Metoda lui Norbekov
Metoda lui Norbekov
În baza metodei stău tehnici de instruire cu privire la realizerea potenţialului uman.
Esenţa metodei constă în tehnica lui Norbecov şi se bazează pe abilitatea oamenilor de a învăţa să schimbe, în mod conştient, starea lor psiho-fizică şi psiho-emoţională. În urma antrenamentului la oamenii apar capacităţi aplicate pentru a rezolva probleme de auto-însănătoşire şi punere în aplicare a potenţialului intern.
De exemplu, tratamentul tumorilor benigne şi afecţiunilor inflamatorii cronice ale organelor genitale interne la femei. Scopul invenţiei constă în restabilirea stării optime de funcţionare a sistemului de reproducere.
Metoda nu necesită nici un echipament special, medicamente, condiţii special, este disponibiă şi poate fi folosită la discreţia femeilor pe tot parcursul vieţii lor.
10 puncte pentru a înbunătăţi sănătatea dumneavoastră
1.Complexul automanual. Activizarea funcţiilor recuperabile ale organismului prin o acţiune coerentă asupra anumitor puncte biologice active.
2.Gimnastica regulată la dureri artritice. Reconstrucţia cartilajului, ligamentelor şi articulatiilor, în general, intensificarea procesului de formare a lichidului interarticular, tonifierea muşchilor şi a tendoanelor datorită unei serii de mişcări simple fizice, cu stare de spirit psihoemoţională corespunzătoare.
3. Antrenarea sistemului vascular. Normalizarea funcţiilor sistemului de artere, arteriole, capilare, venule şi vene prin alternanţa unui exerciţiu fizic raţional cu exerciţiilor speciale pentru stabilirea şi relocarea senzaţiilor în organism.
4. Stimularea sistemului imunitar. Îmbunătăţirea proprietăţilor de protecţie a pielii şi a membranelor mucoase ale organismului, reproducerea unui număr suficient de limfocite şi de interferon la apariţia substanţelor străine, viruşilor şi in caz de infectie. Normalizarea eficienţă a timusului, activizarea sistemului de drenaj, creşterea rezistenţei totale datorită exerciţiilor ideomotorice speciale.
5. Automasaj feminin ginecologic şi masculin urologic fără contact. Normalizarea nivelului hormonal, funcţionării sistemului urogenital a corpului, tonifierea muschilor vaginului si a prostatei, eliberalea de la o stagnare la nivelul bazinului mic. Creşterea producerii hormonilor de sex masculin şi sex feminin. Îmbunătăţirea sexualităţii femeilor, normalizarea ciclicităţii, promovarea derulării bune a proceselor de sarcină, naştere şi reabilitarea accelerată după naştere.
6. Eliminarea cicatricilor. Exerciţii pentru eliminarea cicatricilor externe, având aceeaşi natură cu cicatricile interne. Ca consecinţă, lansarea unui mecanism general pentru a scăpa organismul de ţesutul conjunctiv nedorit. Corectarea deformării organelor şi a ţesuturilor cauzate de cicatrice. Restaurarea mobilităţii a articulaţiilor, în cazul în care cauza bolii este o cicatrice a ţesutului conjunctiv, localizată în cadrul articulaţiilor. Eliminarea obstrucţiei parţiale sau totale datorită prezenţei de cicatrice în găuri naturale şi organele cavitare. Exerciţii ajută la obţinerea unui efect cosmetic lizibil, exprimat în dispariţia înseşi cicatricelor şi altor defecte: adeziunilor, papiloamelor, etc.
7. Gimnastica voinţei. Aplicarea conştientă graduală, consistentă şi constantă a eforturilor de voinţă puternică pentru depăşirea rezistenţei inconştienteă de a se schimba atât fizic, cât si în aspectele psihoemoţionale. Ce vă permite să monitorizaţi şi să schimbaţi manifestări negative ale trăsăturilor de caracter, cum ar fi: lenea, lipsa de încredere în propriile abilităţi şi nemulţumirea de sine, achiziţionate în procesul de acumulare a experienţei de viaţă.
8. Lucrul cu imaginaţia. Formarea gândirii imaginative, datorită căreia oamenii dobândesc abilităţi practice de auto-concentrare a atenţiei prin modelarea artificială a senzaţiilor diferite în organism.
9. Gestionarea emotiilor. O serie de exerciţii, pe parcursul cărora prin efectuarea unor eforturi, persoana îşi schimbă in mod constient emoţiile sale de la pozitiv la negativ si invers. Îndeplinind astfel de exerciţii, omul poate trece la starea emotional dorită.
10. Restaurarea simţurilor. Creşterea acuităţii de percepţie este indicatorul cel mai fiabil de normalizare a sănătăţii umane. La fel ca şi munca cu auzul, mirosul şi vederea implică neapărat o schimbare în procesele interne ale corpului în direcţia de recuperare. Restaurarea simţurilor, în mod convingător, arată eficienţa metodei lui M.S. Norbekov direct în sală de gimnastică.
Sursă cu link pe www.institut.norbekov.com