ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Michael Moore: «Şi dacă Obama va rezolva totul, mi se pare, ceea ce pentru a trage»Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Înainte de a afişa filmul "Capitalismul: A Love Story" din Veneţia, Michael Moore a spus povestea crizei financiare, explicând cine este de vină şi ce să fac. Se pare ca răspunsurile la aceste întrebări există.

Înainte de premiera "Capitalismul: O poveste de dragoste" din Veneţia părea lui Michael Moore. A se vedea el la conferinţa de presă a venit de funcţionare de până numar incredibil de persoane deţinute de "unul - un venit."

Jurnaliştii, exasperat incapacitatea de a prinde director personal, rapid stânga, în locul lor au intrat imediat noi. După cum sa dovedit în grabă pentru nimic: în final toate au fost în măsură să strângeţi întrebările lor cinstit.

- Am fost sigur că după acest film, nicio societate nu mi-ar da bani pentru filme. Am stiut mereu ca aceasta zi vine mai devreme sau mai târziu, aşa ceva este amânată din taxele precedent. Stii, am trage documentare: imi retrag, de exemplu, 20 de milioane, iar el aduce 50. Şi eu poate decola pentru 20 - si 20 ...

Apoi, el a pierdut calmul lui. Chiar dacă Leul de Aur va trece partidul său (deşi ceva ce cu siguranta va), imaginea va fi în mod inevitabil un senzaţional, scandaloase şi tot ce.

"Capitalismul" - istoria a crizei financiare, povestea care să vină
Si ce de fapt, nu. Se pare ca răspunsurile la aceste întrebări există.

- Vina pentru tot. Wall Street, corporaţii, mass-media, care nu spune adevărul în principiu, dar cel mai important - vina noastră, a oamenilor obişnuiţi. Deoarece suntem de părere că participă la un joc mare, participa la ceva care ne sunt dure, dar vom continua să facă acest lucru.

Am mustrat Bush administraţiei, ci că noi le-a permis să facă ceea ce au făcut. Totul a fost întâmplă cu acordul nostru. Sper că administraţia Obama, dar noi trebuie să înţelegem: fara ajutorul nostru, ei nu vor face faţă. Noi toţi trebuie să-i ajute.

Guvernul - acestea sunt oameni la fel ca noi. Ele nu vor străin organisme, nu extratereştrii. Acestea sunt parte din noi. Noi trebuie să le ajuta să se mute acolo unde este nevoie.

Pro director de mass-media distribuit o lungă perioadă de timp - se dovedeşte că el are de a face munca lor. Mass-media, Moore, vorbesc cu greu adevărul, ci pentru că cineva trebuie să-i spun.

- Ei bine, asta este Internetul: am petrecut o parte semnificativă a vieţii sale. Acum puteţi viziona ştiri din alte ţări, şi, în general suficient de repede pentru a obţine informaţii exacte.

Cu toate acestea, adevărul trebuie să vreau încă să audă. Creator al "Bowling for Columbine" şi "Fahrenheit 9 / 11", explică un fenomen:

- De fapt, nu îmi place să o facă toate astea. Ei bine, nu ar fi altcineva, directori de altă parte, are ceva similar.

De fapt, am o mulţime de spectatori, pentru că filmele mele sunt destinate individualitate, oameni care cred ca independent.

Ele sunt pentru acele persoane care nu doresc fiecare cetăţean se bazau pe arma. Nu vrem să trăim într-o ţară care este în mod constant în război cu cineva.

Pentru cei care nu au nevoie pentru a invada o altă ţară şi pentru a permite condiţiile de viaţă teribil în ţara lor. Pentru cei care sunt gata să asculte adevarul si de a invata ceva nou.

Sunt astfel de oameni. Nu toate vorbesc despre asta cu voce tare, dar atunci când oamenii se uita la filmele mele, ei simt că în interior sunt de acord cu ei.

Învaţă ceva nou este intotdeauna folositor, spune Moore. Directorul recunoaşte că o iubeşte America şi americani şi, prin urmare, este important atât de critica.

Aici, probabil, ar trebui să înveţe de la patrioţi nativ. Patriot, Moore nu - cel care ţipă la gât completă, aşa cum am toate bine, dar cel care vede şi în cazul în care avem de rău, şi oferă un fix.

- Potrivit statisticilor, 8% din populaţia Americii nu poate găsi Irak pe o hartă. Tara cu care am luptat! Mi-ar pune, în general, la proba scrisă, un examen: nu puteţi găsi ţara pe hartă, atunci nu aveţi dreptul să-l vtorgatcamping.

Cu toate acestea, cu noua administraţie Obama cunoscut guvernului acuzator se leagă de un dram de speranta.

Barack Obama, în opinia sa, a venit la politică, în mod evident neştiind ce să facă. Desigur, primele luni sa transformat într-o frenezie, altfel nu ar putea fi în starea actuală a ţării şi în lume, dar poate inca schimba în bine.

director de optimismul de nezdruncinat, nu ar putea altera chiar perspectivele sale pentru un astfel de scenariu.

- Sper că, atunci când Obama va arata acest film, el a amintit propria lor sloganuri de campanie. În principiu, filmul meu este în concordanţă cu programul său.

Adevărat, am cerut deja, dar ce se va întâmpla dacă Obama corectate totul şi a reveni la locurile lor. Despre ceea ce am fost de gând să fac un film, dacă toate sfârşitul probleme? Ei bine, eu nu sunt sigur că ar exista un paradis şi idilice, dar nu va rămâne fără o temă.

Eu voi fi întotdeauna despre ceea ce a trage! Am auzit tot aici mi-a spus că "capitalism" - cel mai recent film meu, sper că aţi înţeles că aceasta este o glumă?

Glumă sau nu glumă, dar de interes în film este cu adevarat mare. Partial, deoarece este încă Moor, în parte - pentru că este primul film pe scară largă despre criza.

Şi Moore nu este un vizitator frecvent în Europa. Unul dintre jurnalişti, reprezentantul Norvegiei, foarte mult ca să ceară întrebare interesantă şi memorabile, prin urmare, a inventat întreaga poveste: că aş dori să se înscrie într-un interviu cu tine, dar distribuitorul a solicitat pentru un interviu cu 2 mii de euro ...

- Două mii? Numai? Am fost de acord cel puţin zece! Sunaţi distribuitorul dumneavoastră!

Reporter la ultimul a refuzat să recunoască faptul că o glumă, şi publicul la unison grăbit să dovedească faptul că aceasta este o practică obişnuită. Directorul nu a putut crede că pentru interviu poate lua banii. Desenul a fost expus, dar Moore a avut o faţă serioasă, şi el a plecat, a declarat:

- Dacă cineva trebuie să plătească chiar şi cu un cent pentru a comunica cu mine, spune-mi imediat despre acest lucru. Vă garantez că distribuitorul nu va avea dreptul la filmele mele. Iar ei nu vor avea nici capitalismul ".

Că astfel de "capitalismul".

Vladislav Polyakovskiy, Shcherbina Xenia
chaskor.ru

Marţi, 08 septembrie 2009
Vizualizări: 2482

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
27
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
280
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
359
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
185