ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mediu acid în organism. Iată ce trebuie să faceți

Purul adevăr despre cancer pe care nu îl veți auzi niciodată de la medici!

Există multe dispute cu privire la principalele cauze ale cancerului. Potrivit dr. Otto Henry Warburg, care este unul dintre laureații Premiului Nobel, cancerul este cauzat de un deficit ridicat de oxigen în organism.

Mai  simplu spus, în cazul în care organismul se confruntă cu deficit de oxigen, el se "oxidează" și încep să se dezvolte celulele canceroase. El, de asemenea, a constatat că celulele canceroase sunt anaerobe și nu se pot dezvolta la niveluri ridicate de oxigen sau în mediul alcalin al organismului.

Dr.Otto spune că cancerul normal nu poate supraviețui fără oxigen, dar celulele canceroase pot. În plus, alimentele pe care le consumăm determină adesea nivelul pH-ului din organism și îl echilibrează.

Organismul nostru are nevoie de echilibru și de un nivel al mediu alcalin egal cu 7.365. Dacă aveți un nivel scăzut al pH-ului, acesta este de obicei cauzat de o alimentație incorectă.

Celulele și funcționarea lor normală pot fi perturbate datorită nivelului dezechilibrat al pH, drept rezultat apărînd multe boli, cum ar fi osteoporoza, arsurile la stomac, bolile cardiovasculare, cancerul și diabetul. Acest lucru accelerează și procesul de imbatranire.

Multe bacterii, viruși, paraziți, precum și candidoza fungică infecțioasă, pot trăi în organismul nostru și dacă vom alcaliniza mediul organismului nostru "ele vor muri”.

Pentru a fi sănătoși – este important un nivel echilibrat al pH-ului și un mediu alcalin al organismului.

O rețetă care ar putea să vă ajute:

1/3 linguri de bicarbonat de sodiu

2 linguri de suc proaspăt de lămîie sau oțet de mere

Se amestecă aceste două ingrediente.

Așteptați pînă cînd ele vor începe să sfîrîie și mai adăugați puțin bicarbonat de sodiu până când sfîrîitul se va opri. Turnați amestecul într-un pahar cu apă.

Această băutură va crea un mediu alcalin în organism și va neutraliza nivelul pH-ului.


Joi, 20 august 2020
Vizualizări: 1031

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
494
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
204
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
279
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
152