ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Medicamente sufoci doar boala, dar nu elimina cauzele rădăcinăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Dr. Anatoli Volkov - fondator al metodei de curăţare celebru corpului, proprietarul proprii "Dr. Volkov lui Clinica". El a dezvoltat un sistem de putere bazat pe intoleranţei alimentare individuale.

În 2004, metoda de Dr. Volkov a fost recomandat de către Ministerul Sănătăţii din Rusia la cererea practice.

Anatoli Volkov a spus că o intoleranţă alimentară, care este pragul de sete a corpului şi de ce sentimentul este mai important decât rezultatele testului.

- Spune-mi cum ai ajuns ideea de a crea o metodă bazată pe intoleranţa alimentară?

- Din 1979, am lucrat pe ambulanta, asistent în primul rând, apoi ca un medic pediatru. În 1981 am avut ideea de a încerca să salveze copiii de la probleme ale pielii, iar acest lucru a fost o încercare de a determina ce mănâncă mamele, şi că acest lucru nu este adecvat pentru copii şi poate provoca reacţii alergice indirecte. S-au moduri diferite de a - "Food Flip": atunci când o persoană mancat alimente de câteva luni de la o listă, apoi de la celălalt şi aşa mai departe, şi a lucrat deja. În 1991 a apărut primul proces legate de sânge. Totul este treptat, în curs de dezvoltare. Câţiva ani mai târziu, in 1993, am plecat de la locul de muncă de ambulanţă şi a început să ia primul pacienţilor săi, în primul rând acasă, apoi în 2002 a deschis propria clinica sa."Dieta de praprapradedov nostru a inclus o mare cantitate de legume şi fructe. Astazi, oamenii se restrâng un set minim de produse. Am consuma o multime de zahăr, concentrate, devine frecvent fast-food. Alimentele pe care le alege, de multe ori ne face rău şi de imbatranire prematura, organismul intră într-o stare de stres. Fără îndoială, strămoşii noştri au mâncat mai bine "- Oz Garcia a scris în cartea sa" High Tech Sănătate.- Cum de a identifica într-un stadiu incipient, fără a merge la medic că sănătatea dumneavoastră este ceva în neregulă?

- Din experienţa mea, cei mai mulţi oameni în cuvântul "sănătate" înţeleagă teste normale. Şi trebuie să proprii organismului nu au nicio legătură, este numai jucării statistice. Analiză - o descriere statistic al procesului de puncte neliniare că este lipsită de sens. În organism există un mod absolut minunat pentru a determina nivelul de sănătate - Sănătate. Şi aceasta este singura cale de indicatorul de încredere. Nimic altceva nu poate fi o alternativă.

- Ce este intoleranţe alimentare periculoase?
- Intoleranţa alimentară este treptat distruge potenţialul uman, se construieşte treptat. Ea nu poate fi confundat cu alergiile alimentare, ceea ce face el însuşi cunoscut perioade, de exemplu, sub formă de urticarie. Asta e, atunci când, figurat vorbind, de oportunităţi va fi de 20%, orice stimul care cauzează o reacţie mai mult acest număr va fi pentru tine la alergeni. O 80% "mananca" acele produse pe care aţi intoleranţă individuală.

- Cum intoleranţe alimentare pot să apară?
- Cum doriti, este o chestiune de constituţionale drepturilor individuale şi de alte circumstanţe. Dar, în orice caz, intoleranţa va manifesta mereu prin excreţie renală: deoarece este supraîncărcat cu sânge. Unii au tiroidieni poate acţiona în sus, altele vor creşte de zahar din sange, poate fi diabetul zaharat, guta sau, un al treilea poate fi hipertensiune - este tot o chestiune de reacţii individuale. Lupte cu astfel de reacţii inutilă, este necesar să se stabilească, de laPentru care au, iar apoi organismul lor pur şi simplu "a opri" mine şi de toate.

- Există încă sistemul de alimentare, dezvoltat de Dr. D'Adamo pentru grupele sanguine patru, care credeţi despre asta?
- În mod similar, puteţi dezvolta o pantofi alimentare de dimensiuni sau în urechi formular. Motive pentru acest sistem de putere greşit. Poate nu toti oamenii împărţite în patru grupuri.

- Cine este sa te sune cel mai mult: sexul, vârsta?
- Nu aloce câteva tendinţe generale, printre pacienţii trataţi sunt oameni foarte diferite.

- Printre ele se numara celebritati?
- Nu pot apela numai cei care au un feedback pe site-ul clinici - Galina Volchek, cineva, director de Kirill Serebrennikov, Michael Guzman (director adjunct prima Itar-Tass), Andrei Makarov (vice-preşedinte al Dumei de Stat Comisiei pentru Buget şi Impozite).

