Medvedev la Noua Economie

/ Vizionări: 3928

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Medvedev Sunt nemulţumit cu structura economiei noastre. Am ştiut înainte de criză. Asta e atunci când spunem că trebuie să avem ceva de facut - sa cheltuiasca mai putin sau altceva, - cred că nu este doar asta. Şi cu siguranţă nu la orice program de reducere, mai socială. Ceea ce suntem cu adevărat nu au făcut un grad adecvat - nu am avut diversificarea structurii economiei noastre. În cazul în care structura economiei a fost diferit, respectiv, ar fi industria de eficiente, care creează pe deplin avuţiei naţionale. În cazul în care productivitatea a fost o altă tehnologie ar fi fost diferit dacă a fost mai mare eficienţă atunci, desigur, am fi avut rezultate diferite. Daca am fi fost mai activ pe piaţa internă, de dezvoltare a cererii interne, este, de asemenea, ar fi cu siguranţă utile.

Şi am intrat în criză cu prime structura acelaşi material. Şi îndată sa prăbuşit ca preţurile la petrol şi gaze, desigur, am început să apară probleme. Odnobokaya structura a economiei noastre este doar exprimate în aceste cifre, avem astăzi. Desigur, o scădere semnificativă a PIB-ului. In perioada ianuarie-aprilie a acestui an este de aproape 10%. Indicele producţiei industriale, cu aproape 15%, investiţiile de capital fix - pentru a-plus de 15 procente. În mod cert, aceasta este o consecinţă a structurii curbate ale economiei noastre. Precum şi o ieşire rapidă a speculative de capital. Vom iasă din această criză. Sper că va fi destul de curand. Dar, după cinci-şapte ani, toate acestea se poate întâmpla din nou. Regularităţi ale acestei crize globale nu sunt pe deplin clar, şi atunci când se repetă, acum nimeni nu poate spune. De aceea, noi trebuie să dezvolte o nouă structură economică acum.

...

Desigur, profunzimea acestei crize, intensitatea acesteia, duritate, claritatea au fost legate de faptul că arhitectura financiară mondială a fost eronată. Eronate, deoarece, în primul rând, a fost gătite, în principiu, în alte scopuri, şi în al doilea rând, acesta a evoluat mult timp în urmă, 50-60 de ani în urmă, în prezenţa altor actori la nivel mondial. În această parte a globale jucători noi, în general, în formarea de regulile jocului nu a luat în cauză - din motive evidente. Faptul că această criză a fost în mare parte declanşată de imperfecţiunea sistemului Bretton Woods, cred eu, astăzi este evident pentru toată lumea. Prin urmare, poate fi destul de concluzii practice: este necesar să se creeze o nouă arhitectură financiară.