Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/leka/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Medicamente din copac şi paturi necesită, de asemenea privi înapoi
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Medicamente din copac şi paturi necesită, de asemenea privi înapoiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Substanţe antibacteriene în fructe, legume, plante aromatice sunt adesea în măsură să înlocuiască cu succes medicamente scumpe, dar naturale "droguri" au contraindicaţii lor.

Usturoi

Pentru a preveni procesele de fermentaţie şi în putrefactive intestinale adăuga la salate, peşte şi preparate din carne, un căţel de usturoi tocat fin.

Contraindicaţii: Nu se utilizează în cazul în care ulcerul peptic, gastrite si boli inflamatorii ale rinichilor.

Ceapă

Când colita cu constipaţie, hemoroizi ia în consultare cu medicul făcut proaspăt suc de ceapa si 1 lingurita de 3-4 ori pe zi înainte de mese.

Contraindicaţii: ceapa proaspete si supa de ceapa nu este recomandat pentru ulcer peptic, nefrită şi pancreatită.

Mere

Pentru renovare a tractului gastro-intestinal (GIT) pentru a mânca în fiecare zi pentru unul de mere, compot mere bea. Când mere coapte boli gastro-intestinal fără păstaie de seminţe.

Contraindicaţii: mere acrisoare pot complica cursul de ulcer peptic, gastrita si procesele inflamatorii în pancreas.

Sfeclă

Un cocktail de preparate proaspăt sfeclă roşie, mere şi suc de morcovi vindecă de stomac şi stimulează glandele digestiv.

Contraindicaţii: preparate din sfecla trebuie administrate cu precauţie la dieta de la diabet zaharat.

Ridiche

prime acru cremă de hrean rasă sau ulei de floarea soarelui promovează reabilitarea gastro-intestinale şi redechny suc de vindecare a rănilor şi ulcerelor.

Contraindicaţii: Nu utilizaţi pentru bolile de stomac, intestin subţire, pancreas, rinichi şi sistemul cardiovascular.

Varză

Proaspăt preparat din suc de varza ajuta la vindecarea ulcerului gastric, boli de ficat şi colon. Pacienţii cu diabet zaharat trebuie suc de varză acră, bogat în acid lactic.

Efecte adverse: doza de suc este definit în consultare cu medicul.

Merişor

activitatea antibacteriană au unt, sucuri, jeleuri şi gemuri de merişoare de munte, precum şi frunzele de ceai din aceasta planta.

Contraindicaţii: conţinute în acid benzoic de afine nu este recomandat pentru boli ale rinichilor (nefrită).

Afine

Dacă aveţi diaree de a bea un amestec de frunze fierte şi bace: 2 linguri. Brew lingura de 2 cesti de apa fierbinte, se fierbe 10 minute pe foc mic, bea o jumatate de pahar de 4 ori pe zi. Pe răni purulente impune lotiuni de suc de afine proaspete.

Contraindicaţii: acid benzoic în cranberries au un efect negativ asupra rinichilor.

Morcovi

Morcov ras se aplica pe zonele inflamate ale pielii, arsuri, răni purulente.

Nici contraindicaţii.

Pavel Sidorov
http://www.pravda.ru
Miercuri, 12 septembrie 2007
Vizualizări: 3356

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
109
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
78
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
81
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
133