ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Medicamentul ieftin pe bază de plante care poate înlocui 10 analogi scumpi

Farmaciștii și medicii ascund această informație, și doar rareori unii specialiști compătimitori pot să dea astfel de sfaturi...

Soacra mea este pasionată de tratamentul cu diferite plante medicinale și odată mi-a spus despre această tinctură incredibil de utilă și necesară în casă, care poate înlocui 10 medicamente!

Eleuterococul (Eleutherococcus senticosus), numit și Ginseng siberian, este un arbust teribil de ghimpos și destul de nearătos. Dar tinctura medicinală preparată din rădăcinile ei este un lucru excelent! Foarte adesea tinctura este prescrisă în cazuri de tensiune arterială scăzută. De asemenea, tinctura este utilizată pe scară largă la susținerea corpului în timpul încărcăturilor fizice și mentale.

Eleutherococul poate fi administrat în calitate de stimulant conform unei scheme. Acest medicament ieftin și accesibil poate înlocui zeci de medicamente scumpe!

Extractul de eleutherococ

Schemă de administrare

Diabet zaharat

Se iau 25-50 de picături de extract cu 30 de minute înainte de mese, de 2 ori pe zi. Mai bine dimineața și înainte de cină. Cursul de tratament este de 30 de zile. Extractul reduce nivelul zahărului din sînge și ajută la normalizarea acestuia.

De asemenea, această schemă funcționează perfect în tratamentul nevrozelor și surmenajului, ajuta la eliminarea oboselii cronice, amețelilor în caz de tensiune scăzută. Efectul stimulativ al medicamentului este puternic! Persoanele cu hipertensiune arterială nu trebuie să utilizeze Eleutherococ.

Chelie și mătreață

Cu jumătate de oră înainte de spălarea capului, se freacă scalpul și rădăcinile de păr cu extractul vindecător. Acest lucru va ajuta la trezirea foliculilor de par latenți, va îngroșa firele de păr și va spori creșterea părului. De asemenea, acest remediu ajută la combaterea mătreței!

În cazuri deosebit de grave, dermatologii recomandă uzul intern al medicamentului: 20 de picături de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese.

Dacă e să comparăm costul unui extract de eleutherococ cu orice șampon împotriva cheliei, se bucură sufletul. Încercați și comparați! Efectul este magnific, acest medicament ieftin funcționează cu adevărat.

Pentru vindecarea rănilor

Extractul de Eleutherococcus promovează regenerarea rapidă a pielii. Poate fi folosit atît pentru utilizare orală, cît și pentru uz extern!

Pentru a accelera vindecarea rănilor sau pentru a scăpa de vreo boală de piele, se ia cu 30 de minute înainte de mese, de 3 ori pe zi, cîte 20 de picături de acest extract.

De asemenea, se pot face comprese cu extract de eleutherococ – 1 linguriță la 0,5 pahare de apă.

Piele grasă și acnee

Extractul dizolvat de Eleutherococ poate fi utilizat ca tonic! Se dizolvă 5 picături de extract într-o lingură de apă. Acest tonic miraculos combate inflamația, reduce grăsimea pielii și elimină neajunsurile.

Riduri și piele îmbătrînită

Numărul de riduri va scădea, pielea se va strînge și va arăta mult mai tînără dacă într-o cremă hrănitoare se va adăuga doar 1 picătură de extract de Eleutherococ înainte de aplicare. Este de dorit să folosiți tonicul zilnic, atunci efectul va fi uimitor.

Este util de adăugat medicamentul în diferite măști antiîmbătrînire.

Eleutherococul lichid este un remediu excepțional! El nu numai că ameliorează acneea, dar și întinerește tenul.

Tinctura de Ginseng siberian, într-adevăr, este o descoperire incredibilă, care poate ajuta la vindecarea rănilor, este un remediu contra mătreței și căderii părului, normalizează tensiunea arterială și ajută în tratamentul diabetului zaharat. Aprovizionați-vă cu această tinctură unică, care poate înlocui pînă la 10 medicamente pentru organism.

Citiţi de asemenea

Stațiile de încărcare pentru mașini nu sunt atît de uimitoare în zilele noastre.Dar ce e de făcut cu bicicletele electri...
32
Ai auzit de un astfel de fenomen ca "Furtună murdară"?Așa se numește fenomenul, cu formarea de fulgere în norul de cenuș...
37
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
14
Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
57