Meditaţia reduce mortalitatea în rândul miezuri

/ Vizionări: 3214

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Meditaţie
Meditatia transcendentala clasele reduce rata de deces în rândul pacienţilor care suferă de boli de inimă.

Este o tehnica de meditatie, cu condiţia de Maharishi şi în lume bazate pe repetarea unor mantrele, este considerat foarte eficient şi simplu. Susţinătorii acestei afirmaţii tehnologie care practica regulat de efecte pozitive asupra comportamentului, beneficii corpului si a mintii. Oponenţii acestui tip de meditaţie, luaţi în considerare Maharishi cultul mişcare.

Experţii de la Colegiul Medical din Wisconsin, în colaborare cu oameni de ştiinţă de la Universitatea Maharishi din Iowa (ambele - SUA) a condus experimentul, participanţii a căror afro-americani (201 bărbaţi), a intrat în meditaţie sau încearcă să schimbe stilul de viaţă. Printre subiecţii au fost atât femei şi bărbaţi, vârsta medie a participanţilor la experiment a fost de 59 de ani. Toate acestea au suferit pierderi de arterelor inimii. Un grup a fost angajat în meditaţie de 20 de minute de două ori pe zi. Al doilea, care a fost de a schimba stilul de viaţă, a ascultat mai multe prelegeri pe factori de risc tradiţionali, inclusiv modificări în dietă şi a crescut de sarcină fizice.

Nouă ani de studiu a început meditând grup au arătat o reducere de 47 la suta din decese, infarct miocardic şi accident vascular cerebral. În plus, se ocupă cu meditaţie a scăzut în mod semnificativ tensiunea arterială, iar unele subiecte, de asemenea, a redus nivelul de stres psihologic.

Acest studiu a fost de lungă durată clinice primul experiment, ale căror rezultate au demonstrat efectele benefice ale meditatia transcedentala pe miezuri. Acum, medicii recomanda practicarea acestei forme de meditaţie pentru toţi pacienţii care nu au doar sinceră, dar, de asemenea, probleme emotionale si fizice.

Recall de asemenea, că meditatia transcedentala ajuta face pacienţii cu cancer de sân cu boli. Studiile au aratat ca stresul scade meditaţie şi îmbunătăţeşte sănătatea mentală şi emoţională a pacienţilor în vârstă, care reduce mortalitatea cu cancer. În plus, astfel de studii a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor în general.

Pregătite în conformitate cu BBC.
science.compulenta.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137