ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mândru Mare. Interviu cu Nick Perumov.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Science-fiction scriitor Nick Perumov: "Am considerat o forma buna, la nihilism în ceea ce priveşte propria lor ţară.. Nu Acest lucru nu există nicăieri în Occident tendinţa de a fi rupt. Scriitor trebuie să ia, uneori, cu privire la munca pe care ar trebui să facă analişti, jurnalişti, publicişti,

Nick Perumov - o personalitate legendara. El a fost primul în Rusia impietează asupra textului sacru pentru multi - "Stăpânul Inelelor. Nick a scris o continuare a cărţilor lui Tolkien - "Ring of" Darkness, dar încă bate realităţi poveste, astfel încât sensul epic sa schimbat radical. Pentru care a fost supus la admiratori anatema de fantezie clasic. Potrivit zvonurilor, Perumov încercat chiar să bată în uşă cu săbii de lemn. Deoarece Perumov - una dintre figurile principale ale non-ficţiune ştiinţifică interne. În luna martie, a lansat noua sa carte "Aliedora." Şi totuşi, scriitorul conceput schimba dramatic direcţia de creativitate. Şi pentru a scrie un trilogie patriotică, combinând în trucuri ei de fantezie si roman istoric. Privind modul în care sa născut ideea, Nick Perumov a spus la un rezultate ".

- Din moment ce se confruntă cu tolkienisty, multă apă curgea. Dezbaterea este fierbere?

- Şi cum! Recent, site-ul meu a fost un duel cu tolkienisty perumistov. În sortarea argumentele şi ¬ ¬ kontrargu Maine camarad. Dacă cincisprezece ani oamenii cheltuiesc mai târziu timp, pe ea, apoi cartea mea încă atinge unele coarde. Un confuz: Eu însumi sunt un om bătrân Tolkien foarte mult.

- Sunteţi acuzat că este că semnul egalităţii între drepturile de lumina si intuneric, confuz valorile lumii tolkienovskogo.

- ... Şi relativismul moral incriminatoare şi trădare. Se presupune că, chiar înainte de perestroika lui Gorbaciov, am prevăzut, abolirea cenzurii, toate numărate, şi pregătit să sară. În unele, dar aici am căzut, în ceea ce numai Satana sedus ... Dar e destul de diferite. Tolkienovskaya epic are o foarte accente politice clare. Această confruntare între Est şi Vest. Si cand oamenii mi-au prezentat în carte ca hoardele de Est, orci monstruos (Bad baieti tolkienovskogo "Stăpânul Inelelor" cu Sauron răufăcătorul principal în plumb. - "Rezultate"), trebuie să fie într-un fel responsabil.

- Împărăţia Domnului Negre Sauron ca imperiul sovietic a fost rău? Ideea lui Tolkien a fost atât de simple?

- Noi trebuie să facă foarte clar: nu contează cât de mult profesorul sau să scuze cu privire la lipsa de analogie, care se află la suprafaţă. Am vrut să arăt că, pentru fiecare partid are propriul adevăr sale, modul lor de viaţă. Scrie despre un sinistru Negre, Doamne, distruge orcii, dintii Tochal pe slab şi fragil de Vest - acest lucru ar fi plagiat. Tolkien subiect închis. După ce "Stăpânul Inelelor" cu el poate susţine numai.

- Având astfel un început ascutit, te-am trezit repede. Dar, după câţiva ani a plecat în Statele Unite. De ce?

- 98-m, science fiction, la o dată a căzut în fund. creştere de patru ori în dolari nu este permis să fie un scriitor profesionist. Acum, o situaţie similară, dar coada cainelui tăiat în părţi. Încet şi dureros. Mă tem de consecinţele unei noi crize pe piaţa ficţiune va fi chiar mai greu. La 98 de metri, cand a devenit neprofitabilă pentru a scrie cărţi, m-am întors la specialitatea lui - biologie moleculară. Sufla praful cu o diplomă şi a mers cu el la SUA. Imaginaţi-vă găsit repede de lucru: stiinta american a fost plin de bani şi locuri de muncă. Acum, aici ştiinţa este în criză, precum şi multe altele.

