ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mananca simplu — va trăi la o sută de ani. Rusă eco-dieta.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Catering - unul dintre populare subiecte de astăzi. Cineva de pe acest bine-a câştigat, oferind lor "unic"-caloric scăzut dieta, spune la oamenii de secrete şi de mare pentru o grămadă de bani de care au nevoie să mănânce şi ce nu. În general, dieta scazuta in calorii - aceasta este o astfel de dieta, în cazul în care numărul de calorii consumate pe zi nu este mai puţin de 1500 calorii pentru femei, si 2200 - pentru bărbaţi. Nu pot fi toate! Dar, în aceste cifre. Pentru a facilita calculele a fost dezvoltat de calorii produse tabel. Printre celebru cu conţinut caloric scăzut diete cel mai distins, chineză, engleză dieta japoneza, ouă şi legume, dieta şi Larisa Dolina. Astăzi vă oferim dieta noastră. Sunaţi-l Rusă ecologice ". Nu trebuie să ataşaţi magnet pentru frigider o listă lungă de produse cu conţinut redus de calorii-şi menţine o constantă de numărare de calorii. Deoarece acest regim alimentar este foarte simplu: Simplu Mananca - ani trăiesc înainte de CTA!

Nu poate fi orice vrei cum vrei si cand vrei, DAR!

- Numai produsele care sunt cultivate pe terenurile lor natal proprii. Şi aproape de şedere, cu atât mai bine.
- Produse care au crescut oameni buni - vecinii satul următor, în conformitate cu normele agriculturii ecologice.
- Produse care te-au crescut în patria lor de către normele privind agricultura ecologică.
- Există aceste produse este de dorit, naturale, proaspete, intactă, cu atenţie de mestecat. "Cine este o lungă perioadă de timp de mestecat - locuieşte de mult timp." "Cum pozhuesh - astfel încât să trăiască."
- În mod ideal, o masă este un produs. Mai puţin lichide - cu atât mai bine.


Atât de mult pentru toate produsele cu conţinut caloric scăzut! Deşi un regim alimentar sănătos cu adevărat nu depinde de calorii. Nuci şi seminţe sunt mai ridicate ale energiei produse foarte, dar daca mananci in fiecare zi, o pumni câteva seminţe de floarea soarelui sau nuci şi, de preferinţă nu cu cajou brazilian si de pin, alune, nuci (în partea de sud a Rusiei, ele cresc), atunci nu veţi fi câştigat kilograme în plus, dar satura organismului şi substanţe nutritive valoroase, proteine (proteine esenţiale nu există), grăsimi legkousvaivaemymi. Dacă oamenii au urmat aceste reguli de bază ale nutriţiei, întrebări pierderea in greutate nu au grijă să - acestea ar putea avea asupra sublim şi frumos. Pesimiştii vor spune ca de obicei: "Orasul este foarte greu să găseşti astfel de produse, asa ca voi avea un cârnat de la un magazin din apropiere, pizza, şi legume de la supermarket." Da, în oraşul dificilă. Dar noi nu ne numim oras - un mediu acceptabil pentru om. Oraşului uşor otrăvitoare, "stricat" - din aer, de finisare de informaţii. Din acest motiv, astfel de lucruri ca Downshifting, permaculture, gestionarea terenurilor naturale, agricultura ecologică - sunt avânt în fiecare an. În fiecare an un număr tot mai mare de Ecovillage, case strămoşesc, slavonă şi alte comunităţi.

Olga Speranskaya - Şef al Programului privind securitatea produselor chimice, Eco-Accord, a recunoscut "un erou al mediului 2009.? In revista Time ofera acest sfat:" Crestere propriu legume Atâta timp cât aveţi pământ curat şi nu vii lângă un site care produce poluarea, aceasta este cea mai bună modalitate de a vă asigura că au fără alimente de poluare. " - Olga Speranskaya ... Asta este de a spune: "se cultivă legume pentru tine ... aceasta este cea mai bună modalitate de a obţine alimente curate. "

Ce aceasta dieta rus? Da, pentru vârste atât de uşor să mănânci strămoşii noştri, şi a trăit la o sută de ani şi mai mult - sănătos şi fericit

