceste fluctuaţii - aceasta este nimic, dar ca efectele ultimei Ice Age incheiat aproximativ 20.000 de ani în urmă, după care planeta rapid încep să dezgheţ.

Cu toate acestea, aproximativ 17 000 de ani temperatura de pe planeta, din nou, a scăzut semnificativ în această perioadă şi a durat pentru 2500 de ani, după care căldura din nou început să se întoarcă. "În timp ce în Lange temperatura medie vara lacul nu a fost stabil.. În cele mai calde momente ale apei temperatura a crescut de la 18 de grade Celsius, şi, în medie a fost de aproximativ 10 grade Există toate premisele să spun că temperatura atmosferică este variat, de asemenea, dramatic "- a spus el.

Oamenii de ştiinţă spun că schimbările climatice au un impact direct asupra plantelor, arbuşti şi ierburi. Alge prefera apa rece, în timp ce abundenta de copaci - un semn sigur de climat mai cald. Aceste date, cum ar fi inele de copac păstrează datele asupra climei. După examinarea în partea de jos şi depozite okolodonnye pot spune multe despre temperatura, a remarcat în acest timp, a scris cibernetice. oamenii de ştiinţă austrieci au colectat mostre de roci sedimentare la adâncimi mai mari de 4,5 metri sub fundul lacului. Această adâncime corespunde aproximativ la vârsta de 15-20 de mii de ani.


Sursa mignews.com

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 26 septembrie 2009 14:08
Vizualizări: 2236

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
35
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5818
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38254
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7014