ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mediu acid în organism. Iată ce trebuie să faceți

Purul adevăr despre cancer pe care nu îl veți auzi niciodată de la medici!

Există multe dispute cu privire la principalele cauze ale cancerului. Potrivit dr. Otto Henry Warburg, care este unul dintre laureații Premiului Nobel, cancerul este cauzat de un deficit ridicat de oxigen în organism.

Mai  simplu spus, în cazul în care organismul se confruntă cu deficit de oxigen, el se "oxidează" și încep să se dezvolte celulele canceroase. El, de asemenea, a constatat că celulele canceroase sunt anaerobe și nu se pot dezvolta la niveluri ridicate de oxigen sau în mediul alcalin al organismului.

Dr.Otto spune că cancerul normal nu poate supraviețui fără oxigen, dar celulele canceroase pot. În plus, alimentele pe care le consumăm determină adesea nivelul pH-ului din organism și îl echilibrează.

Organismul nostru are nevoie de echilibru și de un nivel al mediu alcalin egal cu 7.365. Dacă aveți un nivel scăzut al pH-ului, acesta este de obicei cauzat de o alimentație incorectă.

Celulele și funcționarea lor normală pot fi perturbate datorită nivelului dezechilibrat al pH, drept rezultat apărînd multe boli, cum ar fi osteoporoza, arsurile la stomac, bolile cardiovasculare, cancerul și diabetul. Acest lucru accelerează și procesul de imbatranire.

Multe bacterii, viruși, paraziți, precum și candidoza fungică infecțioasă, pot trăi în organismul nostru și dacă vom alcaliniza mediul organismului nostru "ele vor muri”.

Pentru a fi sănătoși – este important un nivel echilibrat al pH-ului și un mediu alcalin al organismului.

O rețetă care ar putea să vă ajute:

1/3 linguri de bicarbonat de sodiu

2 linguri de suc proaspăt de lămîie sau oțet de mere

Se amestecă aceste două ingrediente.

Așteptați pînă cînd ele vor începe să sfîrîie și mai adăugați puțin bicarbonat de sodiu până când sfîrîitul se va opri. Turnați amestecul într-un pahar cu apă.

Această băutură va crea un mediu alcalin în organism și va neutraliza nivelul pH-ului.


Joi, 20 august 2020
Vizualizări: 1184

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
70
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
202
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
91
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
91