ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Man — este ceea ce el mănâncă.



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Eu propun astăzi să-şi rezolve ceea ce mâncăm. Mai precis în aceste, aparent nesemnificative aditivii alimentari mici, că, în toate tehnologiile sunt utilizate pentru a hranei pentru animale în "producţia" de alimente.

După cum ştiţi, importantă în orice producţia industrială - este un profit. Pentru producerea ei se deschide şi se dictează toate acţiunile ulterioare. veniturilor şi reducerea costurilor Creşterea de materii prime, de producţie, transport şi depozitare. Există chiar şi un popor special, şi instituţii întregi au fost că retragerea acestor substanţe chimice, în timp ce adăugând că produsele alimentare nu se strica mai mult, arata mai bine, are un miros placut, gust, textură - вобщем mai multe comercializabilă. Este posibil să folosească materii prime de calitate scăzută, produse naturale pot fi înlocuite de sintetic, deoarece cumpărătorul încă nu a observat.

Încă o dată vreau să reţineţi că acest lucru nu este unele cazuri izolate şi nu duşmani, este - o stiinta speciala si profesie - Tehnologia produselor alimentare.

De exemplu, site-ul unei firme, care este specializata in furnizarea de echipamente pentru magazine alimentare şi de-a lungul drumului de vânzare astfel de aditivi, există o listă de 19 de legume "gust", 8 - lapte, 12 - carne, 35 - de peşte, 13 - picant, 68 - ambele fructe şi mai mult. Aceasta este - compuşi de sinteză. Apoi, urmaţi de ordinul a 40 "extrase" (extras - o substanţă extrasă din plante sau ţesuturi de origine animală cu un solvent şi apoi condensat prin evaporare, extracţie). De mai jos - hydrocolloids: agenţi de îngroşare, agent de coagulare, stabilizatori şi emulgatori. Mai multe de mai jos - conservanţi, amidon, acizi, concentrate, vopsele, fosfati, praf de copt, îndulcitori. Un grup separat sunt "produse din soia": izolate, concentrate, făină. - Condimente următoare şi droguri, îmbogăţindu-produse cu calciu. Ei bine, coroana creaţiei - potenţiator de aromă, MSG. Mai mult de 450 de titluri! Site-ul este descris, de asemenea, tehnologie pentru care, cu utilizarea acestor produse minunate, puteţi face un produs alimentar de afaceri foarte bun.


alimente Este fructe de oameni de afaceri sunt acum mănâncă cea mai mare parte. Toate mezeluri, produse lactate, brânză, prăjituri întregi şi toate semi-literalmente infestate cu aceste produse chimice. Mai mult decât atât, chiar şi astfel de produse aparent inviolabile cum ar fi legume proaspete si fructe, produse pe scară industrială, generos presărate cu chimice agenţilor externi. De exemplu, fructe, legume tratate pentru a stimula creşterea economică şi de a creşte durata de viaţă a hormoni si antibiotice. Cu toate acestea, este clar că în cazul în care produsul este prelucrat substanţă care afectează în mod negativ bacteriilor si a altor microorganisme, atunci propria noastră, mai multe organisme prestaţia pe care o va aduce. Să nu mai vorbim emulsii speciale folosite ca acoperire pentru depozitare mai mare de fructe, pentru care mere şi pere sunt "ceara". În plus, a solului, epuizate în mod constant introduse de îngrăşăminte chimice, să crească "gol" fructe şi legume, cu conţinut scăzut de foarte de vitamine, minerale şi oligoelemente, aceste produse conţin calorii numai si fibre.

Posibil Singura cale de ieşire din această situaţie am vedea un independent, cu mîinile în creştere legume, fructe, pomuşoare şi plante aromatice. Numai crescut de a iubi pentru a închide produselor persoane vor fi cele mai utile. Şi nu este doar faptul că, în creştere pentru el şi familia lui a plantelor, oamenii nu îşi va continua de profit, dar în primul rând pentru a avea grijă de beneficiile produsului obţinut. beneficiază doar lumea din jur, oferindu-bunătatea întregul spaţiu şi bunătate, ca răspuns la nu primească mai puţin. Ca cântat în cântec de copii - "Share zâmbetul tău, şi ea a zis nu ai fi venit o dată pe spate"


Elena Kulchenko
Sursa Skazka.nsk.ru

Joi, 14 iunie 2007
Vizualizări: 3935

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
75
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
238
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379