Cu toate acestea, oraşul este încă posibil să se organizeze mai mult sau mai puţin sănătoase alimente. Există-numitele ferma pieţele Deci, nu există o societate de consum (de la Moscova că societatea de consum din Rusia a lucrătorilor (PORT) "Peregrine"), puteţi, pe langa satul de a cumpăra legume de la bunicile bune, în final, aceste bunicile sunt uneori se veni în oraş ne ofere produsele lor ecologice de 10 ori mai ieftin decât în Ekosupermarkete ".
dieta> Rusă ecologice vă permite să salvaţi nu numai sănătatea şi longevitatea, tineret si eleganta, dar, de asemenea, ne ajută să păstreze împreună ecologia planetei noastre. Deoarece:

- Te opresti achiziţionarea de produse nocive ale industriei alimentare cu E-suplimente - ele încetează să mai producă. de producţie mai puţin - mai puţine deşeuri.

- Ai opri importurile de cumpărare, deteriorarea delicatese şi rarităţi străine - redus la Natura în timpul transportului de mărfuri. În plus, vă va sprijini economia de start, lucrător noastre rurale.

- Te opresti sprijinirea ingineriei genetice, care are ca scop eliminarea nu soiuri de plante unice, precum şi distrugerea de o "clasă de organisme vii" - Man.

- Tu nu va mai folosi pungi de - ai prefera să cumpere produse en-gros în ambalajul său - cutii, saci, pungi de material textil. Veţi opri cumpere de pre-ambalate într-un ambalaj produs dăunător - cel puţin pentru deşeuri solide, va scadea, dar mai puţin. ambalarea Nociv încetează să producă în cele din urmă ca inutile. Nici o cerere - nu teză.

- Tu nu va mai sprijini agricultura intensivă, distruge pământul nostru mama, transformarea treptată a terenurilor fertile în deşert.

- Tu nu vor mai păstra efectivele de animale, pădurilor la nivel global distructiv, poluante apei şi a aerului, care să justifice crimele brutale. În plus, efectivele de animale este unul din principalele instrumente prin care a organizat problema foametei în lume.

Pentru dovezi pentru a merge departe nu vor - la amintim în primul Puşkin, şi apoi deschideţi Dal.

Amintiţi-vă că mănâncă Puşkin Balda - mare, ţăranul rus, care a fost mâncaţi de trei, şi a lucrat timp de şapte? Emmer! Ce este scris? Întrebaţi dacă sunt foarte surprins! Apropo, nu numai bocciu posedat marea forţă fizică, ci spirituală - el şi demon nu este teribil. Mare, Puşkin, în "Povestea Balde", ne-a lăsat o voinţă - cum să se ocupe cu cei care sunt distrugerea culturii noastre autohtone, în mod fraudulos ne transformă în sclavi, şi se mândreşte pe noi. Da, au nevoie pentru a face ceva doar trei clicuri ... Prima are deja ... În al doilea rând - a face tu, iar al treilea toţi suntem împreună. Prin modul în care, în momente de basm lui Puskin despre Balde a fost interzis de cenzură.

Acum deschideţi Dal, respectat şi zicători despre alimente, pentru a forma o părere despre modul în care strămoşii noştri înţelepţi aparţinut dieta, şi ceea ce au mancat (a se vedea coloana cu proverbe pe dreapta).

Tricomi - ridiche rasă, lomtiha - ridichi feliate. Apropo, cartofi care nu sunt strămoşii noştri au mâncat. Ei cu forţa introduse de Petru cel Mare, el a furat de la poporul nostru cinci mii ani de istorie. În primul rând de cartofi, chiar şi pe moarte, atunci organismul sa adaptat la ciudat, legume străin, iar noi suntem un pic mutant. Cu privire la pericolele de cartofi, mai mult fierte, scrie în continuare pledează de a manca sanatos, de exemplu, Malahov. Problema de cartofi moderne, care ocupă o proporţie crescândă din clasa modifirovannye genetic. Dar, în acelaşi Dahl citi: "mandragorele (de exemplu, cartofi) este un păcat"

Un loc de cinste în dieta de strămoşii noştri nu au luat cartofii şi nap. tricomi Repochka repochka lomtiha, repochka cu miere repochka cu unt, cu repochka repochka cvas acest lucru.

RUSĂ ECOLOGICE Dieta - mai uşor ca murdărie!


http://ecofriendly.ru/2009/12/24/esh-prosto-dozhivyosh-let-do-sta-russkaya-ekologichnaya-dieta/

Vineri, 08 ianuarie 2010
Vizualizări: 2865

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
72
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
238
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379