- Pentru o dieta sanatoasa este necesar să se utilizeze prietenos produse ecologice?
- Produse ecologice - da, este o componentă importantă a produselor alimentare propriu-zise.

- Dar de la Moscova (şi nu numai) prietenos produse ecologice nu sunt vândute peste tot ...
- Există magazine speciale (inclusiv magazinele online), unde puteţi găsi mâncare bună, fără aditivi. Dar aici trebuie să ne stipula că, dacă antreprenorii destinate iniţial de afaceri în cazul în care există alimentare ca un mijloc de a face un profit, este o abordare gresita, care doar se "produs neterminate". Este mai bine atunci când se concentrează pe producţia de alimente corespunzătoare, în acelaşi timp, poate exista o afacere.

- Uşor de produse ecologice este de obicei mult mai scumpe ...
- Aceasta este o condiţie esenţială. Totuşi, în ciuda asta. Să luăm, de exemplu, Tambov, cartofi şi cartofi din Ţările de Jos - care va fi mai scump? Olandeză, cu substanţe chimice şi alte imoralitate. Un curat - Tambov, este mult mai ieftin.

- Tot ce trebuie să am în fiecare zi, bea trei litri de apă pe zi?
- Desigur. Trei - trei un litru şi jumătate - cel puţin.

- Şi dacă o persoană nu simt sete?
- În organism există un prag de aşa-numita de sete. Toate că, înainte de el - corpul este încă mult pentru a bea: litru, două sau trei, el încă nu simt sete. Dar când el o dată a sărit peste pragul, el începe să ceară apă. Acum ai, să zicem, de băut trei litri de apă, aveţi o sete de nu este, şi atunci când primiţi un trei litri şi o jumătate din el apare brusc. Dar în timp ce urina devine ritmice şi normal, şi în urină este de înaltă calitate. Per deshidratare poate fi simţit mai ales (ca efect după un număr mare de consumul de cafea), astfel încât este important imediat după visul de a trezi să bea cel puţin un litru de apă.

- Ce, în opinia dumneavoastră, cele mai bune exercitii?
- Una care aduce placere. Care lupta cu ei la sala de sport, în opinia mea, nu, cel mai bun de sarcină. Deşi, dacă cineva îi place - vă rog. De exemplu, îmi place cel mai mult la înot.

- Credeţi că fast-food este mai daunatoare decat fumatul. De ce?
- Pentru produsele alimentare ar trebui să fie răspunsul imun, tu load sânge. Si fumatul nu este astfel de reacţii. Statistici în rândul fumătorilor şi nefumătorilor este incorectă, deoarece, pentru a lua un popor complet diferite şi judecat de un singur parametru este lipsită de sens. Este înţelept să se analizeze nu numai ceea ce au de fum sau nu, dar zeci de tipul lor de produse alimentare, constituţia, unitatea a sistemului nervos si multe altele - a diferiţi parametri.

- Fumaţi?
- A fumat de 40 de ani, acum aproape patru ani, nu fumaţi, cum ar fi scăzut în mod accidental, chiar dacă nu în mod special planificat, sa intamplat acest lucru.

- Ce crezi despre alcool?
- Eu cred că alcoolul persoana nu-adevăr nevoie. Dar compara ca nocive: alcool, ţigărie, sau fast-food - nu adevărat. Toţi suntem diferiţi şi, în consecinţă, reacţiile tuturor individuale, precum şi la alcool.

- Sfatuim sa se toarnă apă de la gheaţă pe noapte. De ce?
- Acest lucru se realizează în modul de recuperare. Perfuziei ar trebui să fie efectuate înainte de culcare, toarnă apă în zona guler, în cazul în care au toate funcţiile organismului. Daca o persoana consuma alimente normale graşi şi apă potabilă suficientă pentru a se congela din apa inghetat el nu ar fi, pentru că ne pot încălzi oxidante grăsime, care oferă o mulţime de căldură. Perfuzie - un ritm. În cazul în care purtători de la noapte şi în mod regulat, reduce nevoia de vis lung: el devine mai scurt.

- Si daca oamenilor le place să dorm un pic mai mult, se spune că le lipseşte de energie?
- De obicei, modul în care este. Dacă există o nevoie de somn mult, înseamnă că organismul este suprasolicitat, întrebarea - ce? De obicei, produsele alimentare. Dream depinde de abilitatea de a recupera. Corpul este mai puţin încărcată, mai rapid de recuperare a acestuia.

