ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Microflora — capricios creaturiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Punct de vedere istoric, printre mulţi medici şi să tradiţiile intestin disbacteriozei este considerat cauza a aproape toate problemele care afecteaza omul modern. Dar se dovedeşte a trata dysbiosis nici un sens, şi această stare foarte, în general, nu este cauza, ci doar o consecinta a altor boli.
simulacru şef de medicină internă


Potrivit definiţiei clasice, dysbiosis este o încălcare a raportului calitative şi cantitative a microflorei intestinale. Cu toate acestea, acest stat, contrar opiniei populare, nu o boală, ci doar un sindrom, care este una dintre componentele care contribuie la boli. În plus, acest sindrom - noţiunea de pur microbiologic, mai degrabă decât clinice. Dysbacteriosis ca unitate nosological nu este general acceptat de clasificare internaţională a bolilor (ICD-10). Nici una dintre ţările disbacteriozei nu sunt incluse în protocolul de tratament al pacienţilor cu boli ale tractului digestiv.De asemenea, am învăţat să trateze dysbacteriosis. Dar când am aflat că de peste mări nu ştiu, atunci puteţi decide ce suntem înainte de întreaga planetă, şi puteţi explora o viziune alternativa. (E. Komorowski)


Nu cu mult timp în urmă de multe reviste medicale ruse pot fi găsite publicaţii pe diagnosticul si tratamentul dysbiosis. Dar treptat a devenit greşit, oamenii îşi dau seama această abordare. Comunitatea medicala a inceput sa redenumi dysbiosis în dysbiosis, urmate - de-asociate diaree antibiotic, apoi a apărut destul de neînţeles pentru sindromul neiniţiaţi contaminarea microbiană a intestinului subtire, si apoi a fost la rândul său, de încă un alt sinonim, împrumutate din limba surse Engleză - un sindrom de creştere bacteriană excesivă în intestinul subţire. Asta e ultima condiţie, dat fiind nivelul actual al cunoaşterii în literatura de specialitate şi sa oprit.

Astăzi au constatat că de cele mai multe reclamaţii în prealabil scrisă off la dysbacteriosis (scaun încălcare, tumefiere, chiorăi transfuzie şi dureri abdominale), se potriveşte în întregime în sindromul de colon iritabil clinica sau alte tulburări funcţionale intestinale. diferitele manifestări patologice a abdomenului poate fi, de asemenea condiţionată de o serie de boli ale sistemului digestiv şi alte sisteme. Cu alte cuvinte, intestinul nu este de vina, şi martir, deci nevoia de a trata boala de bază, mai degrabă decât consecinţele sale la o încălcare a compoziţiei microbiene.

dysbiosis Show şi redenumi nouă înţelegere a problemei a trecut prin multi medici continuaţi ca înainte, pentru a restabili microflora intestinala, iar pacienţii pe un obicei de ea şi aşteaptă pe oameni în halate albe. În plus, interesul pentru vindecare si vindecare pentru unele este singurul motiv pentru microflora intestinala. Deşi afară de la nivelul tractului digestiv, este acasa, la 40% din microorganisme disponibile în orofaringe (30%), tractului urogenital femei (10%) şi bărbaţi (2-4%), precum şi pe piele (18-29%). Apropo, dysbacteriosis - viaţa temeinice pentru a nu compasiune medici prea: Să presupunem că un pacient la o creştere a temperaturii prelungită sau boli dermatologice, care nu este curabile, toate care pot fi atribuite pentru a florei intestinale săraci.

Împreună cu combaterea banner clinicieni dysbiosis puternic susţinută în cmviitorul utnoe de medicină nativ companii farmaceutice multinaţionale şi giganţii din industria produselor lactate. Dar toate împreună, nu încercaţi, pentru a trata orice stare patologică în izolare de la pacient se transformă din rău în mai rău.

Pentru a înţelege de ce nu puteţi practica abordările tradiţionale la corectarea intestin, pentru a obţine rezultate pozitive, trebuie să ştiţi ceea ce este primul microflorei intestinale şi care funcţionează în corpul care îl deserveşte.

microflorei intestinale şi semnificaţia sa în corpul uman

Un gram de conţinutul de colon a relevat 17 familii, 45 genuri şi mai mult de 400 microorganisme diferite. Densitate de bacterii din intestin este diferit: jejun - mai puţin de 10 mii; ileon - mai puţin de 100 de mii; de colon - mai puţin de 1 trilion de dolari. Masa totală a microorganismelor care populează intestinului, 2,5-3 kg. O persoana sanatoasa are un set individual de florei intestinale, astfel încât conceptul de norme microecology intestinului destul de vag.