- De exemplu, o fantezie. Se pare ca "zero" colegii dumneavoastră sunt de lucru pe samopovtore. Aici se încadrează şi circulaţie sunt ...

- Vedeti, in 90, destul de mult deversate de la mese. Îţi aminteşti cum mulţi dintre noi, atunci provin de la? Golovachev, Lukyanenko, tâmplari, pescari, Loginov, Petukhov, ascultătoare robul tău ... Dacă încercaţi să tastaţi câteva zeci de nume. Dar acum sute de science-fiction, si mi se rupe de până interesul cititorului. ficţiune medie Tiraj cade şi, împreună, vor creşte. QSCATM, în 1998, cartea "Sabia de diamante, din lemn Sword" a apărut modeste la circulaţie timp 20.000. Copii ale mai recentă carte a mea - 200 000. Pentru ficţiune este foarte mult.

- O carte pe drum, altul în locul de muncă. Ti planul noi - linie tolkienovskoy continuat sau imperială?

- Prima povestire din aceasta serie, in colaborare cu Vera Kamshoy - "câmpul" Wolf's "- a fost publicată în cartea" cauza noastra este doar. " Acum, acesta va fi continuat. Cred că mulţi vor fi surprins. Am de gând să sintetizeze ficţiune şi alte genuri - istorice. Dar aceasta nu este o istorie alternativă. Vreau să echivala Bayonet stilou, trece la ceva nomu ¬ moderne şi Frank. Aici ne-am considerat o forma buna la nihilismul în ceea ce priveşte propria lor ţară. Acest lucru nu există nicăieri în Occident. Tendinţă trebuie să fie rupt. Scriitorul este uneori nevoită să ia cu privire la munca pe care ar trebui să facă analişti, jurnalişti şi publicişti. Dacă te plimbi în jurul Petersburg şi să citesc şi plăci, ştim câţi din Imperiul Rus, cea mai trăit oameni merituoşi. Oamenii de ştiinţă, poeţi, dansatori, marinari. Dar am judeca noi înşine bazat pe romanele, în cazul în care întrebarea este: Nu am o creatura tremurat sau au un certificat? Accentul nu este pus un om de acţiune, şi omul cine se îndoieşte, subliniază inutilitatea acesteia. Literatura noastră este extrem de speranţă.

- Este creat intelectualităţii, nu sunt admise la scris legilor şi a vedea placinta de stat, ci de la oamenii mutat departe. Poate de aceea?

- Aparent, da. Şi aici, acasă Tolkien a fost iritat printre parte educate ale societăţii şi oameni.

- Acolo nu a fost şi intelectualii erau intelectuali. În serviciul Majestăţii Sale ...

- Şi strat educat nu a lucrat pentru distrugerea statului. El a criticat de tip sovietic "unele neajunsuri", nu mai mult. Gândiţi-vă la Dickens. Noi simpatizăm cu Oliver Twist, dar nu există nici frustrare. Sau de a lua Swift, este considerat un mare satiric. El are toate moale, subtile, aluzii. Şi să compare cu maestrul Shchedrin noastre. Shchedrin confruntă cu excitarea fiziologice din descrierea mizerie. Mă consider un om din Rusia, şi eu sunt dezgustat. Pentru că ştiu că istoria noastră - acest lucru nu este istoria orasului Foolov. O mulţime de oameni, nu ştie istorie şi Shchedrin citit, cred: "Oh, ei bine, totul este clar bice. Bastoane şi rack, sclavie vârsta de-a lungul Mai mult, în această ţară nu este nimic.. Ei bine, sa distruga totul."

