ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mezmay Ecovillage — Poliana ZavadovaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Jurnalist Gennady Y. Zavada avut anterior trăit în Rostov-pe-Don, dar câţiva ani în urmă, împreună cu fiul său, Timur sa mutat la Mezmay. Mandatului său de la marginea satului şi se numeşte "Zavadova Poliana. Lunca cu vedere la sat şi durează aproximativ acri pe un deal. Acesta creste mere, pere, prune, prune, carpen si alti copaci. Există, de asemenea, sunt 5 sau 6 case de lemn de mici dimensiuni. Restul Zavdovoy Poliana - fâneţe ierburi.

Zavadova Poliana este o ramură din Caucazul de ramura de nord a Ecologic Fondului Internaţional, pe care am deja mai mult de 5 ani. Ea a avut loc o serie de conferinţe de mediu, alte evenimente ekoobrazovatelnye, încercaţi să aranjeze eco-turism. Există planuri de a construi în parc. Mai multe festivaluri Bard.

mai mult în această compensare poate fi numit eco-decontare şi restul satului - ca de obicei în satul general. Şi a început să nu Mezmay ca o alternativă de soluţionare, ci ca un sat de woodcutters. Unităţii de producţie, numai acolo - o fabrică de prelucrare a lemnului cu o macara de punte, puterea de-a văzut doi mari bănci şi maşini diferite. Acum, fabrica ruleaza abia o zecime din capacitatea sa. În sat există o şcoală zece ani, spital, club, bibliotecă, saună, mail, administrare, magazine si tarabe, pe care am vorbit deja. Există, de asemenea, o pădure.

Aproximativ jumătate din Mezmaya rezidenţilor (şi aproximativ 800 de persoane) lucrează în instituţiile mai sus-menţionate. Cealaltă jumătate de muncă nu este constantă, viaţa la fermă şi locuri de muncă temporare (de exemplu, oferind vizitatorilor paza, cineva să facă reparaţii, etc.) Cinci sau şase familii implicate în deservirea turiştilor. Noi chiar am dat telefon un hotel privat în Mezmay: 79-134, (Mezmaya cod 86152). Acolo a fost, după cum îmi amintesc, 100 de ruble pe zi. (Apropo de telefoane. Mezmay au o distanta de telefoane lung, este situat în clădirea Administraţiei şi card poate fi cumparat la oficiile poştale, în aceeaşi clădire.)

Cale, pentru a Mezmay gresit acum, după cum este indicat în catalog. Anterior, da, până Mezmaya cu trenul gabaritul-paced matrissa înguste (matrIssa în mod corect, şi nu matricea). Dar apoi o matrissa ars, de altă parte - peste stâncă, cu un viraj abrupt. Şi deja an şi jumătate sau două nu este regulat de transport excursie la Mezmaya nr. Dacă sunteţi norocos, s-ar putea prinde o plimbare. Sau puteţi comanda un autobuz (doar una, care va avea loc pe un drum de munte mizerie!).

Şi dacă nu, atunci acest lucru:
1. De-pe-Don tren Rostov sau tren expres spre Krasnodar sau Belorechensk.
2. De la Krasnodar Belorechensk sau autobuzul la Apsheronsk oraş.
3. Din autobuz Apsheronsk în sat Guamka.
4. Din Guamka plimbare 9 km lungul liniei de cale ferată (la fel înguste), prin Cheile de Mezmaya Guam.
5. În Mezmay plimbare de-a lungul căii ferate până la clădirea în care administraţia şi oficiul poştal, transforma apoi la dreapta, trece prin-ecartament îngust, du-te un pic pe podul peste un râu. Există pe colţul gardului este un pointer Gluck - Zavadova Poliana. Apoi, semn escalada un munte de Poliana. Cu toate acestea, în Mezmay Gennady Yurevich Zabad stiu aproape totul, asa ca s-ar putea întreba, în cazul în care Zavadova Poiana.

Adresa poştală: 352666, Rusia, regiunea Krasnodar, Absheron rn, pos. Mezmay, Gennady Y. Zavada
Tel. (86152) 791-66

Duminică, 21 ianuarie 2007
Vizualizări: 7734

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
239
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
419
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
304
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
429