În ciuda tuturor diversitatea speciilor care populează microflorei intestinale pot fi identificate grupurile sale principale: obliga (Bifidobacteria şi lactobacili, bacteroids, propionici şi eubacteria, coli, enterococi, peptostreptokokki), opţionale (peptokokki nonhemolytic aureus, Bacillus subtilis, B.pumilis , B.cereus, Clostridium spp.., de hafniu, Citrobacter, Enterobacter, Klebsiela, Serratia, Proteus); tranzitorii (fungi din genul Candida, Campylobacter jejuni, Helicobacter pylori, ciuperci). microflora intestinala care trăiesc de perete (pe mucoase), precum şi libertatea de a trăi în lumenul intestinului.

boli fungice, disbacteriozei - este rezultatul unui parazit protozoare. Ele pot distruge peretii vaselor de sânge, provocând un atac de cord. Pete albe pe limbă - ciuperca Candida. Pentru a determina prezenţa paraziţilor protozoarelor este prin teste. La medicul spune toate neplacerile a corpului, chiar dacă credeţi că o durere de cap mic, sau mâncărime nu contează. Cele mai multe să vă spun, cu atât mai bine, medicul va putea determina necesitatea anumitor teste.


Într-un organism sănătos, microflora intestinala îndeplini sarcinile esenţiale, care funcţionează ca un sistem strict organizat. Prin neutralizarea efectului de putere este de aproape comparabile cu ficat. bacterii coliforme sunt responsabile pentru sinteza de multe vitamine, partajarea unui număr de substanţe, inclusiv colesterol. flora normala a intestinului exercită funcţii importante digestiv, participă la formarea unui soi de fiziologic substanţe active: substante asemanatoare hormonilor, celulele imune si a altor microorganisme oferi suprimarea de bacterii şi viruşi străin afectează imunitatea antitumorala.

Motivele pentru modificările în intestin


Deşi compoziţia microflorei intestinale este destul de stabil la ea încă sunt în măsură să influenţeze diverşi factori, atât calitativ şi cantitativ schimbarea peisajului microbiene. Printre multe patologii care asupresc pe microflora şi / sau să promoveze creşterea de microorganisme patogene în intestin, trebuie să se constate tulburări gastro-intestinale (hepatită, ciroză, gastrită atrofică, pancreatită), boli de rinichi, diabetul zaharat, consumul de alcool şi droguri diferite.

În ceea ce priveşte antibioticele, apoi aceste medicamente au concepţia greşită, ca principalii vinovaţi de starea proastă a bacteriilor intestinale. Aceste convingeri se bazează mai degrabă pe speculaţii decât pe fapte. Iată de ce: diaree asociată cu antibiotice, are un caracter non-infecţioase, în 75-80% din cazuri. Cu alte cuvinte, în majoritatea cazurilor, antibioticele nu afectează microflora intestinala, care acţionează cu totul alt mod. Astfel, acid clavulanic, un membru al unei Amoksiklava bine-cunoscut antibiotic consolidează bandaistaltiku intestin, iar unele macrolide creşte sinteza anumitor hormoni digestiv, ca, într-adevăr, cauza o supărat scaune, unele cefalosporine a facilita o întrerupere temporară a face componentă a bilei, conducând astfel la insuficienţă digestiv (maldigestion) care diaree implicate. De obicei, astfel de modificări sunt oprite numai după ce au luat antibiotice. Dar nu în 20 - 25% din cazurile de diaree în fundal de antibiotice scade numai numărul de bacterii benefice ca un număr tot mai mare de microorganisme oportuniste (Clostridium, Klebsiella, E. coli). Mai mult, ei schimba mediul lor familiar şi să se stabilească în intestinul subţire. Dezvoltarea cu sindrom de creştere bacteriene excesive în intestinul subţire, pur şi simplu tratate empiric numirea antiseptice intestinale (furazolidone, Nifuroxazide). În unele cazuri, în curs de dezvoltare colită pseudomembranoasă, greu de caz, dar, din fericire, ea apare foarte rar.