- "Povestea unui oraş" - este Karamzin "Istoria ..." vice-versa. Psevdoepos, перевертыш, parodie. Deci, acest lucru este conceput.

mulþumiri - ... Şi la doar astfel de Shchedrin în această ţară în octombrie 1917 cu privire la crezut bolşevici: Aha, în cele din urmă a venit la putere determinat oameni care ştiu ce să fac. Oamenii sunt obosit de merihlyundy.

- Cum popularitatea Cehov?

- Aceasta este bunica mea, aceeasi varsta ca secolului, absolvent de liceu clasic, nu a împărtăşit entuziasmul din jurul "Trei surori". Ea a făcut o grimasă dispreţuitoare: "Ce este -" La Moscova, Moscova ¬ Wu! "Ei bine, luat de pe un tren şi du-te." Ne-am aşezat şi sa dus la Moscova. Familia mea este de la Taganrog. Cu probleme şi dezavantaje, la fel ca toate familiile normale. Toate acestea nu ne împiedică să se bucure de o viaţă împlinită, muzica, pentru a pune în joc într-un home theater. Locul de muncă şi de a crea bogăţie sudul Rusiei. Este timpul să-şi recâştige încrederea, să se simtă la sol sub picioare. Si apoi, pentru că ne spun chiar cuvântul "rus" indecente totală, doar "cetăţean rus". Unde altundeva este posibil acest lucru? În nici o altă ţară.

- Şi ce despre Tolkien? Există întregi International. Commonwealth-a Elfi, oameni şi hobbiţi.

- Pentru că vremurile preistorice, tribale sistem. Dar el a încercat să creeze o mitologie a acesteia pentru Anglia. El a fost supărat că germanii au "¬ Beo Wulf, o saga scandinave, este" Cântecul lui Roland în limba franceză. Şi Anglia nu. În cazul în care sunt radacinile, unde tradiţia? Am avea, slavă Domnului, nu este timp pentru a-mi amintesc. Aş dori să-model tara noastra si oameni in situatii din trecut, dar destul de real.

- Asta este un jocfurculiţe istorice?

- Inclusiv. Furculiţă primul - acest lucru este posibil, o victorie de Tver într-un litigiu cu Moscova. principiul moral pe principiul raţional, pragmatic, în cazul în care scopul scuză mijloacele. Nu va fi loc de Tverin Tver. Riazan Riazan loc ... ultimul volum - este secolul al XIX-lea, invazia lui Napoleon. strat nostru educat cu care se confruntă cu viaţa de apoi lucioase ale Europei. Vă mulţumim pentru o educaţie francez sa întâmplat este disperat de dragoste, dragoste fără reciprocitate: Oh, Europa! ..

- "La Paris" de la Paris! "?

- Ei bine, da. Şi această moştenire vor cădea jos ca balon de plumb. Limba de elita a rămas francez. Chiar şi tratate militare care le-am scris în limba franceză. În timp ce Germania şi Marea Britanie au trecut printr-o afirmare agresivă a naţionale. Argumentat: noi - mai bine decât oricine. Francez a renunţat la monarhie, decapitat regele lor, umplut cu sânge de jumătate din ţară, dar ei înşişi set foarte mare. British cucerit India, Irlanda, şi s-au considerat chiar abruptă. Toate problemele naţionale au fost eliminate. Axat pe virtuţi. Prin urmare, gradul şi fişierul dorit, şi ar putea topuri. Deci, poate că e timpul ne oprim să gândească şi să scrie despre ceea ce suntem de rău şi greşit?

itogi.ru

Vineri, 03 aprilie 2009
Vizualizări: 1704

Citiţi de asemenea

Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
47
Compania rusă Drive Electro a proiectat pentru rețeaua comercială "Magnet" un camion electric.Acum, camionul electric MO...
37
ONU a aprobat miercuri una dintre cele mai importante schimbări din ultimele decenii ale politicii sale privind droguril...
142
Compania Sanabul a fabricat primele din lume mănuși de piele din cactus.Potrivit companiei, materialul produs pe bază de...
95