ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mîncarea modernă înfundă organismul! Cum să scapi corect de toxine?

Alimentarea moderna este o dieta care crează mucus. Cele mai multe diete civilizate se bazează pe alimente prăjite, iar toate alimentele prajite crează mucus.

Produsele lactate, de asemenea, formează mucus. Niciun animal de pe pămînt nu mănîncă lapte după ce a ajuns la maturitate.

Dieta civilizată include unt, produse din unt, margarină, grăsimi hidrogenate și solide care nu sînt absorbite de organism. Aproximativ 90% din toate produsele semifabricate comerciale sînt fabricate din grăsimi hidrogenate.

Temperatura normală a corpului nostru este de 36,6 grade Celsius. Iar pentru a digera și a asimila aceste grăsimi, este nevoie de o temperatură de 150 de grade.

Mîncarea noastră civilizată conține o cantitate mare de cașcaval procesat și sintetic, iar cașcavalurile naturale sînt suprasaturate cu sare.

Mîncăm o mulțime de ouă, deși ouăle conțin cantități mari de grăsimi saturate, cunoscute sub numele de colesterol. Noi consumăm multă carne, care, de cele mai multe ori este prăjită, din nou, cu grăsimi hidrogenate.

Carnea conține, de asemenea, multă grăsime, atît în formă explicită, cît și ascunsă. Deci, este foarte clar pentru toată lumea că alimentele civilizației moderne produc mucus.

Mucusul este detectat în urină în timpul postului. Analiza de urină oferă o imagine clară a cantității de mucus care s-a acumulat în sîngele omului. Țineți un post de trei zile, nu mîncați absolut nimic și beți doar o cantitate mare de apă distilată - de la doi la trei litri pe zi.

Dimineața, colectați prima urină, puneți sticla de urină pe raft să se racească. După cîteva zile, în urină va apărea un întreg nor de mucus. Cu cît țineți mai mult urina, cu atît mai mare va deveni norul de mucus.

După părerea mea, înfometarea săptămînală de 24 de ore vă va ajuta să scăpați de o cantitate mare de mucus. O cantitate din acest mucus circulă în sîngele dvs. mai mulți ani.

În timpul iernii, cînd o persoană mănîncă în principal alimente concentrate grele, organismul acumulează atît de mult de mucus, încît intră într-o criză de curățare. Excesul de mucus este scos. De cele mai multe ori, acest lucru are loc atunci cît avem nasul înfundat. Puțini își imaginează ce coliziuni au loc în corpul nostru.

Organismul este un mecanism de auto-curățare. El singur elimină otrăvurile și mucusul, în măsura puterii sale. Dar cum oamenii percep această criză? Ei fac febră. Creșterea temperaturii este un fenomen natural al naturii.

Oamenii morți nu au febră, numai oamenii vii, care au o mare energie vitală, pot avea o astfel de căldură, care funcționează ca un cuptor purificator al naturii.

O persoană ignorantă nefericită va spune că a răcit pentru că și-a udat picioarele, că l-a tras curentul sau că nu a îmbrăcat puloverul sau paltonul la timp. Dar acestea sînt explicații neștiințifice.

Răceala de iarnă este o încercare a naturii de a salva o persoană din cantitatea excesivă de mucus toxic acumulat în organism. Acesta este un mecanism intern de purificare.

Pot să demonstrz iar și iar că nu puteți răci. La începutul secolului, am lucrat cu Dr. Bernard McFadden, tatăl și fondatorul mișcării de educație fizică. El a organizat un grup de oameni numiți "urșii albi".

În zilele de sîmbătă și duminică, precum și în zilele de sărbătoare în perioada rece a anului noi mergeam pe litoralul Coney Island din New York și făceam exerciții fizice. Apoi ne scufundam în apele înghețate ale Oceanului Atlantic. Cel puțin unul dintre cei care s-au scăldat să fi răcit măcar puțin! Niciodată!

Oamenii care se plimbau pe litoralul Coney Island, în blănuri și pulovere, ne priveau cu mirare cum înotam și ne scufundam în apa rece. Anume acei spectatori, dar nu "urșii polari", răceau.

Căci noi credeam într-o dietă fără mucus, în exerciții fizice în aer liber și înot în apa rece a oceanului.

Paul Bragg

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
25
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
43
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
63
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
178