ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Materiale de construcții ecologice: cărămida de lemn
 

În construcții moderne astfel de factori cum ar fi materiale ecologice joacă un rol important.

Deja cunoaștem că lemnul și lutul sunt dintre cele mai bune materiale de construcții, iar ce ați auzit despre cărămizi din lemn?

Ce este o astfel de cărămidă? Un mic bloc standard de lemn dotat de elemente de fixare high-tech datorită cărora peretele montat din cărămizi din lemn va servi o lungă perioadă de timp. Datorită prelucrării foarte amănunțite a tuturor părților de cărămidă, nu veți avea nevoie la așezarea cărămizilor de garnitura de etanșare suplimentară și obturatoare din material plastic care sunt de obicei toxice.

Экологичные строительные материалы: деревянный кирпич

 

Cărămida de lemn este fabricată din copaci de specii rășinoase de înaltă calitate, cum ar fi zada, pin, molid și cedru. Dimensiunile standarde ale acestei cărămizi sunt 650x190x60 mm.

Casa construită din cărămizi de lemn uscate nu are nevoie de timp pentru contracție care, la rândul său, poate duce la deformarea pereților.

Al doilea avantaj, pereții nu au nevoie de finisare suplimentare, puteți instala imediat uși, ferestre si scări.

Al treilea avantaj al acestei tehnologii, nu aveți nevoie să închiriați echipamente mari și nu trebuie să cheltuiți bani pentru materiale de etanșare suplimentare, garnituri, ipsos și clei, ceea ce reduce considerabil costul construcției, precum și îmbunătățește partea ecologică.

Acest material de construcții ecologic a fost dezvoltat și patentat de către inovatorii ruși. Cu toate acestea există opinii, care avertizează împotriva utilizării acestui material într-o climă continentală. Dar în construcția caselor de vară suburbane acest material este optim. Cărămida din lemn permite să construiți ușor și rapid  orice structuri pe un teren de dacea: case de grădină, garduri, paturi de flori etajate, etc.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 18 aprilie 2014 14:11
Vizualizări: 6615

Citiţi de asemenea

Locuitorii din Soroca spun că şi-ar dori ca Nistrul să fie mai curat, iar oamenilor să le pese mai mult de mediul ambian...
46
Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
374
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
345
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
317