- Există aşa-numitele bioritmy: "bufnita" şi "glumă"?
- Totul e un nonsens. Am turnat pentru 4-5 ore, mă duc între 3 şi 4, mă trezesc la ora 8 dimineata - asta e cine sunt eu? Sovozharovonok, se dovedeşte. Suntem în mod constant de corespondenţă inventând diverse ştiinţifice, care într-adevăr sunt irelevante.

- Ce crezi că este o greşeală abordări medicale?

- Fiecare persoană este unică - şi că este ceva pe care "întâlnesc" şi uite despre ce medicament: modul în care oamenii sunt de testare la fel ca un fel de construcţie medie, iar acest lucru este total inacceptabil şi nu va duce la nici un rezultat pozitiv.

- Se pare droguri - invenţie inutilă a omenirii?

- Asta depinde. Există state din medicina de urgenţă, în cazul în care medicamentele sunt necesare - în cazul în care organismul uman competenţa legală sau parţial competenţa legală, în general: resuscitare, de exemplu. Şi acesta este un război, în cazul în care, de fapt, a venit droguri. În toate celelalte cazuri, mai uşoare, drogurile sufoci doar boala, dar nu elimina cauza sa rădăcină.

- Există o alternativă la medicamente?
- Aceasta este exact ceea ce fac. Sau, de exemplu, homeopatia - ceea ce nu este o alternativă?

- O medicina tradiţională?
- Se întâmplă că medicamentul este clasificat, că mama draga mea ... Deci puteti folosi doar medicina populara clasic sau întreaga est, de exemplu.

- Dacă o persoană este bolnav, ce să fac mai întâi?
- Dacă prin "bolnav", vreau să spun că un comportament al organismului au deviat de la obicei, efectuaţi următoarele: curăţenie de dieta cel puţin proteine animale, ca un maxim - toate produsele alimentare, cel puţin pentru o zi. Este necesar de a utiliza apa mai mult, cel puţin o jumătate de litru mai mult decât de obicei. De asemenea, turnat apă rece: pacienţii care au febră, ar trebui să se desfăşoare în fiecare perfuzie oră.

- Există un fel de "alimente sănătoase" pentru animale, păsări, plante?
- Nu sunt produsele pe care le pur şi simplu nu trebuie să renunţe. Animalele, spre deosebire de oameni, mult mai multă precizie alege alimente în funcţie de nevoile corpului. Ei se simt că au nevoie. Acelaşi lucru este valabil pentru plante: Încercaţi la apa "nu atât de" - sau nu va înflori, sau chiar mor. Sau aveţi o imitaţie, cum ar fi "ardei olandeză, care la ardeii prezent nu le place - el cu un gust de plastic.

Mai mult, chiar cu regularitate, dar dieta dezechilibrata pot fi cauzate daune extrem de mari pentru sănătate. Astfel, potrivit psihologilor, 16% dintre rusi (de multe ori pentru femei) prefera sa gem de stres. Cu practic nici un efect nu funcţionează dacă nu este doar o bucată de ciocolată sau o banana. Dar în loc să se accentul pe piesele deteriorate, probleme ale pielii sau brusc Rezultatesheysya alergii.- Dacă o persoană nu are posibilitatea să vină în clinica dumneavoastră şi să facă o analiză a dacă se poate stabili într-un fel care produsele nu ar trebui să aibă? De exemplu, pentru a exclude produsele suspecte din dieta şi să analizeze sentimentele lor - fie ea?

- Nu este un test "de scutire şi de prezentare", care este folosită o singură dată lui Hipocrate. Asta este de trei zile eliminat toate produsele alimentare, şi apoi introduse în dieta pentru un singur produs. Dar există un mare risc: puteţi obţine o agravare reacţie foarte ascuţite. Prin urmare, nu aş recomanda-l faci. Cel mai simplu - asculta cu atenţie la ceea ce aţi spus propriul corp. Pentru a face acest lucru, mâncarea este acolo, şi nu se înghiţi un vid de viteză. Aici aveţi ceva cu promptitudine introduce în el - aceeasi masa în grabă, iar organismul nu inteleg ce tot sa întâmplat, şi include protectii pentru care aveţi nevoie de mai multa energie, apă pentru reproducţie products carii, şi pentru a genera diferite "gunoi". Posibilitati de alimentatie în orice religie este separat de alte activităţi. Acesta este un proces separat, care nu pot fi combinate chiar cu ceva: de la uita la televizor, citind cărţi şi alte lucruri. Când ascultaţi oameni, nu vă vin în minte pentru a pune în acest timp de căşti şi de a asculta muzica? Şi cu alimente pentru un motiv multe din ceva de genul unui permis, care este destul de ciudat.Intervievaţi de Skopintseva Lily

Sursă

Duminică, 02 mai 2010
Vizualizări: 2444

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
818
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
226
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
343
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
289