ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Medic cardiolog: Grîul modern este o otravă lentă!

Potrivit cardiologului William Davis, care a scris o carte despre una dintre cea mai populară cereală din lume, grîul modern este "o otravă cronică ideală".

Davis spune că grîul pe care îl mâncăm acum nu mai este același grîu ca pe vremea bunicilor noastre. "Aceasta este o plantă înaltă de 18 inch, creată prin cercetări genetice în anii 60 și 70 ai secolului trecut", a declarat el în emisiunea CBS This Morning.

"Această plantă conține multe lucruri despre care nimeni nu-ți spune. De exemplu, ea conține o nouă proteină numită gliadin. Nu este gluten.

Vorbesc acum, adresîndu-mă nu doar celor care au intoleranță la glutenul de grîu și boala celiacă.

Spun asta tuturor, deoarece toata lumea este supus proteinei gliadin, deoarece este un opiaceu. El fac leaga de receptorii de opiacee din creier și vă stimulează apetitul".

La întrebarea dacă producția agricolă poate reveni la cerealele produse mai devreme, Davis a spus că acest lucru este posibil, dar că nu este fezabil din punct de vedere economic, deoarece acel grîu produce mai puțin boabe.

Cu toate acestea, potrivit lui Davis, a început mișcarea de incetare a folosirii grîului, în rezultat oamenii au pierdut esențial în greutate.

"Dacă trei oameni pierd cîteva kilograme, este minunat", spune el.

"Dar vedem cum sute de mii de oameni pierd 15, 40, 70 kilograme.

Diabeticii înceteaza să mai fie diabetici;

Cei care suferă de artrită se simt mai bine.

Oamenii nu mai au picioare umflate, reflux acidic, sindrom al intestinului iritabil, depresie și așa mai departe. "

Pentru a evita aceste produse care conțin grîu, Davis ne sfătuiește să mîncăm "mîncare adevărată" - avocado, măsline, ulei de măsline, legume.

"Dar numai nu cereale. Cînd spun cereale, mă refer la grîu, pentru că peste 90% din cereale întregi sînt grîu și nu, spre exemplu, orz sau in".

Dr. Davis afirmă că toate alternativele de înlocuire a produselor din cereale măcinate cu produse din cereale integrale, care se presupune că sînt bune pentru sănătate, sînt precum ai înlocui țigaretele fără filtru cu țigarete cu filtru și convingerea că acestea sînt bune pentru sănătate.

Aceasta este logica alimentării, care este eronată.

Ce-ar fi dacă ridicăm puțin mizele și spunem: haideți să eliminăm toate cerealele moderne, ce s-ar întîmpla atunci?

Atunci vom vedea nu numai o îmbunătățire a sănătății, ci și o transformare a asistenței medicale.

Duminică, 17 februarie 2019
Vizualizări: 1018

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
315
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
138
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
191
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
107