ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Merge cu peisajul «Cheburashkino»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ei seamănă cu eroii epice. Bărbaţii poartă cămăşi de lin, de-lungime a părului de umăr şi barba. Iar femeile rochie pana in picioare din ţesături naturale. Cânte cântece despre dragoste, fraternitate şi pace, ei călătoresc prin oraşele, comunele şi satele. Apel această mişcare, ekoposelentsami organizat, "Caravana barzi solar.

"KARAVANOVTSY" se aseamănă straine 70 hippy şi eroii de desen animat "The Town Muzicieni din Bremen". ţinând calm profita de înaltă tehnologie, coace pâine în cuptor şi vise de moşii de rudenie.

26 de ani, fostul Vysotnik-erector Alexander Zotov cândva au visat să cumpere un apartament în Donetsk său nativ. Trei ani în urmă, ocazional familiarizat cu ideea de casele de rudenie - a mers la creatorii de conferinţă Ecovillage în Odessa.
De atunci, calatoreste la "Caravana". Timp de trei ani în oraşul său natal are un bine dacă o lună. Şi, recent, cu amanta lui găsite lângă Vinniţa loc de a crea propriile aşezările lor "Cheburashkino". El crede că, pentru fericirea familiei el are nevoie de propria casa si un hectar de teren. "Aproximativ crească speculative. Şi pe site-ul va avea propriile sale de baie, iaz. Lângă vecini. Ne petrecem sărbătorile împreună "- vise Sasha, situat convenabil într-un parc pe gazon.

- Cum de a călători cu caravana "de barzi", în concordanţă cu ideile moşiile strămoşesc? - Am întrebat.

- "Caravana" calatoreste cea mai mare parte ecovillage şi oraşe, acasă la susţinători ai mişcării. Timp de trei ani am vizitat peste 200 de aşezări din CSI. S-au dus în Ucraina, Transnistria, Republica Moldova, Belarus, Lituania, Kazahstan, Kârgâzstan. A călătorit în inel de aur ale Rusiei au fost în Smolensk, Sankt Petersburg, pe Sahalin, Vladivostok. Toţi cei care ne fac unit ideea de creare a unei moşii clan. Aceasta este de fapt o conferinţă de telefonie mobilă. Vom vedea modul în care acestea organizează viaţa lor pe pământ, să înveţe, să se împărtăşească planurile lor. În cursul de călătorie, am impuscat chiar de film - cum să construiască aşezări diferite, si ia aratat unde au fost.

- Pentru astfel de mişcări necesită fonduri considerabile. Ai sponsor pe cineva?

- Practic am de călătorie pe trenuri. Ei cântă cântece şi poate, şi autorităţile de supraveghere sunt de acord. Uneori plimbare autostopul. Dar, în general, în fiecare loc unde am sustinut un concert, în picioare cutie. Asta a spus, nevoile, "Karavan", care doresc să ne sprijine pe cât posibil, să părăsească bani. În plus, ne invita, de obicei, în avans. Cazare şi organizează ţara gazdă. Ele furnizează hrana pentru animale şi de cazare. "Caravana" - acest lucru nu este un grup, numărul de participanţi, în funcţie de împrejurările pe care le creste, apoi scade: vine cineva, cineva este de a pleca. De exemplu, o dată s-au adunat 50 de persoane. Aceasta, deşi prietenos, campania cântând nu este uşor să adopte, hrana pentru animale şi găzdui. Apoi am împărţit în două grupuri şi dispersate pe două căi, şi o lună mai târziu sa întâlnit. Anul trecut am condus 8 ţări şi 86 de centre regionale. Apropo, să stea în închisori şi colonii. Publicul nu este una dintre cele mai generoase din aplauze. Adevărat, la început dispreţuitoare ia în considerare noi o grădiniţă. Suntem "Murka" nu canta, am cantece despre pace, prietenie, familie. Odată ce o emotie, având în vedere chiar bard zek de vestă noastre. Nevoile acest lucru nu a fost doar un gest. A trebuit să iau un cadou.

- Aici sunt trei ani pe drum. De fapt văzut o mulţime de case strămoşesc?

- Conform statisticilor din Rusia, aproape 500 de localităţi. Recent, la iniţiativa vice-prim-ministrului rus Dmitri Medvedev a fost aprobat de creşterea de dezvoltare a proiectului-mici în Rusia. ecovillage Întrebare acolo se ridică la nivel de stat. Şi în regiunea Tyumen, chiar şi cu sprijinul financiar. Avem prea multe localităţi în procesul de creatie. Numai lângă Kiev - aproximativ 10. Ideea este rapid devenind populare. Cred ca in cinci ani este foarte mogie va trăi în sate autonome. Renaştere a satului va orasenilor. Dacă oamenii au inceput brusc sa cante despre pace, dragoste pentru terenuri, în genul, apoi, într-o societate care se intampla ceva. Cântec - un gând, şi a crezut că, după cum ştiţi, financiar.

- Nu e frică de voi, orăşenii care trăiesc pe pământ - este un lucru constant?

- Trebuie să se iubesc! În prima etapă de pe pământ face o persoana un pacient, tenace. Si, desigur, în primul rând trebuie să muncesc din greu să crească prima recoltă, gard verde şi de a construi o casa.

- De ce ekoposelentsy vorbesc despre o hectar?

- Terenuri Atât de mult durează pentru a hrăni o familie normală. După toate, vom trăi doar pentru ca ei înşişi să crească şi de a crea ei înşişi. Aceasta este filozofia.

- Şi cineva a luat pentru a merge la practica de filosofare?

- Deşi nu multe. Dar, de exemplu, în aşezarea de la "Pleiade" din Harkov, aproximativ 30 de familii întocmit teren. Mi-a placut echipa lor prietenos. Totuşi, nu au nici o imagine clară a viitorului său, dar acestea sunt deja de planificare pentru a începe o întreprinderilor comune. Între timp, cineva chiriile un apartament, cineva care lucreaza la un calculator, cineva merge la locul de muncă. Nu este un sat interesant 15 km de Jytomyr. El trăieşte de câţiva ani o familie de artisti Sirikit. Ei fac toate propriile lor mâini, aproape toate trebuie să fie cultivate în grădină. De fapt, a fuzionat cu peisajul natural. Unele dintre ideile lor vom implementa la noi în sat "Cheburashkino. Deşi vom avea de energie electrică şi spălătorie comune şi centru de calcul. În cele din urmă.

- Mă întreb cum toate părinţii şi prietenii accepta ideea ta?

- La început, foarte precaut. Sunt, în general, o producţie un student, un om dintr-o familie clasei muncitoare. Şi, bineînţeles, părinţii nu au fost entuziasmaţi de călătoriile mele. Ei credeau că criza a fiului sau. Dar l-am întrebat o dată pe mama mea sa-mi spuna despre cum a supravieţuit acest an. Şi apoi i-au spus cum l-am trăit. Vizitat de ceea ce a văzut. El a declarat că toată seara. Şi el mi-a cerut a cărui viaţă mai interesant? Durata de viaţă a oamenilor a încetat să fie creativi, să devină foarte unificat.

Anastasia RINGIS Vedomosti

Miercuri, 24 octombrie 2007
Vizualizări: 2969

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
74
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
66
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
293
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111