Diagnosticul şi tratamentul de echilibru microbiană în intestine

Metoda tradiţională de a studia starea de microbi din intestin este aşa-numitul studiu dysbacteriosis fecale, constând în inocularea materialului biologic pe mediu nutritiv. Aceasta tehnica are o serie de deficienţe critice: Studiul a implicat tranzitorii (accidental scăzut şi sub rezerva samovyvedeniyu) microorganisme; supuse analizei nu parietale şi translucide microflorei în diviziile inferioare de colon, în timp ce compoziţia biologică a rămâne intestinului subtire - care este extrem de important - necunoscut. evaluare microbiologică este dată pe total 8-15 specii de microorganisme. Nu toate bacteriile sunt capabile să se dezvolte pe mass-media a propus, la acelaşi le tulpini diferite de microbi prezintă o creştere diferite. De asemenea, este posibil factor de contaminare străine de material biologic în timpul colectării şi livrării la laborator. Nu este o altă caracteristică remarcabilă, care poate crea un zâmbet sceptic: dacă deţin o astfel de cultură în două laboratoare diferite, rezultatele se poate dovedi reciproc exclusive. Setul de aceşti factori reduce semnificativ valoarea şi utilitatea studiului sau, cel puţin, necesită o analiză atentă a rezultatelor.

Studiul de aur standard a compoziţiei microbiene a intestinului este aspiraţie a conţinutului intestinului subtire, cu material săditor ulterioare privind mediul de cultură. Această metodă permite de a determina reinstalare patologică de bacterii mai sus de locul obişnuit de locuinţă (pentru a trece de grăsime în intestin mici) şi de a împărţi un tratament adecvat. Se foloseşte, de asemenea, teste respiratorii pentru a evalua în mod indirect a compoziţiei microflorei intestinale. Singurul dezavantaj al acestor studii - o comparativă a costurilor ridicate şi accesul limitat la aplicaţii, în timp ce studiul de fecale disbacteriozei efectuate în cele mai multe facilităţi de sănătate din cauza costurilor reduse de analiză.

Atunci când interpretarea rezultatelor, evident, discutabilă dysbacteriosis fecale, pacientul este prescris, de obicei, probiotice (produse care conţin bacterii benefice). De multe ori recomandate de aportul simultană a probiotice cu prebiotice (medicament care contribuie la creşterea microflorei) sau synbiotics desemneze (un mijloc de a combina proprietăţile pro-şi prebiotic).

Din păcate, micro-organisme ale unor medicamente slab colonizat în intestin şi după tratament, după ce a primit rezultatele studiilor repetate dysbacteriosis fecale, medicul ondulat mâinile sale, spune el, nu doresc să se stabilească bacterii benefice în organism. Multe probiotice sunt lipsite de coajă inoxidabil, ca urmare a unor bacterii introdus cu droguri aproape complet distruse în cadrul deinteracţiunea de sucuri gastrice şi pancreatice şi biliare. Existente peisajul microbian al intestinului împinge ajuns la el supravieţuitor bacterii, care, prin proprietăţile lor specifice nu sunt întotdeauna aceleaşi "nativ" microorganisme. Există, de asemenea probiotki colonii care conţin bacterii formatoare de spori, organism străin poate, în anumite condiţii, să fie dăunătoare sănătăţii. În plus, condiţiile de depozitare probiotice sunt de multe ori nu sunt îndeplinite, ducând la ei murind vii acid lactic bacterii, ceea ce face primirea acestor fonduri sens. Nu va fi nici mai mult decât menţionează că produsele propuse comercializa lapte, care au termen de valabilitate de mai mult de 3-5 zile, sunt, de asemenea, lipsite de baza microbiene vii.

Nimeni nu contestă faptul că microflora intestinala, într-o stare de dezechilibru, sau profundă depresie, poate duce la dezvoltarea unor patologii numeroase (frecvente boli infecţioase bronho-pulmonare, reacţii alergice, anemie, hipovitaminozele, tulburări metabolice, sindromul oboselii cronice, un număr de piele si reumatice boli, boli ale sferei urogenitale), ci de a elimina sau cel puţin, să atenueze încălcările trebuie să se manifeste pentru a trata această boală, care a condus la o modificare a echilibrului microbian la nivelul intestinului. În ciuda eforturilor medicilor, industria farmaceutică şi companii care fabrică produse alimente functionale, practica rău tratarea intestinului în izolare de la pacient nu este în măsură să dea rezultate pozitive, deoarece nu pot fi privite ca un set de organe umane, dar ai nevoie să se apropie de organism, ca un tot unitar, alegerea adecvată terapeutice strategie.

Eugene Dubivka

Sursă

Vineri, 30 aprilie 2010
Vizualizări: 3980

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
812
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
222
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
337
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
285