ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Marea Tartary?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


... Suntem implementarea o hartă în 1754 ", adică Carte de l'Asie". După ce toate vastul teritoriu al Imperiului Rus - până la Oceanul Pacific, inclusiv Mongolia, Orientul Îndepărtat, etc - este o inscripţie cu litere mari: GRANDE TARTARIE, care este Marea Tartary. Şi dacă ne amintim că cuvântul tradus străini MARE, uneori, ca MEGALION = Mongolia, si sa-mongol tătari. Deci, înapoi în secolul al optsprezecelea, Imperiul Rus a fost numit ca mongol-tătarii.

Cum poate fi aceasta? După istoria Romanov ne asigură că "jugul mongol-tătară" din Rusia a fost mult timp disparut - cel putin 300 de ani înainte de crearea această hartă. De ce, nu trei sute ani nu este suficient, extratereştrii uita "tataro-mongol" este numele de Rusia?

Nu exista mistere aici. Doar "Imperiul Mongol-tătară - aka cel Mare Imperiul Rus în perioada pre-Romanov - a existat de mai multe secole, până la acapararea puterii de către Romanov, care este, până la începutul secolului al XVII-lea. ... Romanov au creat o poveste politică despre "rau-mongol tătari, în vremuri străvechi, înrobit Rusia". Şi ruse vechi cuvânt "hoardă" = armata a devenit un stilou, cazarea şi masa istorici Romanov aproape un blestem.

Dar numele celebru Mare, care este, "Mongol" ruso-tătară imperiu încă are un timp de întinsă peste ţară. La urma urmei, toată lumea ştia câteva secole ţara noastră exact în conformitate cu prezentul titlu care pare mare.

hartăIată o altă hartă a secolului al XVIII-lea - "L'Asie dresse sur les observaţii de l'Academie Royale des Sciences et quelques Autres, et Sur les Memoires plus recens les. Amsterdam. Chez R. & J. Ottens ". Anul exact de elaborare a acestuia, din păcate, nu se specifică.

La vest de pe Volga vedem Moscovei european "- Europeane Moscovie. Gigantice pe întreg teritoriul Imperiului Rus de la est de Volga marcat - cu litere mari! - Cum GRANDE TARTARIE, care este cel Mare = "mongole" Tatar. Este remarcabil faptul că în cadrul Tartarie Grande enumerate MOSCOVA tătari. Aceasta vasta regiune - Tartarie Moscovite, - pe teritoriul a mai mult de multe ţări din Europa de Vest - care acoperă o mare parte din Siberia.

De altfel, pe teritoriul Imperiului Rus = Grande Tartarie vom vedea mult mai multe "zone Tatar: Independent Tartary - Tartarie Independante, Chineză Tartary - Tartarie Chinoise, Tartary despre Tibet, Tartary Malaezia - Crimeea, în sudul şi estul Ucrainei.

hartăO hartă produs la Paris în 1670.
Potrivit harta Marii Tartary incluse nu numai în Imperiul Rus, în sensul modern al cuvântului, dar, de asemenea, China şi India. Harta este interesant pentru că în ea sunt mai multe variante de geografice aceleaşi nume. ... Sunt sinonime, se dovedeşte, aceste denumiri: MOAL, MONGAL, Magog. Pe teritoriul Indiei moderne, vom vedea Mogol INDE. "

hartă


Harta Rusă din Asia în 1737

hartă


Tartary - Guillaume Publicarea de Lisle. 1707-1709 de ani.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 24 decembrie 2008 8:11
Vizualizări: 6309

Citiţi de asemenea

În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
347
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
532
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
502
Am ascultat cîndva o înregistrare audio a unui sunet la 911, în America. A sunat un bărbat. Dintr-un avion care se prăbu...
352